A lány a vonaton

2017. január 24. 07:02 - csajokespasik

„Valószínű, hogy egy esetleges párkapcsolatban is ilyen játszmákat fog játszani az egyenes kommunikáció helyett” – utazás közben ismerkedni sem tilos, de amikor a kiszemelt lány egyszerre küld biztató és elutasító jeleket, pasi legyen a talpán, aki eligazodik rajta.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Szép napot!

Egy igen érdekes helyzettel találtam szembe magamat, s nem tudom hova tenni. Valószínűleg meg fogom kapni, hogy töketlen farok vagyok, de nem érdekel, remélhetőleg lesznek azért építő jellegű vélemények is...

Vonattal járok dolgozni mindennap. Egyik nap feltűnt egy roppant aranyos kis hölgy, s úgy vettem észre, mintha én is tetszenék neki. Röpke pillantásváltások, pont akkor néz fel a telefonjáról, amikor tudja, hogy én leszállok, ilyesmik.

Bátorsággal sosem volt problémám, egyik nap, mikor ő készülődött a leszálláshoz, odamentem hozzá, adtam egy névjegykártyát neki azzal, hogy szeretnék megismerkedni vele egy kávé mellett...

Nem fogadta el, azzal a kifogással, hogy "Köszönöm, de nem fogadhatom el..." Jó, tudomásul vettem, nem kellek neki... Viszont a következő napokban elkezdett a környékemre ülni. Arra a négyes ülés valamelyikére, ahol én ültem... Azelőtt mindig máshol ült, de sosem a közelemben. Ha szabira mentem, akkor a legközelebbi napon amikor megint utaztam, akkor máshova ült, de a rákövetkező napon megint a környékemre ült a vonaton.

Jó, próbálkozom még egyszer...

Következő alkalommal, amikor megint a velem szemben lévő ülésre ült le, írtam a telefonomba egy meghívó szöveget, mintha sms lenne, és odatartottam eléje, hogy olvassa el... Mindenfelé nézett, csak a telefonomra nem. Oké, rendben, vettem az adást, nem kellek neki... Nem futok olyan szekér után, amely nem akar felvenni.

Ezek után én nem vettem tudomást róla, viszont tovább folytatja ugyanazt a "játszmát" mint eddig. Azt is megcsinálta, hogy leült velem szemben... később a mellettem ülő személy leszállt, ekkor beült mellém... Szóval, ez mi ? Játssza az eszét, kíváncsi, hogy mekkora vonzereje van, vagy tényleg én csinálok valamit rosszul, s csak arra vár, hogy kitaláljam a megfelelő lépést, hogy szóba álljon velem ? Foglalkozzak egyáltalán vele vagy hagyjam a fenébe, mert valószínű, hogy egy esetleges párkapcsolatban is ilyen játszmákat fog játszani az egyenes kommunikáció helyett ?

Sosem szerettem, s nem is értettem ezeket a női "játszmákat”, én egyenes ember vagyok, ha valamit akarok, akkor odamegyek és elmondom... Legfeljebb elhajtanak, de legalább megpróbáltam...

Segítségeteket, ötleteiteket, véleményeiteket előre is köszönöm!

"Attila"

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5912147017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása