Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Akkor van szex, ha veszekszünk

2017. július 05. 07:43 - csajokespasik

„Amikor elkezdte mutogatni magán, hogy itt vannak az erogén zónái, úgy éreztem magam, mint valami oktatáson” - érdemes valaki mellett kitartani, akivel minden jól megy, csak az ágyban térnek el az igények? A nő azért marad a pasi mellett, mert a szexen kívül minden más jól működik. Levélírónk úgy érzi, mintha a párja az ágyban egy másik ember lenne.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Jelenleg egy elég összetett kapcsolatban vagyok. Előtte volt egy másik kapcsolatom, öt hónapig tartott, egy nős férfival. Én léptem ki belőle. Nem bírtam megbékélni azzal, hogy ő nem független, valójában nem is akar az lenni + átverünk egy másik nőt, aki vélhetően jóhiszemű. Kapcsolatunk megszakadt, pedig nagyon szerettük egymást. Ő a feleségével maradt, nekem lett új kapcsolatom. Amikor megszületett a gyerekük, már a beszélőviszonyunk is megszűnt. Így a legjobb. Nem részletezem, mi mindenen mentem át, a lényeg, hogy akkor ismertem meg a jelenlegi páromat, de akkor még csak baráti szinten voltunk, 1-2 üzenet, ritkán telefon, több chat. Nálam nehezen múlt el az érzés, amit az exem iránt tápláltam, de végül sikerült lezárnom lélekben.

Ha rossz indulatú akarok lenni, ő azért nem vált el, mert az anyagi biztonság sokat nyomott a latban, a nő állítólag elég szépen keresett, saját cég, ház jó környéken stb..

A jelenlegi párommal sosem az ágyban teljesítettük a legtöbbet, mert neki extrém szexuális igényei vannak. Nekem a heti kettő elég, ő meg az előző nőjével, napi kettőt lenyomtak. Nekem ennyire nincs igényem.

Már a kapcsolat elején is gond volt, én mondtam neki, hogy nem azért hárítom el esténként, mert unom, vagy valami, vagy frigid lennék, nekem is ugyanúgy szükségem van rá, de nem ilyen gyakorisággal. Az is sokszor zavarja, hogy én sosem kezdeményezek. Hogy miért nem hordok vadító fehérneműket és izgatom különböző módszerekkel...? hát az nem én vagyok. Mondtam, hogy amikor ilyen igénye van, hívja át a volt nőjét, addig elmegyek valahová...

De mégsem izgatta, ha simogattam, harapdáltam, mert érezte, hogy csak muszáj szinten és érzék nélkül csinálom. Amikor elkezdte mutogatni magán, hogy itt vannak az erogén zónái, úgy éreztem magam, mint valami oktatáson, és minden akaraterőmre szükség volt, hogy ne nevessem el magam. Nem beszélve arról, hogy közben minden vágyam elszállt ettől, ami addig volt. Kívánom őt, nem arról van szó, csak szexuálisan nem mindig vagyunk közös nevezőn, ami tudom, hogy nagy gáz, hiszen még ez az alapja a dolgoknak. És folyton az exét hozza fel, hogy bezzeg ő milyen bevállalós volt és mikre nem volt hajlandó, ezt meg nekem nem esik jól hallanom. Elmondtam, hogy ha ennyire rossz ez neki, nem kell erőltetni, szakítsunk. Ő jobbra, én balra. De ezt nem akarja, ragaszkodik hozzám. De miért? A legdurvább, hogy nagyjából akkor szexelünk, ha veszekszünk előtte.

Azért maradok vele, mert ezen kívül minden jól működik. Sok helyre járunk el ketten, rá mindenben számíthatok, sokat beszélgetünk. Szerintem ezt ő is így érzi. De az ágyban mintha egy másik ember lenne. Lehet, hogy a volt nője csinálta ezt a szexőrültet belőle? Szó szerint?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6612642177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása