Parfüm vs. csatornaszag

2019. március 29. 07:47 - csajokespasik

„Hatalmas probléma, amikor a férfiak szexuális tárgynak tekintik a nőket, de még nagyobb baj az, amikor már annak se” - a pasik többnyire a logikával szeretik társítani a párkeresést, míg a nők az első benyomásra esküsznek. De arra nincs magyarázat, hogy egy pénzszűkében lévő csaj miért újít be magának egy drága parfümöt, vagy épp miért inaktív, amikor pasija az anyja házát ganézza.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Miért van az szerintetek, hogy a férfiak általában logikai alapokon döntenek párválasztáskor, míg a nők inkább a benyomások alapján, vagy éppen a kezdeti impulzusokat „álmodják tovább”? Működhet a kettő egyszerre? A két dolog mintha egymás ellentéte lenne. Engem már hagyott el olyan nő, akivel egy napja még remekül megvoltunk, aztán egy nála 15 évvel öregebbnél kötött ki hirtelen... Azt sem tudom még mindig, hogy Ők mit neveznek szerelemnek? Mi alapján döntenek arról, hogy nem fognak megmaradni egy ember mellett, akit sokáig a „szerelmüknek” neveztek?

Szerintem egy megfelelő férfi mellett, aki tudja ezt jól csinálni, a nő is fejlődni kezd, és néha még meg is köszöni, hogy logikusabb döntéseknél segítette bizonyos helyzetekben. Az érzelmi alapokon álló döntés milyen helyzetekben hasznos? Ha én mindent végiggondolok, több szempontból is, hogy ez milyen hatással lehet rám, akkor romantikagyilkos vagyok?

Egy példa: egyik exem, aki mindig pénzszűkében volt, vett egy nagyon drága parfümöt magának. Én meg csak annyit mondtam, hogy biztos benne, hogy ez létszükséglet volt? Balhé lett belőle. Egy problémából rögtön kettőt kell csinálni.

2. Egy másik csajnak az anyjáék házának pincéjét egy zápor elöntötte, és jött fel a csatornaszag, és míg ő a kertben napozott, én büszkén takarítottam... Egy köszit nem kaptam. Érezzem megtiszteltetésnek. És még csak észre se veszi magát. Biztos a szívére hallgat... mert rám nem.

Alapvetően úgy gondolom, hogy aki kiegyensúlyozott életet szeretne, akkor a legtöbb döntését logikai alapon hozza meg. És utána jöhetnek az érzelmek, a megfelelő logikus döntés eredményeként. Erre törekszem, bár a társkereséskor ez nem mindig érvényes, akkor emocionális alapokon nyugszik 1 döntés.

Biztos megkapom a magamét hölgyektől. Tudom, hogy mekkora divat ma csoportosan felháborodni valamin, ahogy azt is tudom, hogy többnyire, amikor a nők pattognak valamin, a saját eseménytelen életüket próbálják kompenzálni. Ugyanúgy, ahogy a magukkal semmit kezdeni nem tudó, melóhelyen/otthon elnyomott emberek a sorozatos sikertelenség hatására robbannak ki valamin, ...hát, valahova nekik is tömörülniük kell.

Hatalmas probléma, amikor a férfiak szexuális tárgynak tekintik a nőket, de még nagyobb baj az, amikor már annak se.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1514725795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása