Amikor nincs hab a tortán, mert torta sincs

2019. március 19. 07:51 - csajokespasik

Mindenki volt már életében rossz randin, ahol érezhetően nem volt azonos az érdeklődés. Ez azért egyértelmű helyzet, mert a másik ilyenkor világosan megérti, hogy nem lesz folytatás, és senki nincs félrevezetve. De amikor egy tökéletes első randi után lekoptatnak, arra gondolsz, hogy te rendben voltál, de biztos volt más is, aki még jobban rendben volt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! Főleg a hölgyekhez intézném a kérdésemet.

Volt, hogy 2-3 órás első randi kellemes kis sétával végződött, a másodikon egy csendes, kellemes, beülős helyre megyünk, ő ajánlja, én meg örülök, hogy ő igyekszik megteremteni a romantikus légkört. Közben végig beszélgetünk, csevegünk, nevetgélünk. Az elejétől szépen van felépítve, apró érintések, elpirulások, néha csók is elcsattan. Kölcsönösnek látszik a dolog.

Volt olyan hölgy, akivel annyira egymásba gabalyodtunk, hogy biztos voltam benne, hol fogunk mindjárt kikötni. De ami utána következik néha, az nem tetszik. Úgy érzem a sok pozitív visszajelzés miatt, hogy egészen hasonlóak vagyunk. Ezt érzem, mert ezt üzenik.

Úgy válunk el egymástól, hogy biztos lesz folytatás. Majd eltűnik szó nélkül, aztán néhány nap hallgatás után, s miután rákérdezek írásban, produkál néhány sort, hogy mégsem akar semmit, nem illünk össze, ilyesmit. Kedves lányok, nők, csajok: miért játsszátok el, hogy minden rendben, hogy utána szó nélkül (vagy legalábbis kevés magyarázattal) eltűnjetek? Ilyenkor mi van bennetek? Azért írtam meg ezt, mert nem egyszer volt részem ilyesmiben. Ez olyan, mint amikor nincs hab a tortán, mert torta sincs... De alap, hogyha valaki nem szimpatikus, nem csókolózunk vele!

Voltam már életemben rossz randikon, ahol érezhetően nem volt köztünk érdeklődés, vagy bármi közös pont, kerülte is velem a fizikai kontaktust, ilyenkor megértettem, hogy nem lesz folytatás, nem is voltam félrevezetve.

Amikor egy tökéletes első randi után lekoptatnak, arra gondolok, hogy én rendben voltam, de volt más, aki még jobban rendben volt. Ha magamból indulok ki, felesleges a hosszú első randi, ha nem akarok a másiktól semmit és idegenkedem tőle.

Volt olyan is, hogy valaki az első randi után a szemembe megmondta, hogy nem akar folytatást. Volt, amikor én mondtam nemet, mert a hölgy bevallotta, hogy szerelmes a párjába, mégis megcsalja, illetve megcsalta már... és ekkor elindul a vészcsengő bennem. A saját életét, a saját érzelmeit nem tudja újrarendezni, mit akar tőlem? Én tudom, hogy mit nem akarok: problémás nőt, még alkalmira sem.

Szóval, mi a jó a félrevezetésben? Mitől féltek, hogy leüt benneteket egy kangörcsös, csalódott pasi? Akkor nem kell primitívekkel ismerkedni - viszont aki pedig nem primitív, nem ezt a szánalmas félrevezetést érdemli (lásd fentebb). Lehet, hogy újat mondok valakinek, de egy férfinak is vannak érzései.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8914700162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása