Sok pasi fél a határozott nőktől

2018. december 13. 07:55 - csajokespasik

„Lehet, hogy az érintettek attól félnek, hogy a majdani párjuk mellett esetleg majd folyton azt éreznék, hogy a másik több és jobb nála” - Amikor egy nő zsinórban azt tapasztalja a levelezés során, hogy amint kiderül, hogy önálló és talpraesett nő, a pasik érdeklődése hanyatlik. Viszont ők sikeres férfiakként adták elő magukat, ő csak elhitte, és ugyanazt a stílust vette fel. Mégis kit keresnek az ilyen férfiak?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves CsP Blog,

Levelezek néhány úrral és észrevettem valamit, ami sorozatosan előfordul velem... Amint azt vonják le a válaszaimból, hogy határozott és rátermett, gondolkodóképes, önálló nőstény vagyok, az érdeklődés csökken, kihátrálnak, majd el is tűnnek. Azok a jól hangzó tulajdonságok, mint „jóképűnek mondott, fiatalos, sportos, kutyabarát, családcentrikus, zenekedvelő, természetkedvelő, sokrétű érdeklődésű, gyerekszerető, romantikus lelkű, tartós kapcsolatra vágyó, stb.” átértékelődnek, és ezek a Tökéletes Példányok eltűnnek, ha értelmes válaszokat és kerek mondatokat kapnak. A fotóimtól fellelkesednek először, tehát nem itt keresendő a probléma, kapom a bókokat is. De aztán... Át kéne váltanom szőke nő üzemmódra, hogy eredményt érjek el és fenntartsam az érdeklődést... hogy a fejükben futó filmnek megfeleljek...

Mégis kit kereshetnek ők? „Hűséges, kalandos, csendes, megértő, szűz”... - ennyi lenne az ideális, amit szeretnének, gondolom.

Legutóbbi eset: levelezünk, ő említést tesz egy szakmai összejövetelről, ahol járt nem rég, én meg őrültem, hogy nekem pont témába vág, megörültem, hogy de jó, akkor tudunk ezekről beszélgetni, mivel a vállalkozásomban hasonlóval foglalkozom. Ekkor, mintha elvágták volna a zsinórt, megszűnt felém minden érdeklődése. És sajnos nem ez volt az első ilyen eset. Az érdeklődésük pedig addig tart, amíg rá nem jönnek, amíg ki nem derül (mert leírom, mert erről szól a LEVELEZÉS műfaja, hiszen nem ismerjük még egymást, valamit valahogy el kell indítani) hogy én bizony meg tudok állni a saját lábamon. Nem szorulok rá segítségre. Mert nem úgy adtam fel a hirdetésem, hogy gondviselőt keresek, meg olyat, aki megoldja az életem.

Félnek a határozott nőktől.

Lehet, hogy az érintettek attól félnek, hogy a majdani párjuk mellett esetleg majd folyton azt éreznék, hogy a másik több és jobb nála. Viszont ők sikeres férfiakként adták elő magukat, komolyan vettem, elhittem, én pedig csak annyit vétettem, hogy ugyanazt a stílust vettem fel!

Ha hajlandóak szívesebben vacakolni egy olyan nővel, akinek gondjai vannak az érzelmei, gondolatai kifejezésével, és irányításra szorulnak, és megbízhatatlanok, akkor további jó keresgélést. Biztos megtaláljátok majd azt a tökéletes nőt, aki lehúz és élősködik rajtatok, ha ezt kívánjátok. De ne sírjatok, hogy megcsalt / kihasznált / nincs közös téma / flegma és unalmas. Lehet, hogy erre vágytatok titokban.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6214475912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása