Ezért nem élek együtt veled!

2017. november 10. 07:54 - csajokespasik

„Egyszer a kezembe akadt a telefonja (mindig lenémítva hordja) törölt híváslisták, és 3 darab sms az anyjának. Egy ilyen lány ebben a korban azért többre képes” - és nem csak ez gyanús, de sok más tényező is arra enged következtetni, hogy két olyan ember került össze, akiknek nem kéne együtt lenniük.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem rég az összeköltözésünk főpróbája csúnyát bukott, mert három napig bírtuk. Szinte a veszekedésen túl nem is csináltunk mást...

Amikor össze vagy zárva valakivel, mindig előkerülnek a múlt dolgai és a jelen sz*rságai. Ha arrébb mennél, megpróbálod kikerülni, jön utánad.

Szerelmem hirtelen panaszkodni kezdett, hogy minimálbéren vagyok. Csakhogy ő még annyin sincs, még ennyit sem keres. Mennyit keres? Semennyit sem keres. Addig ez nem zavarta.

Míg hozzám jött erre a három rövid napra, csak akkor talált meg, ha kioktathatott.

Mindegy, ezért ne dobjam ki.

Amikor összekerültünk, még az elején, volt egy eset, hogy ő összegabalyodott az exével. Sosem hoztam föl ezt, de most megtörtént. Érzékenyen érintette. Kiprovokálta.

Mindegy, ezért ne dobjam ki.

Nem tudtam eldönteni, hogy most folytatjuk, vagy épp újrakezdjük.

Most, hogy már nem lakik nálam, úgymond a kísérlet kudarccal zárult, azt mondja, hogy miattam állandóan gyomorgörcse van azóta (!?) Hogyan? Mitől, szerelmem? Mondom, akkor ennek az állapotnak az lenne a leggyorsabb gyógymódja, ha nem találkozunk többé. Azt válaszolta, hogy jellemző, hogy így akarok megoldani valamit... Mert hogyan máshogy? Azt hittem, erre akarsz kilyukadni, csak azt várod, hogy én mondjam ki.

Mindegy, ezért ne dobjam ki.

Volt, hogy nélkülem ment valahová, de már az sem érdekelt, ha újra a volt pasijánál köt ki, csak tudjam legalább. Azt mondta, egy közös barátunknál van, amivel csak az volt a probléma, hogy nála akkor pont én voltam.

Ha már másoknak is arról panaszkodik, milyen sz*r ember vagyok, minek van velem? Akkor ne prédikáljon elvárásokról.

Egyszer a kezembe akadt a telefonja (mindig lenémítva hordja) törölt híváslisták, és 3 darab sms az anyjának. Egy ilyen lány ebben a korban azért többre képes.

Gyanús. De mindegy, emiatt se szakítsunk.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5413228697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása