Mindenkinek joga van elrontani a saját életét

2019. április 12. 07:31 - csajokespasik

Néhány nő kikéri magának, amikor egy pasi tárgyiasítani próbálja őt, és mindent megtesz azért, hogy egyenlő partnerként legyen kezelve, tiszteljék és adjanak a szavára... De hiába szónokolnak, mégis olyan férfiakért vannak oda, akik pont azt művelik velük, amit nem szeretnének...Ezek után még ahhoz is veszik a fáradságot, hogy megmagyarázzák, hogy ez valójában nem is önellentmondás.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nagyjából így néz ki most, 28 évesen, az életem: felkelek reggel, elmegyek melózni, beszélgetek a kollégákkal szakmai dolgokról, hazaérve kielégítem az alap emberi szükségleteimet, egyedül fekszem le, másnap ugyanez kezdődik elölről. És eltöprengek néha, hogy biztos ez az, amit a normális emberek szoktak csinálni? Ez a megfelelő életritmus? Nekem egyre nehezebb érzelmeket társítani a dolgokhoz, emberekhez, és szerintem ez már így marad. Jelenleg elvagyok így, és le lehet élni így is egy életet, nem vagyok se boldog, se boldogtalan. Az ismerkedéstől pár kudarc után elment a kedvem és sokszor eszembe se jut, mint kiugrási lehetőség, mint esély a változásra.

Néha már attól sem félek, hogy ez így marad, mert megszoktam. És azt hiszem, ez már baj. Egy filmben láttam hasonló személytelen szereplőt, akinek azt mondták, hogy az érzelemmentes élet halott élet... Hát, ja. Lehet a boldogságtól félni? Sajnos én mindent előre kielemzek, és tudom, hogy adott nőnek úgy átlagosan hat hónapig maradhat érdekes valaki. Abban nem vagyok biztos, hogy ez egy ilyen periódus, vagy tartós. Tudom, hogy nem vagyok egyedül hasonló gondolkozással, akárcsak az előítéletekkel. Azt is látom, hogy a környezetemben sok nő mindent megtesz azért, hogy ne nézzék egyszerűnek, ne nézzék fehér májúnak, ne is mondják a háta mögött, ne tárgyiasítsák, mert ők is legyenek partnerként kezelve, adják meg nekik az alapvető megfelelő tiszteletet blabla...mégis ugyanők olyan férfiakért vannak oda, akik pont azt művelik velük, amit nem szeretnének... és még ahhoz is veszik a fáradságot, hogy megmagyarázzák maguknak, hogy ez valójában nem ellentmondásos, hanem más nézőpontból kell nézni... mert vegyük tudomásul, hogy van saját akarata, saját hangja, van saját véleménye. És lehet is. Mindenkinek joga van elrontani az életét. Azt is hallom, hogy azért dobják a pasikat, mert nem adtak bele mindent a kapcsolatba, de hogy mi ez a minden, azt hallgatás övezi némi vállvonogatással meg szemforgatással, hogy úristen, ezt tényleg meg kell kérdezni...? Lehet, hogy én vagyok a szellemi fogyatékos, de igen, nekem meg kell kérdezni.

 
65 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2414759484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.04.12. 07:51:36

Ők is előítéletekkel nehezítik a sorsukat, te is, win - win.
Nem kéne annyit gondolkodni, csak élni.. Mitől félsz? Hogy egyedül maradsz? Na ugye..

2019.04.12. 08:26:33

Kedves posztoló!Az életed jelenleg egy rakás fos, de nem árulok el nagy titkot, hogy ezt csak magadnak köszönheted. Mégis mit vársz? Majd minden magától hullik az öledbe, mert az neked jár? Te is azon bátor emeberek egyike vagy, akik ugyan látják milyen jó dolgok vannak az életben, de mindezt fotelból akarják a semmiért cserébe.
Csukd be a szád, mert csak kiszárad, a sültgalamb húsát az agilis férfiak falatozzák. Ha közéjük akarsz tartozni, kicsit bövíteni kell azt a karámot, amiben most vegetálsz.
Itt a jóidö, kezd el az új, aktív életed. Sportolsz rendszeresen? Van hobbid? gyárts terveket, tüzz ki célokat.
Az már egy eleve vesztes helyzet, ha a nöktöl teszed függövé az életed, azoktól várod a boldogságot. Ha rendbe teszed magad, meglátod a nök is felfigyelnek rád, akarnak majd.
Ne legyél pipogya!!!Növeld az önbizalmad!!! Higgy magadban te hitvány szar! Na szép napot neked!

2019.04.12. 08:37:37

@Captain Admin: ő maga mondja a videoban, hogy idióta gyermeteg volt. Ő nem alfa hanem gyökér. Ha ilyen egy alfa akkor ilyen sose kéne nekem.

2019.04.12. 08:38:49

@Yotengri: jaja, azért ellet le neki 4 nő is, mert nem tartották piacképesnek. :D

2019.04.12. 08:45:17

@Captain Admin: hahaha sokra mentek vele. Egy szóval sem mondtam hogy a nők nem elmebetegek a választásaikkal. Az alfát választó nők mind sérültek, kompenzálnak ez régi tény.

2019.04.12. 08:48:02

@Yotengri: az alfaságát vitattad, azt, h ki alfa, ti agyatlan nők döntitek el. Megkaptad a választ, hülyeséget írtál, ennyi.

2019.04.12. 08:51:50

@Captain Admin: ez az alfa, aki nem tudott felnőni a poziciójához és most árutologató? Erre nedvesednek a nők? Hogy mennyi kefirt tud kitalicskázni a hűtőbe a pasi? Kollégák vagytok? Az a spar az alfanevelő intézet? Megannyi súlyos kérdés :-D

PPK™ 2019.04.12. 09:03:23

@Béci_ma_ne_lécci: jól beszélsz, Czucz kolléga. Csak annyi korrekcióra szorul, hogy a jelenlegi élete önmagában nem lenne rakás fos, ahhoz képest számít rakás fosnak, amit amúgy ki lehetne hozni belőle. 28 évesen, valamekkora egzisztenciával be van gyöpösödve, ez gáz. Ahogy írod, már az is pozitívum lenne, ha lemenne kocogni rendszeresen a szigetre, csomó olyan baszatlan gádzsi szaladgál ott, amelyik így éli az életét.

És ja, nyakunkon a fesztiválszezon, ennyi idősen ott kéne élveznie az életet, nem itt keseregni.

2019.04.12. 09:06:16

@Yotengri: ugorj neki a videónak megint! Ha alkalmatlan a pozícióta:
1. Nem választják ki
2. Nem tölti ki a próbaidőt sem
3. Pláne nem tölti be évekig és több cégnél is.

PPK™ 2019.04.12. 09:14:22

@Captain Admin: szerintem mindkettőtöknek igaza van részben. Ez a csávó alfa VOLT, komoly pozícióban komoly pénzeket keresett kint, gyakorlatilag bármelyik magyar gádzsit leakaszthatta volna.

Csak hogy csávókámnak pont az a baja, hogy túl emberi és a munkáját és a kapcsolatait is ez határozta meg. Pont ezért nem alkalmas vezető beosztásra (ezt ő fel is ismerte akkor, amikor jött egy lehetőség és visszadobta), és pont ezért húzta le 4 különböző gold digger is.

Zsivány Kettő 2019.04.12. 09:21:47

@Yotengri: Mo-n rengeteg az alkalmatlan “manager”. Nincs meg a kultúrája. A jó menedzser vezető, nem pedig főnök! A jó vezető kb 70%-ban a beosztottaival foglalkozik. Szakmai és emberi oldalról.

PPK™ 2019.04.12. 09:25:32

@Yotengri: "hahaha sokra mentek vele."

Azért megnézném mind a 4 exfeleséget, hogy a válás után ők is másfél szobában élnek-e és roller+villamos kombóval közlekednek-e. Van rá egy SPAR-os barackos joghurtom, hogy kurvára nem.

2019.04.12. 09:28:41

@PPK: igen, ez esélyes, hogy lehúzták a palit. Az alfákat is ilyen durván lehúzzák? Akkor mitől béta valaki a ti terminológiátokban?

2019.04.12. 09:30:43

@PPK: Igy van! Tényleg az a legrosszabb, hogy keres is tehát van pénze, csak balfasz hatékonyan a saját örömére elkölteni!
Lehet kellene egy szolgáltatást indítani az ilyen típusú fickóknak : Van lóvéd de nem tudod hogyan hasznosítsd? Gyere megmutatom!
Szépen meg lehetne tanítani nekik egy combosabb (általuk biztosított) összeg hatékony felhasználását (persze nem ingyen). Elköltenéd a lóvéját profi módon, ö meg jegyzetelne a háttérben serényen, így legközelebb már Pl. megvilágosodva venné elövételben a fesztiváljegyeket, amiket változatos módon tudna értékesíteni az adott rendezvény bejáratánál (lásd FordFairlane...)A sátrat meg már lehet elég jó áron venni.... ès ez csak egy a számtalan lehetöségek közül.

2019.04.12. 09:38:53

@Béci_ma_ne_lécci: ez befektetésnek szánalmasan kicsi, nem is szórakozás.. Akkor minek? Nem értem..

PPK™ 2019.04.12. 09:44:31

@Yotengri: én ritkán alfázok, meg bétázok.

A videóban szereplő figura az élet császára volt a lehetőségeit tekintve, ezért az akkori énjére tükörsimán rá lehet aggatni az "alfa" címkét.

Ebben gondolom nagyjából egyetértünk.

Ha csak 1x húzzák le ugyanazzal és tanul belőle, majd utána nem lép bele ugyanabba a folyóba másodszor (harmadszor, negyedszer) is, attól még marad alfa, legfeljebb volt egy komolyabb rossz döntése, naiv fasz volt és levonta a megfelelő konzekvenciát. Tehát lehúzzák, de mégis marad alfa.

Ez a csákó azért lett béta, mert sokadszorra is lehúzták, így a lehetőségeit tekintve pont oda került, mint az az 52 éves (többszörösen) elvált, akinek soha nem voltak olyan lehetőségei, mint neki ~15 éve.

Balszerencséje, hogy ez a blog nem létezett 15 éve, így nem volt lehetősége arra, hogy megelőző csapást mérjen a gold diggerekre és napjainkban is az élet császára lehessen.

PPK™ 2019.04.12. 09:47:10

@Béci_ma_ne_lécci: :D az ilyen figurák tényleg a piaci rést jelentik.

És a közhiedelemmel ellentétben nagyjából ugyanennyi begyöpösödött gádzsi is van, tehát ha a nőkre is kiterjesztjük a piacot, dupla haszonnal számolhatunk.

EGY a Queen 2019.04.12. 09:48:58

@Yotengri: jajj már! Ezt se tudod? Ha a csp kommentszekcióban legalább 3-an teliholdkor kiköpnek balra és azt mondják valakire,hogy alfa,akkor az alfa.Ha jobbra köpnek és bétát mondanak,akkor béta az illető.Ha egy fekete varjú megjelenik köpés közben,akkor gammáról beszélünk,de ha egy denevér,szájában egy csótánnyal,,akkor sajnos az illető buzi.

2019.04.12. 10:02:09

Véleményem szerint kicsit állatias titulus ez az alfabéta megnevezés, de ösztönszinten jól jellemzi az adott típus nökkel való kapcsolatát. Véleményem szerint a piacképes szó jobban lefedi ezt a Spar -os témát, pláne ha kategóriákra akarjuk bontani.
Ez az alfa kifejezés talán csak azokra a férfiakra húzható rá, akik külsöleg rendelkeznek ezekkel a nök által áhított tulajdondágokkal. Ök viszont lehetnek fiatalok, idösebbek, csórók, vagy gazdagok, a nök mindíg, minden esetben megadják magukat nekik némi spermáért cserébe.
Piacképesség szempontjából már árnyaltabb a helyzet, ott már a nök más (anyagiakra, biztonságra való törekvés stbstb...)szempontjaira (is) hat(hat)nak a férfiak kinézettöl függetlenül.
Ez a Spar -os csóka ebben a kategóriában arat(hat)ott, míg volt neki hozzá muníció a nemSpar -os szatyárban.Ez a fickó csak egzisztenciálisan mutatott alfa jegyeket, azt is csak egy ideig.
Piacképességét csak az anyagiak tartották fent. Egy genetikailag piacképes (alfa?!) férfivel ez nem fordulhat elö.E!

2019.04.12. 10:04:42

@TSEPKE: Rengeteg hasznos információhoz jut igazi profiktól. :) Aztán a következö körben már élvezheti minden elönyét!

2019.04.12. 10:08:10

@EGY a Queen: a költészet másnapján nesze egy vers: (lényeg ismét kezdőbetűkben)

Volt egy álmom, csodaszép
Elmenni veled oda , ahol épp
Rügyeznek a fák, zöldül a levél
Jég szívemet melengetvén
Elhittem
Mindennek ami voltam,

Búcsú csókot adtam,
Elhiszem.
Létem egészét feladva
És melletted maradva,
Döntöttem.

2019.04.12. 10:14:36

@PPK: Igen ez müködhet, ráadásul ebben az esetbenaz erotikus demonstrációt, az egyes szituációk tekintetében rögtön a kis padavanon lehetne illusztrálni....De ennél jobban nem részletezem, mert tudon, hogy az ilyen mocskos, perverz, pornográf, állatias, és végtelenségig gusztustalan tartalmak a jónevelségedet sértenék.

EGY a Queen 2019.04.12. 10:15:08

@Egy se qrva mind kiralylany: kurva gáz vagy!Zsófi mán a menyasszonyi ruhákat próbálja,te meg itten csajozol? Oszt csodálkozol,hogy nem tudsz révbe érni,kis Zsoltikákat biciklizni tanítani Balatonszemesen a fövenyen,miközben Életed Párja kacagva kergetőzik a kis Hercegnőtökkel? Ehhh

2019.04.12. 10:23:21

@Béci_ma_ne_lécci: akkor inkább kapcsolati tőke.. Oké

PPK™ 2019.04.12. 10:26:19

@Béci_ma_ne_lécci: pontosan. Én nem tudnám ezt csinálni :(

Csak hülyéskedtem, kérek tanácsot a gádzsiktól, hogy hogyan kell simán kilépni a jólneveltség-büszkeség-becsület Bermuda-háromszögön (apró)pénzért cserébe és már be is röffentjük az üzletet ;-)

Zsivány Kettő 2019.04.12. 10:27:45

“Sajnos én mindent előre kielemzek, és tudom, hogy adott nőnek úgy átlagosan hat hónapig maradhat érdekes valaki.“
Kéne ide vmi súlyozott átlag is, nem?! Mert ebben benne vannak azok is akik hat percig, meg azok is akik hatvan évig.
Azt beszélik???:))) Látogass el Zsiványfalvára! Kiülsz a nénikkel a kispadra és hallgatod a pletykát. Ott azt is beszélik hogy agglegény Lacika ment a nagy faszával özvegy Mancihoz. Oszt basztak...évekig!

PPK™ 2019.04.12. 10:28:29

@Egy se qrva mind kiralylany: te meg mi a bánatos lófaszér' nem válaszoltál az üzenetemre? Most komolyan besérültél, vagy mi a náthás fasz van, bro? :D

2019.04.12. 10:31:04

@Yotengri: Kérlek , ne szeress!

Ne szeress engem! Nem adhatom meg neked, amire vágysz. Nem tudlak boldoggá tenni. Egy rövid kitérő lehetek nálad, nem a végállomás.
Ne kövesd el azt a hibát, hogy elkezdesz kötődni, mert bántani foglak...Sokszor úgy érzem, kevés a levegő idebent, a rajongásod pedig csak még jobban elszívja előlem az oxigént.
Ne szeress engem! Az érzéseid sohasem találnának viszonzásra. Én már senkit nem tudok szeretni. Kiirtottam az agyamból minden reményt, hitet, bizalmat. Immunis lettem a szerelemre.

2019.04.12. 10:39:31

@PPK: mijen üzenetedre bro? Ha füstjeleket eregetsz az új termésedbű az nem üzenet bazdmeg

2019.04.12. 10:43:14

@PPK: Jól hangzik, de nem tudnál ajánlani valami könyvet a : férfi aranyásás kockázatai -ról?
Mert én egy kicsit félek ettöl nem?

PPK™ 2019.04.12. 10:51:30

@Egy se qrva mind kiralylany: de hát így kommunikálnak a Királyok. Kiülünk a teraszra, beizzítjuk a pipát és toljuk a füstjelet, innen tudja a cimbi, hogy történés van, átjöhet :)

PPK™ 2019.04.12. 10:59:12

@Béci_ma_ne_lécci: jó pénzért kurzusokat tartok :-)

Johny Firpo 2019.04.12. 11:09:04

@Béci_ma_ne_lécci,
én úgy hallottam azokat a férfiakat feljelentik és elviszi őket a rendőr, akik pénzt csalnak ki nőktől. :(

2019.04.12. 12:33:44

@PPK: Jájj egyem meg az a kigyúrt üzleti érzékedet! Na jó! Meghívlak valamire, te meg majd visszahívsz telefonon! Mert ugye Ùriember pénzröl sem beszél! :)

2019.04.12. 12:54:42

@Johny Firpo: Borzasztó nagy szerencséd van, mert neked most az elsö fontos leckét ingyen adom!
Elöször is amit írtál, így a gonosz balfasz bünözök viselkednek, akiket a végén a rendör visz el, nem a piacképes a nök számára kívánatos férfiak, akikért a hölgyek között ádáz harc folyik 0/24 -ben. Ne keverd a két kategóriát!
Ha ez így rögzült, akkor megtetted az elsö lépést az áhított férfiállapot felé. Következö lépés, hogy mint testileg, mint mentálisan elérd azt a szigorú állapotot, melynek eredményeként a közeledbe kerülö nök szexuális érdeklödése irányodba elkerülhetetlen lesz!
Nem kell szuperhösnek lenned, elég, ha csak hasonlítasz rájuk. (Persze itt nem arra gondoltam, hogy gyorsan felhúzol egy kék biciklisnadrágot rá egy piros alsógatyával, hanem megkezded jelenleg feltételezhetöen hitvány tested izomzattal történö átformálását!)
Ezzel párhuzamosan az önbizalmad is erösödni fog, melynek eredményeképp rendörségi bilinccsel, csak szerepjáték esetén fogsz találkozni, az épp aktuális nöd gyömöszölése közben.
Nagyon szívesen!

Daneel Oliwaw 2019.04.12. 13:27:57

"Azt is hallom, hogy azért dobják a pasikat, mert nem adtak bele mindent a kapcsolatba, de hogy mi ez a minden, azt hallgatás övezi némi vállvonogatással meg szemforgatással, hogy úristen, ezt tényleg meg kell kérdezni...? Lehet, hogy én vagyok a szellemi fogyatékos, de igen, nekem meg kell kérdezni."
def. {ALL} = SUM {RESOURCES(t); t0=now, tn= while (SOURCE>0 , or golddigger gets over)}

Daneel Oliwaw 2019.04.12. 13:51:31

@Yotengri: poént félretéve, jómagam sem választottam hosszútávú társamnak azt, aki (már, vagy még) nem adott bele mindent a kapcsolatba. Töredék kockázatért töredék kapcsolat jár. Nagy fészek meg csak fiókának...

PPK™ 2019.04.12. 13:52:23

@Béci_ma_ne_lécci: pontosan. Amiről Firpo ír, az pont az az alja kategória, akikről néha felbukkan egy-egy cikk a bulvárban és akiket egyszerűen csak csalónak nevez a bíróság a későbbi ítélethirdetés után; és akik jellemzően az elvált, gyerekes anyukákra szakosodnak, akik elhiszik a szép meséket, mert még hisznek bennük, ezért milliókat is képesek kipengetni.

A férfi aranyásó viszont egy teljesen más liga. Ők a kitartott, jóképű, nagydumás adoniszok, akik azt is megtehetik, hogy amíg a(z egyébként átlag feletti esztétikai szintű) csajuk nincs otthon, addig ágyukban annak barátnőjét dugják. Rengeteg ilyen van és nem (azért) csattan a bilincs a csuklójukon, mert feljelenté őket a csajuk a pofonokért, amit néha bekapnak, vagy mert lehúzza őket a figura anyagilag.

És bár hiába állítják a nők, hogy nekik ilyen biztosan nem kéne, azért valamilyen titokzatos, megmagyarázhatatlan okból kifolyólag mindig kíváncsiak az ilyen típusú férfiak küllemére, ha úgy adódik.

PPK™ 2019.04.12. 13:55:06

@Daneel Oliwaw: a SOURCE>0 az lófasz, inkább SOURCE>ALL :)

Egy se qrva mind kiralylany (törölt) 2019.04.12. 14:12:09

@PPK: te most learanyásóztál engem bazdmeg?

PPK™ 2019.04.12. 14:23:10

@Egy se qrva mind kiralylany: mondom jóképű, nagydumás adoniszok.

Minek jössz házhoz a lófaszér'? :D

Egy se qrva mind kiralylany (törölt) 2019.04.12. 14:36:21

@PPK: tudom már, hogyan állok bosszút Romanaért meg Zsófikáért... Bármennyire tagadod, ismerem szíved legmélyebb rejtekében ki lakozik

exilis 2019.04.12. 14:41:39

@Captain Admin: Még nincs egy hónapja, hogy árufeltöltő. Visszamegy ez még menedzsernek, ha nem is milliókért, de még bőven annyiért, hogy az ötödiknek is csinálhasson egy gyereket.

PPK™ 2019.04.12. 14:44:32

@Egy se qrva mind kiralylany: ugyan már, _arany_ barátom, hát minek civakodnánk alaptalanul? :D

Inkább igyunk meg egy fröccsöt közösen és felejtsük el ezt a kis félreértést... :D

Mancilla Pectoralis 2019.04.12. 15:49:48

@Béci_ma_ne_lécci: Nem pipogya a srác,hanem valamilyen pszichés problémája vagy neurológiai eltérése van. Lehet a spektrumon,és lehet még ezer millió más. Csak éppen még nem jutott eszébe ennek utána járni. Normál esetben azért ennél jobban szokott hiányozni a kapcsolat, szex stb. az embereknek(főleg ha pasi).Persze lehet aszexuális is,és akkor az nem probléma,de mint látható azért a párkapcsolat kicsit hiányzik.

2019.04.12. 15:57:29

@exilis: felsővezetőnek alkalmatlan, megkockáztatom régebben is az volt, ki is emeli, h nagy jelentősége volt a német nyelvtudásnak. Középvezetőnek bőven jó, valószínűleg azóta már lecsaptak rá a fejvadászok. Amúgy itthon rengeteg ostoba van ilyen magas beosztásban.

Egy se qrva mind kiralylany (törölt) 2019.04.12. 16:57:01

@PPK: terroristákkal nem tárgyalok

lobaszopiatej 2019.04.12. 17:07:41

Hagyd a fenébe a csajozást, ha nem megy ne eröltesd.
Csomó felesleges időveszteség.
A nők csak akarják a monogámiát, valóságban ők hajtanak az alfára, több más versenytárs mellett. Egy ilyen alfa annyi ingyenkurvát járat és cserélget, amennyire épp ideje van, és nem rinyál hanem itt oktat.
De ez csak nekik megy, mert ilyen a genetikájuk.

Veder1 2019.04.12. 18:41:53

amikor ilyen ostobasagokat olvasok mint az ilyen alfazas meg hasonlok mindig egy ilyen csavo van elottem aki osztja az eszt :D

m.youtube.com/watch?v=We6rtCjjqQY

Zsivány Kettő 2019.04.12. 19:15:45

@Veder1: nem is gondoltam hogy a kapitány jár táncolni! Jó kiállású snájdig férfiú!:)))

lobaszopiatej 2019.04.12. 19:54:24

@Veder1: szóval te ilyenekre gerjedsz?

PPK™ 2019.04.12. 19:55:42

@Veder1: az a fizimiska + ruha kombó baszd meg :DDD

Mdeve 2019.04.12. 20:58:15

@Yotengri:
Lovagló pózban is
szeretem a lányokat,
bár az én koromban
az ember fia jobb
ha nem is válogat...

csokoládét ne egyen
csak keveset, mert a
múltkoriban megesett,
hogy a súlyával olyat
nyomott nekem ő, hogy
a kíntól majdnem
csokis lett a lepedő!

Mdeve 2019.04.12. 21:21:22

Őszülő fejjel szeretnék
ismét kamasz lenni mert
egy életet sokféleképp
lehet tönkre tenni
pláne a mai ésszel
(plusz egy vödör mésszel)
jucikától juli néniig
szeretném a kihagyott nőket
nyugtatnám őket hogy mind
szépek csak nem volt alkalom
pihegjenek a vállamon

2019.04.12. 21:56:01

Hagyd a csajozast. Vegyel inkabb szilikon vagy TPE alapo sex dollt. Nagyon elethueket lehet ma mar kapni 2000 USDert is. A sex ugyanolyan mint egy igazi novel. A vagina nagyon elethu, es a teljes borfelulet annyira emberi, hogy az mar durva. (A nok 90% fapina, csak szettarja es varja hogy dolgozz rajta, igy ezt adni tudja a sex doll is) Gyakorlatilag csak annyiban kulonboznek szex szempontjabol, hogy nemcsak megvenni kell neki a sexi ruhat meg ekszereket, hanem neked kell raadni is. A testhojuket is fel lehet melegiteni egy olyan device-al, amit ugy hivnak hogy electric blanket, igy akar orakat lehet bujosat is jatszani/egyutt aludni, ha arra van igeny. Ha nem sexre vagysz, hanem tarsra, akkor vegyel kutyat.

Zsivány Kettő 2019.04.12. 22:14:39

@CaptainG: ja, ezekről valamelyik blogger írt is. De tök értelmetlen a dolog. Olyan japánosan elbaszott.

Reactor 2019.06.27. 16:30:55

Nagyon aranyos, amikor a nők tirádákat zengenek arról, milyen fontos nekik az egyenlőség, az empátia, a szeretet, a kémia, meg minden, amit a női bulvárszemét tételesen összelistáz, aztán összejönnek a legnagyobb türhő taplóval, akiből mindez hiányzik, cserébe jól néz ki és pénze is van, és miután a fent nevezett taplók először megkúrják, aztán átkúrják, végül kikúrják őket, az összes létező közösségi oldalon vonyítanak, hogy mekkora szemét az összes férfi.

SZVSZ maguk a nők se tudják, hogy igazából mi a francot akarnak, de tőlünk, pasasoktól várják el, hogy majd mi kitaláljuk...
Olcsó játék hülye gyerekeknek.
süti beállítások módosítása