Szívesen szórom a pénzt: ha van

2018. február 09. 07:49 - csajokespasik

Mennyire gerinces szakításai indok, ha a kapcsolatotok alatt már-már zavarba ejtően gáláns voltál, mégis azt kapod, hogy becsüli a nagylelkűséged, de ennyi. Posztolónk úgy érzi, hogy a legutóbbi barátnőjét nem kisegítette, hanem ajándékozott neki, és a két kifejezés kicsit mást takar. Soha nem várt el viszonzást. Szakítást végképp nem.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hello,

Volt barátnőm elmondta a végén, hogy többek közt különösen egy dolgot tisztelt bennem, hogy nem voltam vele soha spúr, mert szerinte a spúr emberek sok mindent elárulnak magukról egy párkapcsolatban. Mindezt úgy, hogy nem mértem az elhalmozás mértékét. De spúr az tényleg nem voltam, ha arról volt szó. Hogy erre büszke legyek, vagy sem, nem tudom. De végül kivágott a filmjéből. Akkor talán mégsem voltam tökéletes számára. Én nagyon szeretek ajándékozni, szeretem elhalmozni, akit szeretek, különleges helyekre vinni, és ha erre van pénzem és időm, meg is teszem.

Ne sajnáljam attól, akit szeretek. De ha csak emiatt szeretnek, az talán zavarna. Szívesen szórom a pénzem, ha van, számomra ez is az egészséges párkapcsolat része. Főzni nem tudok, azzal nem tudok senkit elkápráztatni, de ismerek helyeket, ahol jó a konyha. Szeretek új dolgokat kipróbálni, főleg valakivel ezeket az élményeket megosztani, nekem ez felszabadultságot jelent.

Van egy egyensúly, amit minden, kicsit is művelt párkereső ember követ: pl. - Első randin a férfi fizet, a nő pedig cserébe nem kaviáros-szarvasgombás lazac salátát rendel.
Volt, hogy egy lány húzta a száját, amikor megpendítettem egy drágább wellnesshétvége kapcsán az önrész finanszírozását. És akkor a lelkesedése is alábbhagyott. Akkor éppen nem volt szórni valóm, ilyen is van. Egyszer fent, egyszer lent.

A lényeg: szerintetek az mennyire gerinces szakítási indok, ha a kapcsolatotok alatt amúgy te már-már zavarba ejtően gáláns voltál mindig mindenben - kivéve egyetlen (azaz 1 darab) alkalmat a végén – hogy arra hivatkozik, hogy becsüli a nagylelkűségem, de ennyi. Én nem kisegítettem, hanem ajándékoztam, ami nagy különbség, mert nem várok el viszonzást. De szakítást végképp nem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5413647846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása