Megcsalta a párját...sajnos nem velem

2023. április 21. 07:33 - csajokespasik

       

               Levélírónk egyelőre kivárásra játszik, türelmesen megáll a sarokban, míg a friss szakítására fittyet hányó többi kiskakast lepattintja a csaj, és majd utána akciózik. Bár nehéz bízni egy olyan nőben, aki nem rég lépett félre, de azt a srác is beismeri, hogy neki se feleségnek kéne. Vajon működhet az a taktika, amit választott?        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sokszor van téma itt is, hogy miként lehet kikerülni a barátzónából? Hát erre sok okosságot lehetne mondani, de van egy biztató párhuzamforma az állatvilágból: a csimpánzoknál háromféle hím van, az alfahím, a béta és a gamma. Az alfa értelemszerűen a legerősebb, a béta már nem annyira, de még mindig veszélyes, a gammák pedig csak annyival múlják őket alul erőben, hogy nem szállnak be a versengésbe. És míg az alfák és béták egymással üzekednek, hogy ki az erősebb, a gammák szép csöndben megtermékenyítik a nőstényeket.        

       

               Ismerek egy nőt egy ideje, baráti társaságból, aki a több éves kapcsolatában megcsalta a barátját, mert az szerinte elhanyagolta, minden tekintetben. Jó barátnak bizonyultam, meghallgattam az indokait, annyira nem tartottam őket elfogadhatónak, de az ő dolga. Hogy beszólogatott neki mindenért, mérgező volt a légkör, és még sose tett ilyet kapcsolatban, hogy félrelépés. Sok fiú barátja van körülötte, egyszer engedett a csábításnak, ennyi. Hogy dacból vagy más okból, most már mindegy is. Végül kiderült és dobták. Vigasztaltam, de nem hajtottam rá, pedig nem semleges számomra. Ismerem egy ideje, tudom, hogy nem vette volna rossz néven tőlem, és ha nem tetszik neki, majd kíméletlenül meg is mondja.
Sejtem, mit gondoltok most őróla... de én is úgy vagyok vele, hogy nekem se feleségnek kéne ... Viszont más pasiknak is elmesélte helyzetét a társaságban, így valószínűleg többen is készülnek...és nekem most velük kéne versenyeznem. Most azt látom, hogy ő nem ígér semmit, csak élni akarja kicsit az életét. Tiszteletben tartom, de álszenteskedés nélkül. Szóval, megvárom, míg a többi nyomulót lepattintja, lenyugszik a légkör, és akkor lépek, stílusosan és jól átgondolva. Működhet?          

 

 

8 komment
Címkék: ostrom türelem

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1218107222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szeme közé, laposan! 2023.04.21. 14:42:33

Működhet, persze. Eltelik vagy 10-15 év mire eszébe jutsz, de működhet. Amúgy férfiember nem vár lehetőségekre, hanem megteremti magának. Neked inkább reggelente ki kellene verni magadnak, és estére nem ilyen lúzerségeken járna az eszed. Gondolom, amolyan anyuci pici fiacskája típus vagy, amiért inkább vársz, hátha leesik neked egy kis falat is, semmint végre fel merj nőni és határozottan cselekedj. Mindegy, az alfák addig lekúrnak minden neked tetsző csajt előtted.

fkv.119 2023.04.21. 21:22:19

"Szóval, megvárom, míg a többi nyomulót lepattintja, lenyugszik a légkör, és akkor lépek, stílusosan és jól átgondolva. Működhet?"

Nem. Le kell kúrni amikor az 1. esély adódik rá.

God Harald 2023.04.21. 22:22:44

Helyes, a stílus maga az ember! Ez egy ördögien furmányos terv. Nagyon szorítunk, de azért ki kéne dolgoznod egy B tervet is!

God Harald 2023.04.21. 22:54:11

Helyes, a stílus maga az ember! Ez egy ördögien furmányos terv. Nagyon szorítunk, de azért ki kéne dolgoznod egy B tervet is!

Billy Hill 2023.04.21. 23:48:33

Megcsalásban részt venni fertelmes tett. Rózsafüzér segíthet. Plusz pápalátogatás itt a küszöbön - meg lehet próbálni feloldozást kapni a megvetendő gondolatok alól.

larvar0 2023.04.22. 07:44:56

A töketlenkedésnek az a vége, hogy mások fogják kúrogatni a hölgyet. Te meg lassan barátnak se kellesz majd, mert jön valaki, egy béta, aki kisajátítja, nem engedi a közelébe a férfi barátokat, cserébe eltartja a hölgyet, aki kezd kifutni az időből és egy olyan bétával majd megállapodik, aki megoldja az életét.
süti beállítások módosítása