Könnyek a buszon: végállomás

2018. november 29. 07:39 - csajokespasik

„Ki akar egy lelki sérült pasival járni, aki mazochista és szereti ha valaki megrugdossa és felmossa vele pár havonta a padlót?!” - Posztolónk a hétfői levél beküldőjével közös ismerőse a történetben szereplő Annának. Mivel jobban értesült, úgy gondolta, megírja a háttértörténetet a kevésbé romantikus olvasók örömére.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Állandó olvasótok vagyok, és kikerekedett a szemem, amikor az egyik legjobb barátnőmről szóló írás jelent meg. A Könnyek a buszon című írás alanyát ismerem, első sorból nézhettem végig a történetet az elejétől a végéig. Anna okos, jó fej csaj, de ahogyan Ő fogalmaz: vonzza a hülyéket és a kóbor kutyákat :D Az utóbbival nincsen baja.

Kedves Levélíró, sajnálom, csalódást fog okozni a hír, a románcnak vége.

Anna és Dávid nyár közepén ismerkedtek meg. Dávid elfelejtette Annának elmondani, előtte lett vége egy 3 éves kapcsolatának és azért a nőért még mindig "odavan".

Annát idézem: "Rohadtul kiábrándító, amikor egy pasi folyamatosan a volt nője után rinyál. Akkor minek kezd új kapcsolatba?!"

S nézzük az exnőt, akit magunk között csak Pszichopata Szent Tehénnek hívunk. Mielőtt valaki lebunkózna, Dávid és Anna egymás között is Szent Tehénnek hívta, amikor szóba került :D

Tehát, PSZT-ről a következőt tudjuk: 35 éves, marketinggel foglalkozik, taekwondozott, akkora mint egy háromajtós szekrény, ezért állandóan rinyál, de közben azért zabál rendesen és csodaszereket szed marékszámra, amitől majd egyszer le fog fogyni :D, és most jön a kedvenc részem, hisz a lakásának a  tértisztításában, így akár 60 ezret is kifizet egy ezoterikus baromságért, emellett pszichológushoz kellene járnia, mert mentális problémái vannak, de nem jár, hanem egy "társalkodónővel" egyeztet. :D  S végül a hab a tortán, 3 év alatt PSZT öt alkalommal (!) dobta ki Dávidot. KÉRDÉS?!

Tehát, ki akar egy ilyen nő (?!) árnyékában élni és ki akar egy lelki sérült pasival járni, aki mazochista és szereti ha valaki megrugdossa és felmossa vele pár havonta a padlót?! Anna szerette Dávidot, próbált neki segíteni. Rávilágított, milyen kapcsolat az, ahol valaki pár havonta kirúgja  a másikat, majd amikor rájön, nem kell más pasinak (kinek kell egy elmebeteg tehén?!), visszamegy Dávidhoz. Mi lesz, ha egyszer véletlenül összejön a közös gyerek?! Akkor a csaj x havonta lelép a gyerekkel vagy ott hagyja a gyereket Dávidra?! Elvégre Pszichopata Szent Tehén totál elmeroggyant.

Anna idővel rájött, a srác menthetetlenül hülye.

Egyébként köszöni, jól van, túl van rajta (és bízik abban, egyszer neki is lehet szerencséje és végre nem egy kreténbe fut bele :D ).

A blog olvasóinak egy jó tanács! Csak óvatosan a festékhígítóval! Látható, a festő srác is feltett a kamrájának a polcára egy üveg fekáliát, amit folyamatosan lekvárnak hisz :D

Üdv, Lili

Ui: Annám hozzájárult, hogy mindezt megírjam Nektek.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr10014402690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása