A céges partik titánjai

2017. december 19. 07:55 - csajokespasik

„Azért, mert te a haverjaiddal nagy rajongói vagytok Ford Fairlane kalandjainak, és nálatok bejáratott szokás koccintás előtt elmondani azt a bizonyos mondatot, gondolj bele, milyen kínos tud lenni, ha olyan nővel is eljátszod ezt, aki nem látta a filmet...” - az év végi összeröffenések mindig humoros sztorik forrása, kavarások és koppanások színpada. Az ital és a közvetlen légkör ugyan oldja a gátlásokat, ám a közös gőz kieresztése néha idétlen helyzetekbe csap át. Működő kapcsolat ebből a helyzetből csak ritkán rugaszkodik el.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Az utóbbi öt év céges partijainak tapasztalatait szeretném megosztani Veletek, zanzásított formában, talán közös okulásra Felfedeztem pár állandóan ismétlődő (férfi)karaktert, akik rendre megvannak, és cirkulálnak a legtöbb munkahelyen, és természetesen a közös rendezvényeken is:

- Egész évben tőmondatokban beszélgettek lényegtelen dolgokról, de a karácsonyi partin pár sör után többé-kevésbé rasszista tanításokkal bombáz, ezektől várja rajongásod, feltárul érdeklődése az összeesküvés elméletekkel kapcsolatban, és csak akkor hagyja abba, ha hazamész. Vagy akkor sem.

- A halk, csendes kolléga kikezd veled. Ezt úgy teszi, hogy elárulja, hogy egy szerető társ számára csak álom. Az udvarlása csak önostorozásból áll, és érthetetlen, mit vár ettől ?

- Táncolni akar. De nincs zene. Illetve ami van, az a vendéglátó helyiségbe bekötött kereskedelmi rádió, és akkor éppen hírek megy...

- Félreérti az udvariasságod. Megkérdezi, melléd ülhet-e? Ennek az a veszélye, hogy egész este melletted is marad, és mivel a többiek egész évben távolságtartóak voltak vele, most te is megtudhatod, miért...

- Örök darab: a házas udvarló. Tudod, hogy nős. Nyilván ő is tudja. De ilyenkor feljogosítva érzi magát, hogy erről ne vegyen tudomást.

- „Szeretem, ha egy nő nem kövér” - mondta idén egy úr. Aztán hallgatott, és mintha kérdésre várná a választ, csak néz rám. Én némán visszanézek. Majd feláll, hogy hozzon egy sört. Én is felállok, és másik széket vadászok. Ő pedig új prédára. / Ennek másik verziója a „Szeretem az okos nőket”.

- Negyvenes úr (ebből van elvált, és olyan, aki soha nem volt házas) elmeséli az egész életét. De már tavaly végighallgattad egyszer. Vagy: elmondja, miért vált el, vagy miért nem nősült meg soha.

Biztosan léteznek még egyéb kategóriák is, de ezek rendre mindenhol megvannak. Ezeknek az év végi céges alkalmaknak van valami varázsa, ami előhozza a kollégából azt, amit más semmi.

És egy jó tanács fiúknak: azért, mert te a haverjaiddal nagy rajongói vagytok Ford Fairlane kalandjainak, és nálatok bejáratott szokás koccintás előtt elmondani azt a bizonyos mondatot, gondolj bele, milyen kínos tud lenni, ha olyan nővel is eljátszod ezt, aki nem látta a filmet...

 
Szólj hozzá!
Címkék: buli ital megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6713510899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása