Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezért rizikós pucérkodni a telefonod előtt (18+)

2018. augusztus 24. 07:19 - csajokespasik

„Mégis, mi a jó fenét akartál egy pucéran indított viber videóhívással a páromtól?” - a szerető büszke rá, hogy lerendezte a féltékeny barátnőt és be is számol a pasinak győzelméről. Igen ám, csak azokat a diadalmas csetüzeneteket, amikben ezzel dicsekszik, mind a barátnő kapja... A legdurvább epizód csak ezután jön. (2. rész)

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Féltem, hogy a csaj levágja, hogy valami nem stimmel már abból, hogy írok, G nagyon nem ilyen. De nem, még akkor sem volt neki gyanús semmi, amikor már nagyon nem G-re valló stílusban írtam… Tudni akartam, mennyire ismeri a csaj G-t, és az derült ki, hogy semennyire (ez azért kissé megnyugtató volt).

Úgy tettem, mintha G félne, hogy lebukik, mert a párja megszerezte a szerető számát, és mi van, ha fel is hívja? És G nem akarja elveszíteni a családját, nagyon fél ettől. Kértem a csajt, hogy falazzon, a gyerekemre hivatkozva. Azonnal boldogan belement, megegyeztünk néhány részletben. Amikor kérdeztem, hogy a balhé elülése után hajlandó lenne-e újra találkozni G-vel, boldogan igent mondott.

Este G-nek programja volt pár kollégájával, én meg nem bírtam ki, és felhívtam a csajt. Tudtam, hogy vagy aznap este, vagy soha, és esetleg, ha nem teszem meg, bánnám később. G kérte, hogy semmisítsük meg a sim kártyát, és töröljünk mindent a telefonról, de én tudva, hogy bennem van a késztetés, hogy felhívjam a csajt, időt kértem erre. Kíváncsi voltam, és nem akartam később azon kattogni, hogy mi lett volna, ha… Inkább megtettem, vállalva, hogy G ezen nagyon ki fog akadni.

Elrejtettem a számom, nem akartam, hogy meglegyen neki, és előadtam a krízishelyzetben levő nőt. “Tudom, hogy megcsal, de közben nem enged el, mert esküdözik, hogy szeret engem és a lányunkat, kérlek, beszéljünk, mint nő a nővel, mert sejtésem szerint te lehetsz az egyik, akivel megcsal. Nem akarok mást, csak tisztán látni, hogy dönteni tudjak ebben a nehéz élethelyzetben”.

A Facebookjáról sejtettem, hogy ő is anya, és elvált, úgyhogy akár korrekten el is beszélgethettünk volna, hiszen átérezheti a helyzetem, és lehetséges, hogy van gerince. De nem így történt. Előadta azt a sztorit, amit G-ként betanítottam neki, akkor is ragaszkodott ehhez a hazugsághoz, amikor közöltem, az orális kölcsönös szexet már bevallotta G. (A részletekbe nem mentem bele, nem árultam el, hogy azt is tudom, hol vetette rá magát a csaj G sliccére.) Elmondta, hogy 3 gyermekes anya, akit többször megcsalt a férje, elvált, sosem rondítana bele más életébe. Ezt többször is kiemelte, hogy a családos neki tabu, mert ő is átment nőként azon, hogy édesanyaként elhagyták. A sztorija szerint megtetszett neki G, akivel egy közös ismerősön keresztül találkoztak (a közös ismerőst én találtam ki), nyomult rá, de G elmondta, szereti a feleségét (megj.: nem vagyunk házasok), szereti a családját és a csaj ekkor leállt, nem történt semmi, higgyek a páromnak. Adott tanácsokat is, mit tegyek, hogy rendbe hozzam a kapcsolatunkat: nézzek a párommal pornót (mondtam neki, hogy néztem már, de nekem még egy pornó se jött be, nem szeretem), legyek nyitottabb az igényeire, ellenőrizgessem, hogy kiderüljön, ha mégis megcsal. És beszéljek “mocskosul”, ő is azzal fogta meg G-t (nem volt semmi közöttük, de megfogta, sírok). De a legjobb az volt: beszélgessek vele többet. Itt már nehéz volt nem sírva röhögni, mert G-t pont azzal tudom az őrületbe kergetni, hogy folyton beszélgetni akarok. Mindenről. Őt egy csomó minden nem érdekli, ami engem. Van közös érdeklődési körünk, de mindkettőnknek van olyan is, ami csak az övé. Például én sosem pókereztem, G sosem jógázott, és miközben engem minden érdekel, amit nem ismerek, G csak azt akarja ismerni, ami érdekli.

Letettük a telefont, és szinte azonnal írt a csaj G-nek. Tőlem azzal köszönt el, hogy van egy másik hívása, én hálálkodtam az őszinteségéért, és hogy milyen sokat segített. Megírta G-nek, hogy meggyőzött szerinte. Hogy bevettem mindent. És lájtosan utalgatott arra, mennyire béna lehetek én, és mennyire jó fej ő. Előadta a laza szeretőt, óvatosan ugyan, de sejthető volt, hogy csak pozitív megerősítésre vár, és szabadon engedi a vágyait, eszméletlen módon akarta ezt a pasit, akit nem is ismer igazából. Javasolta G-nek, mondja azt, nézzünk együtt pornót, mert az őt izgatja (és amire én azt mondtam neki, nem szeretem).

Itt már nem bírtam tovább, hiszen most már engem ba**ott át a csaj, jogom lett rá is kiakadni. Abban a pillanatban nem akartam mást, csak tudatni vele, hogy 2 napja nálam a telefon, amin a kapcsolatot tartották, és hogy G abban a pillanatban lemondott a vele való találkozásról, hogy lebukott. (Ha félre akar menni újra, majd talál mást. Neki nem a csaj volt a lényeg, a csaj nem számított, és a csaj elhitette vele, hogy neki OK a dolog így is). Azt akartam, tudja, nem kell G-nek és tőlem származott minden pozitív megerősítés, amiről azt hitte, G-től jön. Viber hanghívást indítottam G telefonjáról. Nem vette fel, de pár perc múlva videóhívásban hívott vissza. OK, felvettem, ő akarta, hogy lássam is az arcát, nekem elég lett volna hang is, de ám legyen. Ami történt, enyhe kifejezés, hogy meglepett. Vizuális típusok előnyben, el lehet képzelni a következő jelenetet (én közben nyugodt hangon tájékoztattam a csajt, hogy velem csetelt, én tanítottam be neki a sztorit, amiről azt hitte, G fedezésére elő kell adnia, G lebukott, színt vallott, és arra kért, vágjam szét a sim kártyát, amin elérhetné még a csaj, ha akarná):

Bejön a kép, épp egy meztelen nőt látok hátrafelé ugrani valami szűk helyen. Sikít, kiabál, hogy „a fürdőszobában vagyok...” - (mit gondolt, szemérmesen elnézést kérek, és elfordítom a fejem?). Kalimpál a kezeivel, váltogatja a kitekert pózokat, próbálja takargatni azokat a testrészeit, amikre amúgy sem voltam kíváncsi. Próbál elbújni egy kicsi és rendetlen fürdőszobában, ahol nincs hova bújni, és eszébe se jut 2-3 percig a legegyszerűbb megoldás: lazán kinyomni a telefont, mi van, ha egy másik nő meglátja a csöcsét közben?, vagy a második legegyszerűbb: valamit a kupiból felkapni és a telefonra dobni. Pár perc kínlódás után végül repült valami szennyes ruhadarab a telefonra, és én elengedhettem a visító röhögést (és a barátnőm is, akivel egy másik telefonon élő kapcsolatban voltam, ő is kíváncsi volt, na).

Ha rögzítettem volna a csaj showműsorát, milliókat kereshettem volna vele a youtube-on pillanatok alatt, de az is elég, hogy röhöghetek rajta folyamatosan, amikor eszembe jut, és van egy durva sztorim, ami vicces is, és ami jó lesz hosszú, iszogatós estékre. G jót röhögött rajta. Amikor másnak mesélem majd, lehet, elsőre kevésbé fog neki tetszeni, mert azért ciki, hogy félrement, meg az is, hogy egy ilyennel, de G tud röhögni magán is, túl fog lendülni azon, hogy van a sztoriban ciki elem.

Hálás vagyok a csajnak, mert megnevettetett, és abban a helyzetben semmi nem tett olyan jót nekem, mint egy nagy nevetés. Sőt, egy tanácsát meg is fogadtam, végre elkezdtem arra figyelni, mik lehetnek G igényei. De tényleg. Nem azokra, amiket ki is mond, azok kezdtek el érdekelni, amiket nem tud kimondani. Nem azzal foglalkoztam, mint más korábbi balhék után, hogy nekem mire van szükségem tőle. Amikor épp rendben minden, azt úgyis megkapom. Arra fókuszáltam, neki mi kellhet ahhoz, hogy minden rendben legyen és maradjon közöttünk.

De WTF, kedves, három gyerekes, többször megcsalt anyuka, akinek állítólag elég, hogy csak arra kelljen egy férfinak, hogy orálisan kielégítse, de aki nem állna össze családossal, mert az szemétség, mégis, mi a jó fenét akartál egy pucéran indított viber videóhívással a páromtól? Neked ez tényleg elég, hogy valaki távol tőled kiveri magának, miközben te egy semmiképp sem szexi környezetben riszálod magad? Tényleg elég lett volna, hogy csak alkalmi szexpartner legyél? Akkor miért nem ezt mondtad? Ha G bevallja, hogy neki kell ez, felállítjuk a szabályokat, és mehetett volna hozzád, hogy nyalogasd. Én szeretem a párom, nem börtönbe akarom zárni, hanem azt akarom, hogy boldog legyen mellettem, mert akkor lehetek én is mellette boldog. Önös érdekből, de boldoggá akarom tenni ezt az embert. A veled való találkozás nem tette boldoggá, és ez is megnyugtat. Iszonyú frusztrált volt akkoriban, egyrészt gondolom, a hazugság miatt, másrészt, hogy még ez sem jött össze. Nem tudtad kielégíteni. Nem a te hibád, akármit csinálsz, nem lett volna elég jó, mert te neki nem voltál elég jó. Csak azt nem értem, neked mi a jó abban, ha valakinek nem vagy elég jó, de a te dolgod.

Az is megnyugtat, hogy most is azt vallja, nincs szüksége rá, hogy más nőkkel legyen kapcsolata, és kéri, oldjuk meg úgy végre a megoldatlan problémáinkat, hogy sose keseredjen el annyira, hogy ez megint eszébe jusson.

Hm, azt hiszem, veszek valami alárendelt női szerepet sugalmazó jelmezt, és beteljesítem neki ezt a nem valami fantáziadús szexuális fantáziát. A szerephez nagyon jó inspirációt adtál, hasonló helyszínt mondjuk nem tudom, hogy prezentálok, de nem is ez a lényeg. Egy estére jó lesz az általad inspirált játék. Kösz a tippet, É!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1414199391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása