Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kell nekem egy szexmentes kapcsolat?

2017. május 19. 07:50 - csajokespasik

„Tudom, hogy vannak ilyen kapcsolatok, de én azért még szeretnék, és ha lehet, vele. Nekem az kevés, hogy a párommal csak jól megvagyunk” – a merevedési zavar egy olyan dolog, amire egyetlen férfi sem büszke és igyekszik titkolni, amíg tudja, mintha nem is létezne a probléma. A pasi azt mondta a barátnőnek, ne aggódjon, már utánanézett a megoldásnak a neten...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Pár dolgot nem részletezek, nehogy az illető, vagy ismerőse kiszúrja, remélem, így is érthető lesz. Nem vagyunk már fiatalok. Nő vagyok, elvált, van egy felnőtt fiam. A szóban forgó úrral nagyon régóta ismerjük egymást. Amikor újra találkoztunk már az első beszélgetésünk alkalmával éreztük, hogy ez most más lesz. Ő nem változott semmit. Szerettem volna közelebb kerülni hozzá, de nagyon húzta-halasztotta, hogy lefeküdjünk. Tudtam, hogy ő is akarja, de valami visszatartotta. Aztán, hogy gyorsítsak az eseményeken, úgy alakítottam a dolgokat, hogy meghívtam magamhoz, és aludjon is ott.

Végre ágyba kerültünk. Ő szenvedélyes volt egészen addig a pillanatig, amíg ki nem derült, hogy merevedési zavara van. És akkor megértettem, miért volt a halogatás. Utána hetekig nem keresett. Végül én törtem meg a hallgatást. Persze, szégyellte magát.

Sok barátja van, de kevés olyan ember, akivel ezt megbeszélhetné, ugye egy férfi erre nem büszke és igyekszik titkolni, amíg tudja, mintha nem is lenne a probléma.

Próbálok kombinálni, hogyan segíthetnék. Mondta, hogy utánanézett már a problémának a neten...De attól nem gyógyul meg. És ahogy nézem a levelezésünk dátumait, elég régóta beszélünk erről. Azt is megemlítette, hogy mit szólnék hozzá, ha szeretjük egymást, de mellőzzük a szexet? Tudom, hogy vannak ilyen kapcsolatok, de én azért még szeretnék, és ha lehet, vele. Nekem az kevés, hogy a párommal csak jól megvagyunk egyéb vonzalom nélkül. Persze ez is működhet úgy, mint a többi kapcsolat, úgymint közös háztartás, együttélés, minden egyéb, kivéve a szex részét. És még ez is jobb, mint magányosan.

Azt is mondta nekem, hogy mellette lehet más kapcsolatom. Még ha fiatalabb volnék se mennék bele így ebbe, azzal őt aláznám meg, és ha könnyelműen tesz is egy ilyen kijelentést, valójában ő sem gondolja komolyan, csak valamilyen megoldást keres. Én viszont látom benne az embert, aki törődésre és szeretetre vágyik. És segíteni próbálok, de ha szóba hozom, akkor terel meg halogat. Majd, majd... Tudom, hogy nehezen veszi rá magát, hogy szakemberhez forduljon, ismerem. De ha kezelni lehet valamit, akkor igenis tegyen érte.

Szólj hozzá!
Címkék: szex merevedés pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr412521967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása