Csak a szép nők követelhetnek

2018. október 31. 07:55 - csajokespasik

„Sok felnőtt férfi már azért is elégedett lehet az életével, visszanézve, ha nem követett el annyi baromságot nők miatt, mint amennyit elkövethetett volna” - amikor egy nő érzelmi és anyagi biztonságot szeretne, arról elfeledkezik, hogy talán a férfi is ugyanezekre tartana igényt. Sőt, ha a nőknek is, akkor már a férfiaknak is lehetnek extra elvárásaik, úgymint a vonzó külső, a hűség és a háziasság.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Lányok, hölgyek, játszunk el egy gondolattal. Mit csinálnátok az alábbi helyzetekben? Egy átlagos hapsi minden reggel az ablakából nézi, ahogy a háza előtt elkocogtok. Melyik gondolat suhan át a fejecskéteken, ha:

1. helyzet: egy ócska házból teszi mackófelsőben: „büdös perverz kukkoló”

2. helyzet: egy három szintes kastélyból teszi, ami előtt két luxusgépjármű áll: „Ő csak egy kíváncsi királyfi, aki értékeli a szép, kidolgozott női idomokat...” ?

Hagyom hatni, addig másról szólnék: Van egy tulajdonságuk bizonyos hölgyeknek, amit sehogyan sem sikerült megértenem életem 32 éve alatt: miért ismerkednek, miközben kapcsolatban vannak, ahelyett, hogy lezárnák azt, ami van? Ezt nagyon sokszor tapasztaltam.

Egy percig sem jó egyedül lenni, inkább egyikből átlépni a másikba. És a másik érzései? Azok már rég nem érdekesek... Mindeközben magányosnak állítja be magát, elsírja, milyen jó lenne tartósan valakivel, kölcsönös érdeklődéssel dumálgatni. Előfordul, hogy ezt többekkel is eljátssza, s a másik fél minél több visszautasításban részesül, annál olcsóbbnak és szerencsétlenebbnek érzi magát. Nekik hála. Mindeközben mondják, hogy a nőknek milyen fontos a biztonságérzet (a férfinak meg nem, mi? ) épp ezért ősi ösztön náluk, hogy azt a férfit keresik, akiben látják a potenciált, aki tud gondoskodni az utódokról, meg róla. Ezért adottnak veszi a másikat, aki épp mellette van. Kioktatnak az elvárásaikról - amit csak a fénykoruktól a hervadás első jeleinek megjelenéséig tehetnek meg. Ez persze ugyanolyan önámítás, mint amikor a falu bikája, aki mindenkire rárepül, azt mondja, rögtön megváltozik, ha lesz kiért.

...Legyen a férfi segítőkész, alázatos, előzékeny, átgondolt, szemfüles (bár ez néha hátrány, mert korábban látja esetleg, amit nem kéne) rendszerető, szorgalmas, nyugodt természetű, kedves a nő szüleivel, barátaival. Továbbá, ne legyen irigy, követelőző, se képmutató. Gondoljon a jövőre és tegyen is érte.

Hatalmas szerencse, és a boldog élet záloga, ha csinos nőnek születtél. Jár melléd egy teljes értékű, szerető férfi, aki elkényeztet. Neked semmit nem kell tenned, mert már megtettél mindent. „Férfivá fel kell nőni, de nőnek elég csak születni”. Engem ami leginkább zavar, az az aránytalanság, ahogy megítélnek valakit: Ha a pasi dohányzik: proli bunkó. Ha a jónő: sexy démon. Ha a férfi el van hízva: lusta disznó. Ha a hölgy: molett angyalka, aki kedveli a csokit... (Amúgy miért dehonesztáló tényező az egy pasinál, ha „csak” 150 ismerőse van fészen? Mennyi lenne az elvárt, az ideális, amit a pólómra hímezhetek??)

Összefoglalva: sok felnőtt férfi már azért is elégedett lehet az életével, visszanézve, ha nem követett el annyi baromságot nők miatt, mint amennyit elkövethetett volna. Persze, evidens, hogy fontos az érzelmi + anyagi biztonság, én nem hibáztatok emiatt senkit, ha ezeket keresi. Így működik a világ. DE akkor az is kerüljön megértésre, hogy ezzel arányban a férfiak meg olyan tulajdonságokat preferálnak, mint külső, hűség és háziasság, ízléses öltözködés, a tudatos, észszerű sminkhasználat, tudatos tetoválások (bár én egy nőn a tetoválást, valamint a piercing-et gyűlölöm. Egy pultos csajtól megkérdeztem egyszer, mi van a vállára tetoválva, és fogalma sem volt).

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr214335447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása