Érdemes tovább foglalkoznom vele?

2019. július 05. 07:54 - csajokespasik

„Kicsit úgy gondolkodik, hogy minek megvenni ezt meg ezt, úgyis elromlik... És ezt az elvet rávonatkoztatja a kapcsolatokra is” - Emellett bizalmatlan a pasi, és legtöbbször mindig a csaj hívja őt, magától nem jelentkezik. Türelem vagy passzolás?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Pár hónapja ismerkedem egy férfival, én 25 vagyok, ő 31. Ami feltűnt, az a gondolkodásával kapcsolatos, illetve az élethez való viszonyával. Ami a felfogását illeti, úgy összesen, eddigi benyomásaim alapján, elég érett, viszont a korábbi kapcsolataiban egyáltalán nem tudok kiigazodni. Mostanában sokat találkoztunk, és itt jön az egyik dolog, ami megmaradt bennem: mindig csak délután, úgy, hogy este hétre megy valahova. Nem firtattam sokat, hova, haza vagy melózni, egyszer kérdeztem kíváncsiságból, és azzal felelt, hogy a „dolgomra”.

Van, hogy randikra néha csak úgy beesik, de sokat beszélgettünk, mégis úgy érzem, keveset tudok róla. Elmondása szerint ő is komoly kapcsolatot szeretne, és mikor velem van, úgy érzem, hogy komolyan gondolja. Nekem furcsa, hogy nem mer beszélni az érzéseiről, illetve arról, hogy mit is szeretne az élettől. Látom, hogy mibe nem mehetünk bele, mikor fáradt, vagy csak lehangolt.

Olyan sok lemondásban volt része eddig, ezt tudom, ezt elmesélte. Szóval, kicsit úgy gondolkodik, hogy minek megvenni ezt meg ezt, úgyis elromlik... És ezt az elvet rávonatkoztatja a kapcsolatokra is. Szerintem. Nem bízik az emberekben, bár ez manapság inkább hasznos tulajdonság...én is átmegyek a járda túloldalára, amikor este két nagydarab férfi jön velem szemben, nem kísértem a szerencsét.

Legtöbbször én hívom, ő magától nem jelentkezik, de amikor velem van, akkor tök jól eldumálunk erről-arról.

Szerintetek mitől tarthat, illetve mit tudok tenni az érdekében? Egyáltalán érdemes foglalkoznom vele?

 
22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5814926732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyomasztó Fingszag 2019.07.05. 08:32:12

Neked nem a korábbi kapcsolataival kellene foglalkoznod. Vagy legalábbis nem fő fókuszban. Amúgy valószínűleg foglalt a csávó.

2019.07.05. 08:37:10

Ebből a sztoriból nagyon kevés derült ki. Hol tartotok? Szex volt már? És azok után sem keres a pasi téged?
Egyáltalán nem érződik ebből a levélből, hogy ebből bármi jó kijöhetne. Ez így nem kapcsolat. Erre jövőt építened meg főleg esélytelen.

2019.07.05. 08:46:06

Ha 25 évesen ezt a kínlódást is ismerkedésnek hívod, akkor tényleg nem vagy valami világszépe csaj. Fogyj le, tornázz, foglalkozz a külsőddel, tuningold fel magad stb, mert ha már most is nehézkes az ismerkedés, innentől csak hatványozottan nehezebb lesz, mivel már szaladsz ki az idődből.

2019.07.05. 08:59:46

"Egyáltalán érdemes foglalkoznom vele?"

Nem érdemes.
Később még jobban fog idegesíteni, ami most még csak kérdésként fogalmazódik benned: miért ilyen? És hol vagyok ebben én?

moonshadow 2019.07.05. 09:15:30

Lehet, hogy várja az asszony a vacsorával este, de az is lehet, hogy hétre jár melózni a külső ipartelep gumiabroncs újrahasznosító betanított éjszakai segédportásaként, és attól tart, hogy a munkájában nem látnál elég perspektívát a közös életetekre nézve. Neked meg önfejlesztés, ahogy írták.

Felsőmocsoládi 2019.07.05. 09:15:33

Azért ér rá csak délután, mert addig burcsázik valahol, este héttől meg megy haza az asszonyhoz gyereket fürdetni.
Hagyd a fenébe ezt a balfaszt.

nOniCk 2019.07.05. 09:28:32

Mr. Murphy lett a szárazbarátod. Ami elromolhat el is romlik, légy rá büszke, sok boldogságot. Szabadidődben azért inkább keress mást, 25 éves nőként választási helyzetben kéne lenned, úgyhogy fejleszd magad és próbáld ezt elérni.

2019.07.05. 09:38:52

@Felsőmocsoládi: "burcsázik" !!! basszus ötven éve nem hallottam ezt a kifejezést. Ez a mai nap csúcsa! tökjóóóó.

God Harald 2019.07.05. 11:27:25

“Mostanában sokat találkoztunk, és itt jön az egyik dolog, ami megmaradt bennem: mindig csak délután, úgy, hogy este hétre megy valahova. Nem firtattam sokat, hova, haza vagy melózni“
Végzős hallgató a Nemzeti PUA Egyetemen, alapszakon. Te vagy a diplomamunkája!:))

Elementáris 2019.07.05. 14:07:32

Egy jónak ígérkező kapcsolat :) Már az elején lefekteti a pasas, hogy mit tudhat a csaj és mit nem. Ha elfogadja jó, ha nem leléphet. Csak tudnám, miért küszködik bárki is, felesleges dolgokkal? Az ilyennél jobb egy alkalmi pasas is. Ott tudod: szex és ennyi.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.07.05. 18:27:56

@Elementáris: Dehogy tudja, ti nők abba mindig többet képzeltek és reméltek.

szanalmas 2019.07.06. 11:05:04

Szerintem a csávó titokban egy királyi család hercege, vagy drogbáró, aki ki akarja deríteni, hogy önmagáért szereted-e. Szóba jöhet még, hogy titkosügynök, szuperkém, terrorista, vagy esetleg földönkívüli.
A sorok között tisztán kivehető a lángoló, mindent elsöprő szerelmi vágy romantikája is, szóval lehet, hogy megtaláltad az igazit.
De nem biztos.

Burgermeister 2019.07.06. 17:38:52

Faszi családos. Varja a zasszony meg a puja.

Papperlapapp 2019.07.07. 08:14:02

Amíg benne vagy, nem látsz tisztán. Nem független, tuti. Lépj tovább!

Rita Vrataski 2019.07.07. 11:37:00

" Szerintetek mitől tarthat"

Bizalmatlan (melléknév):
Másra nem hagyatkozó (személy), aki a természeténél fogva vagy tapasztalatai alapján elutasító. Saját dolgait, ügyeit, tulajdonát, bármilyen vele kapcsolatos dolgot magának tartja meg, másnak nem engedi át. Ezt azért teszi, mert folyamatosan ott él benne a gyanú, hogy a másiktól gondot, bajt vagy más káros hatást kap. (Szerk: lehúzzák)
Szerinted ez hasznos tulajdonság, nem is kell megjátszanod magad, csak megértőnek kell lenned az elkövetkezendő 5-6-7 hónapban is a találgatós-kérdezgetős-társasjáték randikon. (20-24-28 darab!) ééés, egy próbatétel megvan.

"Egyáltalán érdemes foglalkoznom vele?"
Persze. Kitartás. Meghozza a gyümölcsét hidd el.

Természetesen te hívd ezek után is. Majd beesik úgyis. Fontos vagy neki, csak most tesztelget, mert rengeteg a senkiházi, férfiakat kihasználó nő. Ö egy kincs, ezt tudja is magáról. A "dolgomra" válasz, ismét egy teszt. (a kicsi vagy nagy? kérdést azért feltettem volna, csak a poén kedvéért) Megfeleltél, nem firtattad tovább. Jó úton haladsz. Csak így tovább. 25 éves vagy, most kell megfognod egy ilyen fönyereményt, mert késő lesz. A külsőd legyen a legfontosabb, feszes minden? Ott van ahol kell? A gondolkodásodon, az élethez való viszonyodon nehogy változtass! Alkalmazkodj! A két nagydarab csávó jó példa volt. Azonosulsz. Jó. A vége? tudsz magadnak fogni egy férjet! egy igazit! lehet hogy gazdag is! Nem, ne használd ki, azt a ribik szokták.

Komolyan: mi a fészkesfenealattiregulyabozótosnyúvadékparittyatökűlófaszért foglalkozol ezzel a lelki sérülttel mint egy óvónéni?

Rita Vrataski 2019.07.07. 11:55:37

@Átlagosunalmas: " Öreg Szürke Csacsi, Füles néven közismert, az erdőnek egy árnyékos sarkában állt, lógatva a fejét, és mindenfélére gondolt. Néha szomorúan azt gondolta: „Miért?” – és néha azt gondolta: „Minekutána”; – és néha azt gondolta: „Amennyiben.” Vagy: „Minekutána tehát.” És néha nem is tudta, hogy mire gondol. Így hát, mikor Micimackó arra sétált, Füles őszintén megörült, hogy egy kicsit abbahagyhatja a gondolkodást, és azt mondhatja: „Hát hogy vagyunk, hogy vagyunk?” – a maga borongós modorában.

" – És te hogy vagy? Nálad mi újság? – kérdezte Micimackó.

Füles fölemelte a fejét, átfordult vele a jobb oldalra, és ott megint lelógatta.

– Nem mondhatnám, hogy nagyon „hogyan” vagyok. Egy idő óta éppen csak hogy vagyok, de nem vagyok hogyan.

– Nono – mondta Mackó. – Nem kell azért elszontyolodni. Majd meglássuk. Mi baj. "

God Harald 2019.07.07. 19:33:11

@Rita Vrataski: te egy igazi tündér vagy!:)))
süti beállítások módosítása