Legyek férfi...? Te meg legyél nő...!

2019. május 08. 07:53 - csajokespasik

Amikor egy pasi halk, visszahúzódó és nem túl nagy focidrukker, már egyből nőiesnek számít? Levélírónk nem érzi magát nőiesnek, csak nem szeret a középpontban lenni és majomkodni a nőknek, vagy összemérni a cerkáját a többi hímével.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Annyira divat lett ma, hogy egyetlen szóval leírunk embereket, csakhogy egy személyiség kicsit összetettebb dolog. Amikor egy Csaj azt mondja egy Pasinak, hogy legyen már férfi, ő is visszavághatna azzal, hogy akkor te meg legyél már nő. Manapság a csajok olyan jelzőkkel határozzák meg magukat mint: „vagány” , „belevaló” , „kalandos”...na meg hogy „nagyszájú” és azt tapasztalom, hogy szinte mindegyiknek az a problémája, hogy e tulajdonságokkal nem talál magának párt. ...Merthogy ezek nem igazán nőiesek. A férfias nőket ma úgy ünneplik, mint akik sikeresen megvalósították önmagukat, kitörtek az „elnyomásból”, de ez szerintem valaminek a totális félreértelmezése.

Fordított helyzetben egyetlen nő/csaj sem tartana vonzónak egy nőies pasit... Legalábbis, amit ők nőiesnek titulálnak, értsd: halk, visszahúzódó (ez nem azt jelenti, hogy életképtelen, meg impotens, vagy gay, hanem csak szimplán nem szeret a középpontban lenni és majomkodni a nőknek, vagy összemérni a cerkáját a többi hímmel) esetleg könyveket olvasó és érzelmes. Akkor már nőies, ugye?... Tegyük fel, nem szereti a focit sem (pl. én) de nem gyenge, nem bizonytalan és a barkácsműhelyben is feltalálja magát. Igen, valóban nem egy, a motorját ok nélkül bőgető ketrecharcos, és nem is bunkó, nem egy kopasz, kigyúrt kidobóember-típus.

De ha egy „pasis nő” folyton káromkodik, vedel, a haja rövid, felnyírt, ruhatára farmergatyákból áll, és hirdeti, hogy ő irányít a kapcsolatban és nem fog gyereket vállalni, az egy önmegvalósított, belevaló, trendy csaj... Nekem ez már kicsit unalmas ... ők nekem unalmas emberek és nem áll össze az egész, hogy hova tart és mire jó ez?

 
35 komment
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2614814140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2019.05.08. 11:51:23

Elsőre elég egyszerűnek tűnik a képlet.
Csupa extrovertált-tulajdonságot látok felsorolva, amivel a posztoló nem rendelkezik, de trendinek, eladhatónak gondolja.
Nem lőtt mellé, az extrovertáltak-introvertáltak aránya 70-30% átlagban.

A művészet viszont az, hogy a nem feltűnősködő introvertált ezermester is megmutassa, "eladja" magát! Megfogható, megismerhető, aki ugyanúgy, ahogy a trendiek meg a kalandosak, időnként megmutatja magát. Ezt olvasom, ezzel foglalkozom vagy hétvégén ezt alkottam. Nem 25 hanem 5 lájkot kap arányaiban. De él létezik, és a "nem trendi", talán általa is unalmasnak, állóvíznek gondoltak érdeklődését fogja felkelteni.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2019.05.08. 11:58:47

Azért több, mint gusztustalan, hogy az a kommentfelület, ami elvileg működik, nem használható és elszáll semmibe 800 karakter.

Szóval: a képlet elég egyszerű: extrovertált tulajdonságokat látok felsorolva, amiket a posztoló trendinek, eladhatónak tart, ám ő nem rendelkezik velük. Ne aggódjon, nincs egyedül, részben ezek hiányáért ezen a blogon bétának vagy melegnek tartják. A bétán ne sértődjön meg, vegye dicséretnek!
Az extrovertált-introvertált típusok átlagaránya 70-30%.

Mivel magamutogatós világban élünk, az introvertált ezermesternek is meg kell mutatnia magát, hogy észrevegyék! Kisebb számban, de igenis eladható az, ha valaki alkot, olvas, és nem csak az, ha a tengerparton vakarózik vagy lefotózza a kajáját. Meg kell mutatni, hogy a kevésbé harsányak élete sem állóvíz, posztok kellenek néha egy-egy kirándulásról és bizony a műhelyből is. Az látsszon, hogy az illető él, van hobbija!
Persze ezt nem a harsány-trendi csajok fogják észrevenni és díjazni, hanem a posztoló által is unalmasnak, állóvíznek gondoltak.

EGY a Queen 2019.05.08. 12:32:17

Trendy..köszönöm,ennyi ebből elég is volt mára. ..amúgy mi köze az extrovertáltsághoz a farmernek meg a rövid hajnak?
Tudom,pusztába kiáltott költői kérdés marad ez már csupán..

2019.05.08. 13:01:12

Bemutatkoznék ma néktek, habár ezt ti nem kértétek,
Élek békességben barát és társ keresésben,
Csodálom a női nemet, de ha igen,az már remek,
Szeretem a viccet, mókát, na meg a jó csokis tortát,
Imádok sokat nevetni, sportolni és jókat enni.

Természetben járni, kelni, jó barátokra is lelni,
Állatokat simogatni, a lelket ezzel megnyugtatni,
Reménykedni, mindig jóban úgy érzem hogy ez így jól van,
Szeretek még beszélgetni, olvasni, és jót nevetni.

Bizalom az nekem ennyi, ki kell azt majd érdemelni,
Adni jobb nekem mint kapni, lelki békét helyrerakni,
Rátalálni egy jó társra, ez a szívem minden vágya,
Álmainktól mind úgy félünk, elfelejtjük, EGYSZER ÉLÜNK!
Tudom nehéz pozitívnak lenni, de az élet enélkül nagy semmi.

Élni, ez a végső célom, nyugodtnak lenni ez az én páncélom,
Szeretettel tiszteletben élni, nem fogok én a jövőtől félni.

Keresni az igazi szerelmet, amiből a boldogság teremhet,
Azt látni mi bennünk szép, s jó, ez a feladat nekem való,
Pazar szépségét e világnak, meglátni, mint szirmát a virágnak
Csalódást messze elkerülni, jobbnak lenni,nem belemerülni,
Sírni nem szégyen, de ami miatt sírsz, az a boldogság légyen,
Olyan akarok én lenni, aki másokat is boldoggá tud tenni,
Lerázva igát láncot, megosztani sokakkal a boldogságot.
A barátság nem egy átok, ebben inkább áldást látok,
Tegyünk egymásért valamit,halljátok meg mások fájó szavait.
Keressük a jót s ne a rosszat, mert a jó minden bút eloszlat
E sorokkal kedvezek ma nektek, így talán komolyan is vesztek
Remek társaság jött itt össze, de a barátság kell összekösse
Ezért kívánok ezer jót és szépet, meg még sok szép emléket,
Szeressetek úgy szép az élet, boldogsággal teli új szép évet!
Őszinte hódolatom, minden kedves hölgynek!
!!!!!!!!!!! :)

EGY a Queen 2019.05.08. 13:32:22

@Csodor aki meghagja a vilagot: Zsolt,bazmeg,kiköltöztél a sógorokhoz,vagy mijafaszom van?

2019.05.08. 13:41:04

@EGY a Queen: oui, de azé neked is lehetnek dimenziougrásaid , ha csak most jutott el odáig

2019.05.08. 14:08:32

@EGY a Queen: miért volt valaha is olyan beszélgetésünk, ami nem volt teljesen felesleges?

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2019.05.08. 14:09:37

@EGY a Queen: egy mindentudónak tudnia kell ;) Főképp azt, hogy nem a farmerre meg rövid hajra vonatkozott. Akkor kezdenék aggódni, ha valaki azt írta volna, hogy még, és boncolgassam tovább a témát.

EGY a Queen 2019.05.08. 14:19:38

@Csodor aki meghagja a vilagot: feleslegesnek feleslegesek,de van amelyik még érdektelen is.

erkölcsi hulla 2019.05.08. 15:51:01

Ez a blog is meghalt végre...

Tutijó 2019.05.08. 17:04:14

@erkölcsi hulla: akkor nem csak nálam baszakszik hetek óta. A posztok nem jönnek be, és minden kommentet is töröltek. Pff...

VOGAben 2019.05.08. 17:27:44

Ejj, mindig ezek a szaros elvárások. A nőké az egekben de nekünk ne sok legyen! Egy nagy lóf@szt! Jókat mosolygok most perpillanat 3 ismerős páciensen. 35-37 közöttiek, egyaránt a min. 10/8 hercig hercegről álmodoznak még mindig... Akit a legrégebben ismerek ő még nem volt férjnél de már a fél megyeszékhely csatlakozott a sógor csoporthoz. Magában lezárta a múltat, totálisan meg van sértve, hogy ezt nem hajlandóak tiszteletben tartva tudomásul venni a közösség hím tagjai. A második három gyerekkel nyomja ugyan ezt, bár nála az exek száma kevesebb. A harmadik szintén gyermektelen 1,5 éve még olyan formában volt mint huszonéves korában. Valami történt, mert ez idő alatt (1,5 év!) úgy szétesett, hogy megriadtam legutóbb, esküszöm a hangja alapján ismertem rá. Nem lett az a muraközi alkatú classic hadikurva, hanem gyomorra rántott föl nem keveset. Kismama ruhában tolta a sört, lehangoló látvány volt. Én 41 múltam de feleségnek egyik sem kellene. Az első még alkalmilag megteszi, meg is tette anno, de nem pálya már. Az élet kegyetlen... Elképesztő, hogy a saját bőrükön érezve a dolgok rájuk nézve szomorú dinamikáját, még mindig hízik az egójuk és dolgozik bennük a kibaszott remény.

NEXUS6 2019.05.08. 22:16:18

Blogmotor: hát nálam is xaraxik rendesen. Nem is tudtam belépni.

Az írásra reagálva, nekem úgy tűnik, hogy itt is egy általános problémával állunk szemben, gyak önértékelési válsággal. Szalna felsorolt trendi tulajdonságok valójában csak eszközök az önkifejezésre. A párkapcsolat sem a cél, hanem az eszköz ugyan erre. Az általánosan elhibázott gondolatmenet, hogy ezek az eszközök céllá válnak. Nem azért vagyok laza és beleszarós mert így érzem jól magam, hanem mert ezáltal nagyobb az esélyem egy jó bige levadászására, és ha jó bigém van, elegen írígykednek az fb-on, akkor jogosulttá válok a boldogságra.
Aki viszont csupán azt teszi ami jól esik neki, annak nem kell fuxszal, kocsival, süketeléssel bizonygatnia, hogy mint férfi jól érzi magát a bőrében.

Mellesleg egy csaj inkább 2 év után lépjen le, mint hogy 7 után hagyjon ott 2-3 gyerkőccel.

2019.05.09. 06:57:33

Ez a probléma borzasztó bonyolult, te szinte semmit sem fogsz tudni rajta változtatni, és mivel a te életedben ez így is marad, tanulj meg vele együtt élni.

Kezdjük egyszerű kérdésekkel, pl. azzal, hogy kétkeresős "családok" vannak, az kinek jó? Én úgy látom, hogy a családoknak biztosan nem. A generációs ellentétek, az önző öregek felszaporodása a társadalomban, a tény, hogy pl. Magyarorszagon a 40-50 közöttiek 20-25%a elvált, hogyan befolyásolja a gyerekeink értékrendjét? Viszonyulásukat a családhoz?
Mert ne legyenek kétségeink, a felnőttek fele arról magyaráz, hogy ő sokkal jobban tudja, nem hajlandó mást elviselni, és mennyivel jobban van egyedül, mint egy másik ember problémáival. De még ha nem is magyaráz semmit, az életformájával üzeni azt, hogy gyerekek: így is lehet élni, sőt!

Aztán ott van még az a szemlélet, ami az embereket illeti. Az ember többé nem egy komplex jelenség, egy élmény, hanem az, amit nekem adni tud. De mivel mindenki így van vele, ezért mindenki a lehető legkevesebbet adja, és a legtöbbet várja el. Aztán amint mínuszosnak látszik a buli, lehet pattanni. Walang forever, ugye.

Ezek ellen a hatások ellen az egyes ember kb annyit tehet, mint a rabszolgaság ellen. A megoldás nyilvánvalóan a költözés, és olyan helyről kell feleséget szerezni, ahol a család az első.

erkölcsi hulla 2019.05.09. 10:53:02

@Tutijó:" kkor nem csak nálam baszakszik hetek óta. A posztok nem jönnek be, és minden kommentet is töröltek. Pff..."

Maguk alatt vágták a fát, szerintem mindenki csak a facebookos kommentek miatt olvasta ezt a szennyet, volt pár jó kommenteló.

Tutijó 2019.05.09. 12:23:57

@erkölcsi hulla: Igen, én is sok embert bírtam, most meg találgathatom, ki kicsoda. Leginkább miattuk olvasgattam itt, de nekem az archívum még mindig nem elérhető. Nem azért, mintha ez az oldal lenne a párkapcsolati biblia, de bulinak jó :))

erkölcsi hulla 2019.05.09. 14:57:20

@Tutijó: Volt pár jó red pilles kommentelő, aki oltotta a többieket.

dekás dezső 2019.05.09. 16:03:14

Akkor kerüld a fent vázolt nőtípust és foglalkozz a maradékkal, vagy lépj feljebb egy korosztállyal:D

szepipiktor 2019.05.09. 17:12:12

Ugye tudjuk, ezek nem valódi olvasói levelek, de azért érdekes, hogy mennyire egybevág a feministanácik véleményével!
Az az osotba és káros halmaz az, aki a kirekesztő stílusára adott "okos bika" reakciókra a szokásos kérdéssel jönnek elő: Te ugye meleg vagy?
A valóságban egy hibásan szocializálódott - jellemzően az online világban felcseperedő Y generáció - női szekciója vallja, hogy ha ő büdös kurvaként viselkedik, akkor a férfi majd romantikus herceknőként látja őt és ideális férfiként fog viselkedni.
Én két meghatározó nőt ismertem életemben, mindkettő vagány, diplomás, nyelveket beszélő volt és mindkettő nagyon pozitív életet élhetett. Mert mindkettő megtalálta a foltját.
Szakad, rothadó zsákok soha nem lesznek megfoltozhatók!

Tutijó 2019.05.09. 17:14:56

@erkölcsi hulla: Talán még van remény, hogy helyreáll az oldal. A Liverpool és a Tottenham is tudott fordítani, pont ennek a blognak ne menne? ;)
Mert egynek ez is jó.

gyalogbaka 2019.05.09. 18:58:33

Mi a baj a mai lányokkal?
Az bameg, hogy nekik jár a LEGJOBB, de nagykegyesen beérik a felső 10%-kal.
A nők 70-80%-a a felső 10-15%-ra hajt, és nem hajlandó szóba állni a többivel. Már amíg az alfa macsók szóbaállnak velük= amíg fiatalok és szépek.
Kereslet, kínálat. A BMW-s gecc bármelyik este tud egy új húst az ágyába vinni. Mert lesz rá jelentkező, hogy beülhessen a drága autóba. A nők önként degradálták magukat egyszer használatos ronggyá a felső 10% számára.
Az unalmas beta hímek meg derogálnak nekik, miközben csak azzal nincsenek tisztában, hogy öregasszonyokkal nem csak az alfa macsók nem kezdenek, hanem egy olyan beta sem, akiben van egy kicsi önérzet is.
Miért is rántanám magamra az öregségét és problémáit egy kiélt lehasznált némbernek, akinek mások élvezték ki a fiatalságát mikor 15 kHUF körül kapok 18 évest a piacon(rosszlanyok.hu)?
Ja és ha messze 30 on túl nagy kegyesen leereszkedik átlagjózsi szintjére
(mert a BMW-s gecc továbbra is a 14-25 éveseket hajtja, ÉS MEG IS KAPJA ŐKET INGYEN),
még ő legyen hálás, hogy végre jut neki egy kis maradék... 40 000 kilométer f@szkörhinta után...
ja és persze tudja már a helyét, hiszen nálánál sokkal menőbb csávók dugták már meg a hercegnőt olyan minőségben, ahogy átlagjózsi sose lesz képes...

Na ide figyelj te trendy liba.
Kólát árulsz. Jött a macsó, odaadtad neki ingyen. Az leitta a javát, telelőtte sppermával a maradékot, és összef@szozta az üveg száját.
Ezek után te teljes áron szeretnéd eladni a maradékot egy madárnak(házasság, és rámarad a zabigyerek meg a vénasszony).
És 40 évesen meg nem érted hol rontottad el.
Eegy 18 éves szűzlánynak nyertes lottószelvény van a lába között. nincs 1 hete hogy a velveten a legújabb ribi 2 millió angol fontért hirdeti magát.
velvet.hu/elet/2019/03/03/azert_arulja_a_szuzesseget_egy_modell_hogy_anyukaja_buszke_legyen_ra_galeria/
egy 18 éves punci ennyit ér a piacon.
egy 18 éves csávó senki, hacsak apuka nem rakott a segge alá lakást, kocsit, de mivel nem dolgozott meg érte, ahogy aput sírba teszi a munka, oda lesz a jólét is, de addig leQr majd pár lelkendező szűzlányt..
egy 45 éves csávó, ha volt esze, felépítette magát. ház, kocsi, bankszámla.
egy 45 éves szingli nő a férfiak számára láthatatlan, bármekkora karriere is legyen. esetleg ha gazdag, akkor az erre specializálódott dzsigolók jó kis járadékért kezelgetik, de ez a vége.

rozsomák 2019.05.09. 20:06:21

Esküszöm, nem értem az egész posztot.
Ott volt tegnap ez az egészen órjító Ajax-Tottenham, erre reggel neked az a legfontosabb, hogy milyenek a mai nők...

Kit érdekel ?

Ja, hogy nincs nőd..
Az más.. akkor sajnállak haver, de attól még nem lesz nőd, hogy itten sírsz.

bElannaTorres 2019.05.09. 21:00:19

@gyalogbaka: kicsit idegesen írsz, az ő dolguk nem , úgy élnek ahogy akarnak. Gondolod, hogy ezt olvasva az alfa lányok egyből izomtalan, szociálisan is gyökér szegény gyerekkel akarnak majd járni mert mi lesz 30 év múlva ?
Akkor a szemüveges, jó tanuló lányok is mondhatják, hogy a nagy macsó srác 45 évesen egy dühös kiégett ember lesz akit sose szeretett senki és már nem is fog.. Most pedig gondolkozhatnának, hogy mennyit nőznek, vagy csalják meg a feleségeket mert mi lesz 30 év múlva ? A gyereke se akar vele szóba állni. Az a helyzet hogy mindenki leszarja.

gyalogbaka 2019.05.09. 23:06:00

@bElannaTorres: Döntések és következmények.
Vagy f@szkörhinta VAGY család.
Csak utána nem kell sírni túl a 30on hogy nincs egy rendes pasy se az életében. Volt! Garantálom hogy volt olyan aki feleségül vette volna. 18-25 éves koráig leépített jópárat, mert neki JÁR.
És közben nem vette észre, hogy az volt az esélye a családra. Mikor pedig eljutna addig, hogy elmenne azzal akit leépített, olyan öreg lesz, hogy az a szint amire ráfanyalodna, körberöhögi.
Aki elmenne vele, az meg már a legalja(szerinte), de aztán már pár év múlva az is megfelelne, de már megint le van maradva.
Egy nőnek 18-23 éves koráig (van)helyesbítek lenne esélye minőségi pasit fogni, de az minek kötné le magát EGY nő mellett, mikor a Bentlybe bármikor beszédül egy 18 éves csak ha nyitva hagyja az ajtót?
Az meg aki felnevelné a gyermekeit, az derogál, meg azzal nem lehet feszíteni a facsén meg az instán.
A helyzet az, hogy lányaink nagy részét halomra kúrja néhány kiemelt alfahím, és a pitchák elhiszik hogy nekik összejöhet, hiszen az alfahím mindig ráér, és egyszerre akár több nőt is tarthat, mert megteheti.
A többiek meg talonban kellene hogy kivárják a sorukat, mire a 40 éves kiélt lehasznált rib... hercegnő, miután leesett a f@szkörhintáról, több sppermát nyelt mint kólát, végre odatartja nekik az agyonhasznált aranypunciját, hogy felnevelje a zabigyerekeket, és esetleg csinálhat is egyet.
És nem értik, ezek a hercegnők, hogy nekem ebbe mi nem üzlet.
Eddig jó volt az alfahím, legyen jó ezután is. Én továbbra is 18 évesekbe mártogatom a magamét, és készpénzben fizetek az élményért. Mert megtehetem.
38 évesen 20 milliós lakásom van(még 5 milla hitellel), tűrhető fizum, és kifizetett autóm. De mikor rámnéz egy valamire való lány, aki nem öregasszony(28 alatti, mert öregebbel minek álljak össze?)nem boyler testalkatú, vagy bányarém, akkor látom rajta, hogy le vagyok ejtve. Jó. De pár év múlva, mikor már jó lennék, és tető kéne a fattya meg a saját feje fölé, akkor ő lesz leejtve.
Döntések és következmények. Nekem van tető a fejem felett, és punci is annyi van, amennyit venni akarok. Itthon csend van, és nem nyaggat senki hogy milyen hülyeségekre b@sszam el a pénzemet.
De nem baj, ez a feminista világ már nem tart örökké, mert jön délről az orvosság, ami majd egyszer és mindenkorra kikúrálja a feminizmust a női jogok bármiféle maradványaival együtt európából.
Mindössze csak le kell térdelni napjában ötször, és mekka felé hajlongani ha nem akarsz meghalni. A jövő azé a népé ahol a gyermekek születnek. Itt pedig nincs gyermek. Hugom össze tudott hozni 1 db gyermeket. Anyai ági unokatesóim 1 gyermeket, apai ágon unokatesóm 0. Öt közeli barátomnak van összesen 1 db gyermeke. A matematika kegyetlen dolog. Mindeközben 200 millió afrikai szeretne idejönni, meg 300 millió közel keleti meg afgán, paki, indiai, stb
Ezt egyes helyeken már felismerték, de ennek már nem lesz jó vége:
voiceofeurope.com/2019/01/swedish-female-yellow-vest-speaker-put-feminism-on-hold-for-10-20-years-and-reinstate-the-patriarchy/
rofl.

bElannaTorres 2019.05.09. 23:26:04

@gyalogbaka: huhh most de beszartam, gondolom a fiatal lányok még jobban :D
Legyél kicsit szociálisabb, mert úgy könnyebb az élet.
Hülyeségekkel próbálod fenyegetni az itt olvasó nőket, képzeld innen a földről jelentem, senkit nem érdekel csak azt látják hogy valami nincs rendben nálad.

NEXUS6 2019.05.10. 00:36:24

@gyalogbaka: Ez a sztenderd nézőpont, amit fejtegetsz, mondhatni közhely. Akkor én is azzal válaszolok: mindenki magát árazza be!
Ezzel a stílussal, már megbocsáss, de csoda, hogy a 18-asok szóba állnak veled. Ez nem kritika, pusztán ténymegállapítás, hiszen elmondásod szerint rendben van az életed, ki vagy békülve önmagaddal.

Vagy nem?

Senkinek nincs megtiltva, hogy ne alfaként gondoljon önmagára, aki megteszi, bármilyen csóró is, annak jut punci. Neki se bármelyik, akármelyik, hanem csak valamelyik!

Szerintem.

gyalogbaka 2019.05.10. 15:35:59

@NEXUS6:
Persze hogy a 18-asok szóba állnak velem.
Az előre megbeszélt programtól nem térek el, előre fizetek, és tisztelettel, kedvesen bánok velük amíg együtt vagyunk.
Próbálom kellemes élménnyé tenni az ügyletet a számukra, már amennyire tőlem telik.

Önmagammal ki vagyok békülve, de gyermeket, utódot, családot szeretnék.
De ezt egy mai emancipált nőcskével nem lehet.
Amikor úgy gondolja hogy elege van belőlem, kirak a lakásból, ha nekem ez nem tetszik akkor kapásból távoltartási végzés, gyermektartás, asszonytartás... Én meg mehetek vissza anyám házába a padlásra/pincébe.
Amerre dolgoztam sok ilyet láttam. 40-es pasi munkásszállón lakik, fizetése felét se kapja kézhez, és annak egy részét is a gyerekre költi mikor végre láthatja, meg ugye anya követelése, hogy a gyereknek új cipő, iskolatáska, zokni stb kell, mert ugye ilyesmire a gyermektartásból nem költünk, mert az kell az új alfahím életmódjának a finanszírozására. Akitől fél, mert lecsapja ha nem szop elég lelkesen, de aztán úgy megrakja az ágyban, hogy végre nőnek érezheti magát. Az meg hogy a gyereknek nem jut elég pénz a rendes nevelésére az új hím sörcigiegyéb marhaságai miatt...
Hány ilyet láttam...
De persze a hibás én vagyok. tudom.

Amineknevetadokelveszik 2019.05.10. 16:52:00

@gyalogbaka: szoval 38 evesen van egy 30-40 nm es garzonod egy peremkeruletben meg egy kis hitellel terhelve. Lehet ha nem kurvaztad volna el a penzed, sikeresebb lennel a noknel :)

gyalogbaka 2019.05.10. 19:56:39

@Amineknevetadokelveszik:
50 nm. Két szoba, konyha, külön wc-fürdő +erkély 7,emelet. Városközpont mellett, de megyeszékhely. Most már nem 20 millát ér.
És nem csak elkurváztam, hanem extrém sport is volt egy időben. A repülés élménye sem volt olcsó.

Mindent meg tudok venni amit csak megkívánok, csak a családot nem.
Nem vagyok őrült hogy megházasodjak, mert az egyenes út az elvált férfiak klubjába az utcára.

gyalogbaka 2019.05.10. 20:54:28

@Amineknevetadokelveszik:
@NEXUS6:
@bElannaTorres:
Na, pont erről pofáztam:
velvet.hu/randi/2019/05/10/randiblog_inbox_valas_fegyver/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

2019.05.11. 10:08:56

@gyalogbaka: Te az vagy, aki én lettem volna, ha nem költözöm Ázsiába. Ma szerencsére erre nincs már szükség, felmész egy társkeresőre, beszéltek pár hónapig, kiutazol, elveszed, hazahozod.

Feltétel nélkül hűséges, házias, gyerekszerető, fiatal (18-25) lányok milliói várnak rád. Csak úgy mondom.

Frh 2019.05.21. 12:55:30

@Torokhang: Nagyon hasonlóak a meglátásaink. Gyalogbakával is egyetértek, még baj lesz ebből a fene nagy liberalizmusból, feminizmusból. Ott kezdődik, hogy nem szaporodunk eléggé, míg a keletiek igen.
A nyugat dekadens társadalma (és itt magunkat is odaértem) rossz irányba indult és jelenleg is tart, nem azzal törődik, amire érdemes odafigyelni, hanem felesleges dolgokra koncentrál, ami nem az érdemi fejlődést szolgálja, hanem a leszállóág. Hiába van technikai fejlődés, az semmit sem ér tudati fejlődés nélkül. Mert a piros gombot egy hülye is meg tudja nyomni és meg is fogja, mivel hülye.
Keleten - kicsit leegyszerűsítve - ösztönösebbek az emberek, van életkedvük és tesznek is az életben maradásért, nem úgy mint itt, ahol mindent a szánkba tesznek, már lassan le sem kell hajolni semmiért, nehogy megerőltessük magunkat.
Nem lesz ennek jó vége.
Egy picivel lesz világosabb a bőrük a sárga/barna tömegnek, ez lesz az örökségünk. Mert egy elbaszott világot építünk még mindig!

Reactor 2019.06.27. 14:52:14

Semmivel nem ér kevesebbet a halk szavú, megfontolt, nyugodt, introvertált férfi, mint a kivagyi, nagypofájú extrovertált bazárimajom. Jellemzően mindig is az introvertált, visszahúzódó gondolkodók vitték előre a világot, és százalékos arányban jóval intelligensebbek az extrovertált kihaénnem pasasoknál, akiknek a személyisége kb. a média által összehordott szarkupac, meg a fajtársaiktól átvett valami.
süti beállítások módosítása