Lehet vajon ebből a levelezésnél több is?

2023. augusztus 29. 07:53 - csajokespasik

       

               „Nem akarok sérülni miatta, és nagyon nehezen is bocsátok meg, mert látom magam körül az embereket, akik olyan dolgokat is megbocsátanak, amiket én nem tudnék” – Minél többet tud meg Levélírónk a pasiról, annál inkább megy el a kedve egy személyes találkozástól. Mit jelent az, ha egy férfi azt írja magáról, hogy nem biztos benne, hogy tud szeretni, illetve, hogy ő szerethető?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Levelezgetek egy ideje egy férfival, 26 éves. Én becsülöm az őszinteségét, de minél többet mesél magáról, annál inkább megy el tőle a kedvem. A „bocs, hogy nem írtam, másnapos voltam...” – szövegtől a „ bocs, nem tudtam mit írni” – mondatokig volt már minden. Pedig az elején még ő követelte, hogy chateljünk többet és folyamatosan. Elégedetlen az életével, nem találja a helyét a világban – most ez a kép bontakozott ki bennem a korábbi helyett.
A volt kapcsolatáról is mesélt, hogy azt a nőt „úgy dobta ki”, mert sokáig szenvedett mellette, de úgy látta jónak, hogy ő kezdje el csalni a párját. Őszintén, nem tudom, ezt minek írta le, nem tette szimpatikusabbá. Már arra is gondoltam, hogy pont elijeszteni akar, viszont vannak napok, amikor nagyon kedves, figyelmes, érdeklődő.        

       

               Amikor szétmentek, nem akart egyedül maradni, így belevetette magát a csajozásba, bulikba, meg az éjszakázásba. ...Nekem ebből az jön le, hogy engem is kb. 1 éven belül megcsalna. Mindegy, ezt lerendeztük, viszont felmerül bennem pár kérdés: egyáltalán meg lehet bízni egy ilyen emberben? Én úgy érzem nem, hiába fektetnék bele akármennyi energiát. Engem csak egyszer lehet megcsalni. Most ilyeneket ír nekem, hogy:
- fogalma sincs, mit akar az életben, és bár dolgozik, nyomasztja. Nincsenek kiugrási lehetőségei. „Egy normális világban a helyemen lennék” – írta, de hát őszintén, kin nem futott még át ez a gondolat?
- Nem biztos benne, hogy tud szeretni, illetve, hogy ő szerethető. (ez azért elég furcsa)
- Olykor olyan érzése van, mintha azért csinálna meggondolatlan hülyeségeket, hogy utána okolhassa magát.

Nem akarok sérülni miatta, és nagyon nehezen is bocsátok meg, mert látom magam körül az embereket, akik olyan dolgokat is megbocsátanak, amiket én nem tudnék. És megbocsátani végül is meg tudok, de elfelejteni nem.
Szóval: találkozzunk egyszer és meglátom?          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8718203003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moonshadow 2023.08.29. 12:40:00

"Lehet vajon ebből a levelezésnél több is?"
Lehet persze: pl. párszor megdug mielőtt dobna, vagy te látod be, hogy max. ennyit várhatsz ettől a fajtától.

VOGAben 2023.08.29. 19:34:50

Lehet naná! Főleg ha számot cseréltek és a végén még beszélgettek is! Csak így tovább!

body_andras 2023.08.30. 10:02:09

"Levelezgetek egy ideje", na miattatok nem zárják be az istenverte Magyar Postát! Le a postával!

"A volt kapcsolatáról is mesélt, hogy azt a nőt „úgy dobta ki”, mert sokáig szenvedett mellette, de úgy látta jónak, hogy ő kezdje el csalni a párját." Mese habbal, nem akarja bevallani a valós sérelmeit, mert attól fél hogy lenézed majd. Erősebb pozícióból akar kezdeni mint legutóbb.

"Nekem ebből az jön le, hogy engem is kb. 1 éven belül megcsalna." Miért kell minden pasast beskatulyázni, mint notórius megcsalót?
De szeretnék egyszer egy reprezentatív felmérést látni arról, a megcsalások mekkora hányadát követték el nők. (Akik a legtöbbször úgy vélik, ez alanyi jogon nekik jár és a pasi a hibás.)

Csávókám még bőven 30 alatt, ha felszabadul egy kapcsolatból, se kutyája se macskája, még szép hogy elkezd újra élni. Vonuljon kolostorba az Érchegység bércein és várja hogy levelet hozzon neki a holló az Igaz Szerelmétől?

"Fogalma sincs, mit akar az életben, és bár dolgozik, nyomasztja". No shit, Sherlock! Így él mindenki akit a szüleik és a teljesítményhajhász közoktatás kergettek valamilyen karrier felé, hogy aztán egyik napról a másikra élve, adóforintjaikkal végtelen jólétet biztosítsanak az oligarcháknak. Üdv a Föld nevű bolygón.

Ha már leveleztek, nem lankad az érdeklődése, akkor esetleg tessenek valami komolyat elkezdeni és sorsukat saját kezükbe venni.

szeme közé, laposan! 2023.08.30. 10:30:58

Mindenképpen kúrasd meg magad vele, ez a minimum, amit a jóember megérdemel, miután ennyi ideig elviselt téged…

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.08.30. 10:49:54

"Nekem ebből az jön le, hogy engem is kb. 1 éven belül megcsalna. Mindegy, ezt lerendeztük, viszont felmerül bennem pár kérdés: egyáltalán meg lehet bízni egy ilyen emberben?"

Jobban megbíznál benne, ha letagadná a félrelépéseit?
süti beállítások módosítása