„Figyelem, srácok, tüzelek!”

2018. szeptember 13. 07:49 - csajokespasik

„Ahogy találkozott a tekintetünk, annyi butaságot láttam egy viszonylag szép arcban, amennyi le nem írható” – Levélírónk nőként szól bizonyos nőkhöz, mert megelégelte, hogy a legtöbb pasi miattuk általánosít, és amikor ezzel a könnyen felszedhető fajtával kezdenek, csalódásukat az egész női nemre kivetítik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Rég volt ilyen levél, s most van egy kis időm, így nekiláttam. Nőként írnék pár szót a nőkről (nevezzük a vihogó, ostoba lányokat is nőknek). Általában a 19-23-as korosztály az érintett, de láttam már ebből 40-est is. Oké, ...alkohol, …nem minden nő bírja fegyelmezetten, de amikor valahol megüti a fülem az a jellegzetes, sivító női vihogás, mindig összerezzenek és égnek áll a hajam. Bár, szabadtér, fürdő, bárhol. Szerintem most sokak fülében cseng, hogy miről beszélek. Mint a párzásra hívó nőstény jelzése, egy lassan a kultúrába beivódó szokás. És rengetegszer hallom, látom.

Lehet, hogy ez alapjában véve nem is nevetés - bármi kiválthatja, ugyanúgy, mint a semmi - hanem más hangjel, üvegcsörömpöléssel körítve: „Figyelem, srácok, tüzelek! Minden hím rámfigyeljen!!”. Ennek megvan a pasiverziója, a mély, torokhangú röhögés, némi „g*cijó!”-val megcsavarva a végét. Kultúra kérdése. Némi ráivással lassan elérjük a brit fiatalok szintjét, ha így törekszünk.

I. És ha már kultúra... Ülünk egy helyen, nyugodtan beszélgetünk. Mennék a mellékhelyiségbe. Szépnő kitolja a lábat, mert úgy kényelmes neki, nekem át kell lépnem. Nézek rá, ő visszanéz, nem mozdul, nem veszi észre magát. „Majd kikerül, akinek nem tetszik” gondolja. Anyád jól nevelt.

II. Szólok egy másik Szupernőnek, a mellettünk lévő asztalnál, hogy leesett a felsője a földre a támláról (nekem is volt egyszer, hogy míg észrevettem, 10 perce rajta lépkedtek, hát szóljunk már egymásnak) erre rám néz, semmi köszi, kézjel vagy akár egy szó is, kifejezéstelen arccal felveszi és tovább bambul előre. De ahogy találkozott a tekintetünk, annyi butaságot láttam egy viszonylag szép arcban, amennyi le nem írható.

III. Annyira nincsenek tisztában a helyzetükkel, annyira el vannak telve maguktól, hogy néha szegények nem tudnak elegánsan kiállni saját magukért sem. És azért hiszik, hogy ilyenek bátran lehetnek, mert senki nem szól rájuk, mert úgy érzik, ez is a női eszköztár része. Párom egyszer rámordult egy közös nyaralás alatt egy 19-20 körüli hangos kis idétlenre, mert már ő sem bírta a fejhangú nyerítéseit és vihogását... Erre a csajszi lazán ráöltötte a nyelvét, mint egy 5 éves. Gratulálok.

Elhiszem, hogy az ilyenek pasikedvencek, mert könnyebben rávehetőek pasicélokra, de azért mégis... Ha a hölgyike a legkisebb gondolathullámmal sem méri fel, hogy ezekkel a saját nemét járatja le, az megint nagy baj.

(és most el lehet mondani, hogy én is általánosítok, mivel egyetlen megnyilvánulásból megítélek valakit – ha csak ennyiről lenne szó - de beszélgettem ilyenekkel, még jóban is voltunk, ha nem is sokáig, és tényleg semmi mélységük, felelősségtudatuk, részvét vagy önálló gondolatok előállítása nem elvárható tőlük. Tehát nem a levegőbe, vagy önbíráskodva beszélek - az egyik ilyen pl. nem tudta, miből van a kenyér)

Összegezve: Fiúk, a Nő nem ilyen, és ha ezekkel kezdtek, és mindenféle csúnya dolog előfordul veletek később, a csalódást és általánosítást ne a teljes női nem nyakába varrjátok. Az a ti hibátok. És igen, egy ilyen megbánt, megsebez, lesz*r, kihasznál lelkifurdalás nélkül, mert ilyen a természete. Másra nem jó. És nem, nem fogja kinőni, valakinek majd szétszüli az életét és el lehet tartani az elhízott s*ggét, fel lehet rá venni hitelt, meg segélyt. Ennél jobb nem, csak rosszabb lesz, különböző verziókban. Ennyi a jövője, és ennyivel a tiédet is el tudja intézni. Bár ha valaki konkrétan ezt a típust keresi, akkor hajrá. De ne panaszkodjon és főleg ne általánosítson.

D.

 
Szólj hozzá!
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3314237657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása