Lehetetlen vele szakítani

2018. augusztus 02. 07:58 - csajokespasik

A pasi eleinte nem veszi komolyan a barátnő azon szándékát, hogy szakítani szeretne, majd amikor eljut a tudatáig, hogy a kapcsolat menthetetlen, olyan hangot üt meg, amilyet a csaj eddig még nem hallott tőle.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Szeretnék a barátommal mihamarabb szakítani, de nem megy egykönnyen. Nagy nehezen megmondtam neki, személyesen, nem rég. Erre ő azt válaszolta, hogy menjünk el nyaralni valahova kettesben, pl. Balcsira és beszéljük meg, hogy rendeződjön köztünk. De nem ezen múlik részemről, nem rendezni akarom. Mégis egy napig elbizonytalanodtam, mert sajnáltam őt. Aztán megmondtam neki, hogy nincs értelme, ne haragudjon. Ebből hatalmas balhé lett, olyan hangot ütött meg velem, amit még soha nem hallottam tőle. Gondolom, most vette komolyan. Egyből olyanokat kérdezett, hogy ki az, akivel megcsalom?

Semmi más ok nem merült fel benne. És nem hiszi el, hogy senki más nincs, csak egyedül akarok lenni. Nincs más. Egyszerűen eddig tartott a dolog.

Azóta naponta felhív, hogy biztos most is vele vagyok, aki miatt dobom őt. És azt mondta, titokban követni fog. Onnan tudom, hogy nem gondolja ezt komolyan, hiszen elárulta, így már nem titok. De az sem elfogadható, hogy ezzel fenyeget. Akármennyire is ismerem őt, biztosra nem tudhatom, hogy meddig menne el, illetve mennyire. Azon már túl vagyunk, hogy hogyan mondjam meg neki a szakítást minél kíméletesebben, most az utána lévő részhez, a jelenlegi helyzethez szeretnék tanácsot, amikor a másik fél nem fogadja el és próbál mindent visszarendezni, amikor én már döntöttem. Azt akarom, hogy ezt fel is fogja.

Nem akarok arra gondolni, hogy mindezt én váltottam ki belőle, egy évet se voltunk együtt, nem tudtam, hogy ez így fogja érinteni. Amúgy semmi komolyban nem gondolkoztunk, nem is beszélt távlatokról nekem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8414157033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása