Ezt az öt évet néha ötvennek érzem

2017. november 07. 07:37 - csajokespasik

„Gépezik, aztán ha szólok, hogy csinálhatnánk valamit, lemegy a boltba és hoz két doboz sört” - és amelyik nőt nem nyűgözi le ez a pazar program, az szégyellje magát. Levélírónk mégis panaszkodik, mert bár a kapcsolat szex része működik, a kommunikáció már nem, és tudja, ha elhagyná pasiját, akinek ő az első, azt nehezen viselné.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Idén léptünk az ötödik évbe a barátommal. Én pár évvel idősebb vagyok nála. Neki én vagyok az első barátnője. Jelenleg ebben a kapcsolatban magányos vagyok, hiába van valakim, mégis egyedül érzem magam, néha arra gondolok, sokkal jobb lenne egymagam, és néha irigylem azokat, akik most egyedül vannak. Ez durván hangzik, de most így érzek. Egy kapcsolatnak nem csak a közös terhekről és eseménytelenségről kéne szólnia, csak azért létezni, hogy a másikat boldoggá tegyük, lehetne életem ezen kívül is.

Ő értékes ember a szememben, és nem hittem volna, hogy egy évnél tovább leszünk együtt, de idővel egyre jobban ment, mert tudom, még van hova fejlődnöm. Mindig azt hajtogatja mindenkinek, hogy ő jó családból származik. Én többször láttam a családját, és tök átlagos, teljesen átlagos életkörülmények közöttiek. Miért mondogatja ezt folyton? Saját magának, hogy valamit megerősítsen, amiben bizonytalan? De mit jelent ma az, hogy jó családból származik valaki? Tudnátok erre példákat? Mert régen volt az egyértelmű nemesi, meg grófi, meg stb. meghatározás. De ma mi van helyette? Mit ért ma valaki azon, hogy jó családból való? Így nézve én is abból való vagyok, meg szerintem sokan.

Ő nehezen fejezi ki az érzelmeit, pedig van benne indulat: vitában, ha megjegyzést fűz valamihez, ő kijelentést tesz, és arra ha reagálok, már nem felel, hiszen egyszer kimondta, és ő ott akkor megmondta már, tetszik vagy sem.

Gépezik, aztán ha szólok, hogy csinálhatnánk valamit, lemegy a boltba és hoz két doboz sört. Ez a pazar program melyik nőt nem nyűgözi le?

Elkezdte növeszteni a haját, és míg csak félhosszú, hajráfot hord... ezért szégyellek vele menni az utcán.

Ami fáj, hogy azt látom, nélkülem nagyon nehezen lenne meg, nem tenné túl magát a szakításon. Ezt tudom. A szex része működik, a kommunikáció már nem. Nekem ez az 5 év néha 50nek tűnik. Neki ez így komfortos, és nem is erőlteti meg magát. Hogyan vezethetném rá tapintatosan, hogy szakítanunk kéne? Neki is jobb lenne, ha más nőknél is szerezne tapasztalatot.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr613197470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása