Csak szépen akar lekoptatni?

2019. január 18. 08:18 - csajokespasik

„Egy ideje találkozgatok egy lánnyal. Ő jól érzi magát mindig velem, érdeklem őt, de mégsem engedi a közeledést. Leállít” - és ez már felvet pár olyan kérdést, amiket a férfiak általában nem szeretnek hallani. Hiába mondja azt egy csaj, hogy jó veled, még a közös érdeklődés is kevés, ha a helyzet nem komolyodik...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sok mindent szeretnék és tudnék írni, de rövidíteni fogok:

Sosem értettem a környezetemben, hogy a többnyire ideggyenge nők miért jönnek össze agresszív, elnyomó pasikkal, ezek kibogozhatatlan történeteit már sokszor láttam (az ellentétek vonzzák egymást? Tényleg működne ez? Mert szerintem csak úgy működik, hogy nem működik).

És arra mi a magyarázat, hogy azt állítod, szeretsz valakit, mégis képes vagy megcsalni (testileg és érzelmileg is) őt ? Akár többekkel is. Ezt miért mondják manapság, főleg a nők? Nekem evidens, hogy nyilván nem szereti már, csak magának sem meri bevallani, azért lép félre. Amikor a Rossz Lány szeretné magát Jó Lánynak feltüntetni, akkor kerülnek elő változatos, de logikátlan hazugságok.

Egy ideje találkozgatok egy lánnyal. Ő jól érzi magát mindig velem, érdeklem őt, de mégsem engedi a közeledést. Leállít. Ez mit jelent? Vagy csak húz? Azt mondja, jó velem, van köztünk tűz, érdeklődés, összetartás stb., tudnám szeretni, és szerintem neki se okozna nehézséget.

Nem értem pontosan, mi játszódik le benne. Lehet, hogy van bennem valami, amit nem tud elfogadni? Akkor hogy tudnám kiszedni belőle, hogy mi ez? Mert magától nem mondja. A célirányos kérdéseimet elvicceli, kikerüli. Ha szépen akar lekoptatni, miért nem azt érzem? Volt, hogy egyenesen rákérdeztem, és mondtam neki, hogy őszinte választ akarok, de nem kaptam. Ebben a helyzetben egy határozott igen vagy egy nem kell. Valószínű, azt hiszi, hogy a nemmel elveszítene, pedig ez hülyeség, nem veszítene el, csak már máshogy állnék hozzá ehhez az egészhez. Elfogadható, ha nem akar megbántani, ...rendben, de nem is kéne egy egyszerű helyzetet túlkomplikálni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6114569886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása