Ő egy negyvenes szűz lehet?

2018. július 24. 07:48 - csajokespasik

Olyan férfival kezdeni, akinek ennyi idősen még egy kutyája sincsen, sok nőben gyanakvást ébreszthet. Adott egy úr, aki még abban a lakásban él, amelyikben született, de ez még igazából nem is lenne akkora baj. Posztolónk egyéb érdekességeket is tapasztalt nála, és most azon gondolkodik, miként pattanhatna meg tőle udvariasan.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv, 29 éves nő vagyok és belementem valamibe, amit most nem tudok lerendezni. Adott egy negyvenes évei elején járó, viszonylag jól kinéző férfi. Idén nyáron valamiért olyan érzések kavarogtak bennem, hogy egyszerűen nem kellek a világnak, senkinek, és mit is akarok az élettől? De amikor azt látom, hogy más a párjával, vagy jegyesével pózol a facebook-on, sajnálom magam, hogy ez egyszerűen nem tud összejönni nekem, mintha el lennék átkozva, vagy valami a homlokomra lenne írva. Olyanokkal áltattam magam, hogy nem is kérek a párkapcsolatokból, bőven elég annyi, amennyit magam körül látok, úgyis csupa gond. Egy megbízható embert találni meg...

Aztán nem rég összejöttem ezzel az úrral, váratlan körülmények között, ami most nem is annyira lényeg. Minél több időt töltöttem vele, egyre inkább kétely bontakozott ki bennem. Egy csomó dolog neki új volt, én mutattam meg neki az ágyban is pár dolgot, amiken szintén meglepődött.

Állítólag voltak már előttem is barátnői, de ugye nem kértem fényképes bizonyítékot. Neki is meg lehet a maga baja, ahogy nekem is, tartsuk ezt tiszteletben és jóban leszünk. A lakása rendezett, sok keresztény könyvvel meg tárggyal. Ez valahogy megnyugtatott és meg is magyarázott pár dolgot.

De olyan férfivel kezdeni, akinek ennyi idősen egy kutyája nincs, se gyerek, vagy saját valami?? A lakását nem vette, hanem abban született, és a szülei költöztek el tőle valamikor. Azért valahol nincs vele minden rendben, nem véletlenül van egyedül, és az sem véletlen, hogy hosszabb távú normális kapcsolatokról sem tud részletesen beszámolni. Valahogy az egész zavar már, de ő egyre inkább megkedvel engem, amit nem akarok, mert megbántam már, hogy belementem ebbe. Mindezt hogyan mondod el, milyen módon közlöd egy ilyen emberrel kíméletesen?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5914131559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása