A vonzalom mértékegysége nem a merevedés

2019. augusztus 30. 07:39 - csajokespasik

„Mikor pedig végre hosszas munkával sikerült becsábítani, kiderült, ami addig is egyértelmű volt: hogy életem szerelme teljesen impotens” – És nem Levélírónk külleme miatt, ennél sokkal összetettebb a dolog. Mert hiába az összhang és a sok közös téma, ha egy dogmatikus vallás közétek áll. Kijelenthető az is, hogy a legtöbb elvált ember sérült, de ha mindent megtesznek a gyógyulás ellen, ez az állapot nem is fog változni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sok van, mi csodálatos, de a frissen elvált embernél nincs semmi csodálatosabb…

Áprilisban sikerült végre annyira felszívnom magamat, hogy hosszas kínszenvedés és hezitálás után végre sikerült elküldenem a férjemet, akivel nagyon megromlott a kapcsolatunk. Úgy éreztem, tonnányi súly alól szabadultam fel, nagy ötleteim voltak arra, mivel tudnék javítani a bevételeimen és a háztartásomon, és mikor ezeket a projekteket az útjukra indítottam, úgy gondoltam, ideje társ után nézni. Nem férj után. Nem összeköltözős-egymásbaborulós partner után. Nem két lábon járó bankkártya után. Egyszerűen csak hiányzott valaki, a szó legtágabb értelmében felnőtt társaság, akivel az üres óráimat eltölthetem, mert a gyerekeimet is imádom, de az azért mégsem ugyanaz.

A megoldás meglepően hamar kínálta magát: egy random felkeresett társkereső oldalon mindjárt az első napon megismerkedtem valakivel, aki nagyjából ugyanakkor dobta ki a feleségét, amikor én a férjemet. Kb. két sornyi levelezés után mintha örök időktől fogva ismertük volna egymást. Nem volt olyan téma, amin ne tudtunk volna együtt röhögni, már a legelső személyes találkozás is egy élmény volt, pedig azért olyankor az ember zavarban van, meg gyűrögeti a keszkenője szélét, meg hajlamos egetverő baromságokat mondani, de tényleg, mintha kis kihagyás után találkozott volna két jó barát. A kémia olyan szinten működött, hogy ahhoz képest a Monsanto a Katica csoport sógyurma szakköre. A leányregények legrózsaszínűbb oldalait idéző hepiséget mindössze két dolog árnyalta. Az egyik a vallás volt: emberünk messzemenően elkötelezett volt egy bizonyos vallási irányzat iránt. Ezzel eleinte nem volt különösebb gond, ő nem akart engem megtéríteni, engem nem zavart, hogy miben hisz, elvégre magánügy. Ott mondjuk már kezdhettek volna figyelmeztetően döngicsélni a vészcsengőcskék, mikor apránként kiderült, hogy az előző feleség ugyanezen vallás kereteiben kvázi szüzességi fogadalmat tett, és emberünket – aki érthetetlen okokból vonakodott elszánni magát erre a meglehetősen markáns lépésre – mindennek elmondta, megalázta, sötöbö. (Persze a történet kerekségéhez hozzátartozik, hogy a feleség életébe sem egy mennyei fénysugár hozta el a megvilágosodást, hanem egy olyan fiatalkori trauma, amit soha életében nem tudott és nem is akart feldolgozni, ehelyett a könnyebbik utat választva pár évtizeddel később a fanatizmusba menekült.) No de ezzel, mint mondtam, eleinte nem volt gond, megbeszéltük, ez van, irány a tejben-mézben lubickoló…. És itt jött a másik probléma. Órákat töltöttünk csókolódzással, karonfogva sétálással, és mindazokkal a romantik dolgokkal, amin az ember hajlamos zavartan röhécselni, ha másokat ilyesmin kap rajta,  pedig voltaképp nagyon jól esnek.

Mindeközben nem tudott nem feltűnni, hogy emberünk, hogy is mondjam, nem áll harcra készen. Ha esetleg a tapasztalati tényekben kételkedtem volna, akkor is kénytelen voltam észrevenni, hogy hiába teremtek lehetőséget, nem akar bejönni, kifogásokat keres, meghőköl a kapumban, mint a szügyön döfött ló, és még sorolhatnám. Mikor pedig végre hosszas munkával sikerült becsábítani, kiderült, ami addig is egyértelmű volt: hogy életem szerelme teljesen impotens. (Ehhez azért tegyük hozzá, hogy a kinézetemmel nincs gond, és vannak bizonyos trükkök a tarsolyomban a férfinem felvidítására, hogy virágnyelven fogalmazzak). Az „életem szerelme” toposz nem vicces túlzásnak volt szánva. Annyira szerettem azt az embert, tokkal-vonóval, a szellemiségét, a testét, mindent, hogy ez a nüansz nem tudott zavarni. Nem mondom, hogy tapsikolva örültem a fejleménynek, de részint nem ez volt az életem legsúlyosabb kérdése, részint úgy éreztem, hogy a dolog simán korrigálható, volt nála némi túlsúly, némi alváshiány, némi munkahelyi stressz, némi össze-vissza-zabálok-ami-épp-eszembe-jut, és akkor a nekivadult szerzetesasszony okozta pánikhangulatról meg a családszétesés traumájáról még nem is beszéltem. Mondom, nekem nem ez volt az életem legsúlyosabb kérdése – de próbáljuk már meg elhitetni egy férfivel, hogy a farkán kívül ezernyi más dolog is érdekes rajta, és a vonzalom mértékegysége nem a merevedés.

Az az éjszaka megpecsételte az egész felebarátságunkat. Bennem annyi maradt meg, hogy a világ legszimpatikusabb emberének a karjaiban ébredhettem. Hogy benne mi maradt meg, azt nem akarnám így verbálisan megelőlegezni, de hogy nem a pozitív jelzők lettek volna túlsúlyban, ha valaha is hajlandó lett volna beszélni a dologról, az biztos. A kommunikáció szintje tíz nap alatt esett nullára, ahhoz képest, hogy a témát igyekeztem lábujjhegyen kerülni. Ezután emberünk eltűnt egy hétre egy vallási gyakorlatra, és én tudtam, hogy soha többé nem fogom látni. Annyi bátorságot sem tudott összeszedni, hogy személyesen búcsúzzon el. Emailben tudatta… hogy kvázi szüzességi fogadalmat tett, és úgy meg fog világosodni, hogy mostantól ő fog felkelni keleten a Nap helyett. Szerintem azóta is nekivadultan keresi a fényt, méghozzá a feleségével együtt. Kényelmes összhangban menekülnek a problémák előtt egy megszentelten nehéznek tűnő, de mégis sokkal, de sokkal könnyebb úton, mint mi, közönséges, bunkó, küszködő halandók. Mert az emailben ez is szerepelt: hogy eleinte jó ötletnek tűnt az új társ keresése, de jaj, nem, nem, ő rájött, hogy felelősséggel tartozik a súlyos lelki gyötrelmektől szenvedő asszony iránt (mely felelősség kérdése addig a bizonyos éjszakáig nem hogy nem merült fel, de valami gyökeresen ellenkező hangulat uralkodott), ő ott fog várni, amíg minden helyre nem jön, bár egyébként a szent út, amire lépett, nem tűri a személyes kötődést, és… és itt elvesztettem a fonalat, nem mintha lett volna bármiféle fonal ebben a mentális vergődésben.

Hogy mi ebből a tanulság? Abszolúte semmi. A legtöbb elvált ember sérült. (Én is. Normális állapotban valószínűleg sokkal kevésbé engedem meg magamnak, hogy ennyire elragadjanak az érzelmek. Az, hogy két héten át üvöltve zokogós idegösszeomlásom volt a történtek után, még a legenyhébb jellemzése a kialakult helyzetnek.) A legtöbb férfi képtelen feldolgozni, ha a nemzőképességével történik valami. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha ez nem így lenne – de ez nem kívánságműsor. A férfibüszkeség öl, butít és nyomorba dönt, intravénás pálinkába kevert heroin a fasorban nincs. Valamint: a legtöbb ember a könnyebb utat választja ahelyett, hogy megvívna saját magával. Az már csak a habitusától függ, hogy alkoholista lesz, Hitlerjugend, kurvapecér vagy vallási fanatikus. Zárszóként hadd tegyem hozzá, hogy egyelőre én is a könnyebb utat választom, és mivel se a túlzott alkoholfogyasztás, se a Tinder, se a politikai vagy spirituális diktátorok valagának alulról felfelé történő áhítatos bámulása nem vonz igazán, maradok a magam szerény, egyszerű mákonyánál: itt dögöljek meg, ha még egyszer hajlandó leszek férfival szóba állni a kötelező udvariassági körökön túl (:

 
164 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5015031562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erkölcsi hulla 2019.08.30. 12:51:35

@Janed0e: "pasiba, teszteld le a műszeret. És ehhez nem kell első randin kozosulni is..."

Támogatom. Elég ha leszop. Kötelezővé kéne tenni az első randis kötelező szopást, többen mennének társkeresőzni.

El Amante 2019.08.30. 12:58:06

@PPK™: ez így van. A “megérzés” nem más, mint az olyan apró jelek észre vétele, amik arra utalnak, h vmi megváltozott a másikkal. Csak egyszerűen nem akarnak tudomást venni róla, vetítik tovább a mozit. Később, anikor bukta van, ezek a kisebb-nagyobb jelek összeállnak, ekkor mondják, h éreztem én. Persze, egy fenét! Láttad, ott volt előtted, csak nem akartad tudomásul venni. A nők élvonalban járnak ebben, de kell a felmentés a saját hülyeségükhöz.

erkölcsi hulla 2019.08.30. 13:21:54

Egyébként a nőknek az mennyire kudarc, ha úgy nézzük hogy a partnerének nem állt fel RÁ a farka?

Tata_ 2019.08.30. 13:24:11

@erkölcsi hulla: tök jó lenne, a második randi pedig lehetne a nemibeteg gondozónál.

EGY a Queen 2019.08.30. 13:27:38

@Heinrich Spitzvogel: nekem ne mondd! :D nálam nyitott kapukat döngetsz.. velem is megtörtént,hogy egyedül kellett megoldanom a problémámat a mellettem tv-ző pasim jelenlétében,miután hosszan taglalta,hogy nem azért nem dug meg,mert neki bármi baja lenne,hanem mert azt ki kell érdemelni,vagy mijafaszom. :D nem is tartott sokáig a kapcsolat :D azóta is érzékeny vagyok a fasszal zsarolásra. :D

exilis 2019.08.30. 13:29:36

Túl egyszerű ez így. Ha egyszer nem beszéltél vele erről abban a pár napban amíg együtt voltatok, honnan tudod, hogy tényleg impotens? Szerintem ha valaki impotens, az el sem jut az ágyig a nővel, mert tudja, hogy blama lesz a vége. Én azt gondolom, hogy valószínűleg még rá volt fókuszálva az előző kapcsolatára érzelmileg, és mivel valójában a másik nővel szeretett volna lenni, veled nem tudta elengedni magát, a vallásosság miatt akár még pluszban bűntudata is lehetett, akkor meg tényleg elmehet minden ihlet.

EGY a Queen 2019.08.30. 13:30:00

@erkölcsi hulla: hát nem egy jó érzés,az biztos. De nyilván a pasitól meg a kommunikációjától is függ.

Heinrich Spitzvogel 2019.08.30. 13:54:29

@EGY a Queen: nekem tenyleg sci-fi ez a nemszexelek-dolog. Mintha az ilyenek a sajat ellensegeik lennenek, a vilag legjobb, legegeszsegesebb hobbijatol fosztjak meg magukat. Teljesen ertheto, ha a fakepnel hagyott partner ilyenkor massal kur.

2019.08.30. 13:55:27

@exilis: "alószínűleg még rá volt fókuszálva az előző kapcsolatára érzelmileg"
óó ne már, ez annyira édes női szöveg. Miért kell felmentegetni az impotens valláskárosult szektás hülyét?

vipertooth 2019.08.30. 13:57:09

@erkölcsi hulla: Ha csupán a szexre vetítjük ki ezt a dolgot, akkor valóban igaz.
"Egy nő maximum szar a szexben, de a síkosító minden szervi elégtelenségét megoldja."
Ez meglehetősen szexista megjegyzés volt. Úgy gondolom hogy azért a férfiaknak is több kell egy "síkos lyuknál".

2019.08.30. 14:02:37

@erkölcsi hulla: bazdmeg, összefoglaltad a lényeget, meg a választ az élet értelmének:
Alkotmányba kellene foglaltatni az első randis kötelező kétkezes, gluglu kombó szopást a nőknek. Faszt csak attól függően kapjanak, hogy milyen pontot értek el. Így kell ezt csinálni

tizennégy4 2019.08.30. 14:07:49

@vipertooth: Naná, hogy több kell! Csak egy nőnek udvariasságból nem mondják a szemébe, hogy rosszul szopik, fadarab az ágyban stb. Egy férfiról rögtön kiderül hogy rossz a szexben: nem áll fel, hamar elmegy, lélektelenül dönget.
A nők meg azt hiszik magukról, hogy ők csodásak, mert sosem szembesülnek a szexuális teljesítményükkel.
Hát így megy ez.

exilis 2019.08.30. 14:11:07

@Daenerys Targaryen: Nem mentem fel, csak egyszerűen amit itt olvastunk az irodalom, a nő még valós válaszokat se keresett. Nekem is volt nő akivel nem ment a szex, mert amikor lekerült a ruha kiderültek olyan testi jegyek, amik miatt elment tőle a kedvem (és igen, ő is megpróbált "mindent", én is igyekeztem letudni a dolgot, hogy ne legyen kínos, de ha egyszer visszájára fordul a kémia, akkor nem tudod visszacsinálni). Azóta is azt hiszi rólam, hogy impotens vagyok, mert nem "tudtam" vele dugni, pedig mindent bevetett. Soha nem tudhatod, hogy egy pár napos kapcsolatban miért nem állt fel a partner cerkája, és a legvalószínűtlenebb hogy azért mert impotens. Ha impotens lett volna neki se áll a történetnek szerintem, és azt sem tartom szerencsésnek hogy párhuzamot vontok a valláskárosultság és az impotencia közé. A kettő egymástól független, és itt is csak arra van felhasználva, hogy a csaj megideologizálja, hogy ő tökéletes volt, a pasi meg minden ami gáz.

2019.08.30. 14:26:36

@exilis: igen, ebben igazad van. Az itt közölt történetek mindig egyoldalúak. Hisz a blognak nem az a célja, hogy pszicho/szoci/szexológiai tanulságot kapjunk, hanem a szórakoztatás és a társkereső oldal promotálása.

acycloren 2019.08.30. 14:54:10

@vipertooth: Nem minden elvált férfi ilyen, ez az impotens és vallásbuzi szerintem az elenyésző kisebbség.
És hát az ex-feleség se volt normális a posztoló szerint, tehát egy beteg lelkű elvált pasasra jut egy beteg lelkű elvált nő is.
Ami érdekes, hogy amúgy a férfi személyiségétől, külsejétől el volt ájulva a posztoló és elmondása szerint nem érdekli, hogy a partnere miben hisz. Ez utóbbi öreg hiba szerintem. Valláskárosulttal pont olyan nehéz együtt élni, mint dohányossal, alkoholistával. Volt katolikus barátnőm vagy fél évig, igaz, ott volt szex orrba-szájba, de benne olyan gátlásokat alakított ki a vallás, amik akadályozták a normális szexualitást. Mondjuk úgy erősen nem a szüzességi fogadalom irányába mozdult, sőt, több faszt fogott, mint kilincset. De a szexet nem tudta élvezni. És minden dugást részletesen meggyónt... Önostorozás, majd megint faszon pörgés, sírás, hogy megint mit tett, vétett a tisztaság ellen és nem tudja élvezni emiatt a szexet, majd megint gyónás.

erkölcsi hulla 2019.08.30. 15:12:53

@acycloren: A vallás az emberiség legnagyobb ellensége a fejlődés előtt.

body_andras 2019.08.30. 15:20:57

Az igazi hitbuzgó vallásosoknál (akik nemcsak "látens ateisták" avagy hagyományból hívők) nem meglepő, ha a szekta elmélete már a testiséget is maga alá gyűri. Hiszen ha áll a répája, az az Úrnak nem tetszik. Élete addigi erekciói és szexuális fantáziái annyi bűntudatot keltenek benne hogy elkezd szépen visszafejlődni. A csókjaidért már biztos megbüntette magát és gyorsan betolta a havi fizuja felét a szektakasszába, nehogy az Úr haragudjon már rá.

Janed0e 2019.08.30. 15:35:20

@exilis: elmondod, h mik voltak azok a testi jegyek, amiktől így megundorodtal?

MEDVE1978 2019.08.30. 15:45:16

Nos, ez először is kicsit furcsa. A poszter meg se próbálta kideríteni, hogy mi nem működik. Több oka is lehetett a dolognak, a valószínűbb a lelki, de az is lehet, hogy a hölgy nem nyerte el a fiatalember tetszését és ezért nem állt a cerka.
A lelki az előző kapcsolat gyászolása, visszasírása miatt lehetett.

Mindkettőre megoldás lett volna a - már majdnem olyan a hozzászólásom, mint egy női magazin - kommunikáció. A hölgy megmondhatta volna, hogy nagyon szereti az úriembert, nem bántja az átmeneti kudarc, mindenképpen változtatni szeretne rajta, hogy kellemes együttlétek jöhessenek. Ettől még lehet, hogy a pasi nincs rendben az érzelmeivel és nem fog tudni, de legalább, akkor megtudja a hölgy, hogy szervi-e a probléma.

Ha szervi a probléma arra számos megoldás áll rendelkezésre. A kék tabletta más egészségügyi gondok esetében kizárt lehet, de még erre is van megoldás (pl: pumpa vagy más jellegű szer). Szerencsére nincs ilyen problémám, de szerintem most már csak nagyon kevés olyan eset van (fájdalom vagy hogy nincs farka, mikropénisz), amikor az érdemi merevedés nem lenne elérhető.

2019.08.30. 16:00:19

@MEDVE1978: egy dagadt, ronda csaj bármennyit dumálhat bazdmeg, NEM FOG FELÁLLNI A FASZ RÁ AKKORSE!!!

Faszom párterapeuta szakember vagy te is, vagy mi a faszom?:) Az a baj veletek prolikkal, azt hiszitek, hogy internethozzáférésetek van, akkor már pofázhattok akármennyit, mindenhez IS jobbannértetek, mindent IS tudtok.

erkölcsi hulla 2019.08.30. 16:06:24

@Egy a KING: Faszt üvöltözöl, reped ki a dobhártyám.

PPK™ 2019.08.30. 16:07:58

@MEDVE1978: Engem az az évmilliók óta megválaszolatlan kérdés érdekel, hogy...

...MI A FASZOMÉRT KELL HÖLGYEZNI?!

:-D

2019.08.30. 16:09:26

@PPK™: NEM HALLOTTAM JÓL, BRO, MEGISMÉTELNÉD?:)

PPK™ 2019.08.30. 16:12:02

@Egy a KING: MI AZ ISTENNEK A HOLTKÓROS FASZÁÉR' KELL HÖLGYEZNI ZSOZSÓ?! :-D

erkölcsi hulla 2019.08.30. 16:12:05

@PPK™: Engem a pasizás akaszt ki nagyon, főleg mikor egy hímnemű mondja. Szívlapát járna érte.

PPK™ 2019.08.30. 16:13:38

@erkölcsi hulla: a pasikáért meg faszkorbács :-)

2019.08.30. 16:20:53

@PPK™: ROOOOLAAANDD, SZŐRÖSTALPÚ ROMÁN JETI KURVA ANYÁD, HOGY NEM TUDOTT ELKULLOGNI KÜRETRE, HOGY BASZMÁD TEHERBE, HÁT MIT ZSZOZSÓZOL BAZDMEG?:)

Ez megborított, hogy egész utcanegyedet felhúztam kólából, körforgalmakkal meg minden hóbelefanc szípszíp

PPK™ 2019.08.30. 16:34:19

@Egy a KING: de mos' mér' keverjük bele a szülőket? :'-(

Inkább adjad a szívószálat, enyimé a Hősök tere hihi :-)

a távoli rokon 2019.08.30. 16:35:26

Gyönyörű. Ez a csaj olyan tökéletesen követi az önigazolás forgatókönyvét, hogy tanítani kellene. Kb sokezer karaktert ír, miután gondolom számtalan órán át beszélte át a barinőkkel ezt a roppant sajnálatos malőrt, aminek a végén természetesen áldozattá nyilvánította magát, de az első számú érintettel természetesen lábujjhegyen kerülte a témát. Szuper.:D

2019.08.30. 16:37:50

@PPK™: műanyagmentes július van, oszt húszeuróssal dolgozunk, nerinyálj bazdmeg

2019.08.30. 16:45:25

@Egy a KING: na ez legalább jó vót, Mucsi jelenete a villanyszerelőkből.

PPK™ 2019.08.30. 16:46:07

@Egy a KING: ő... minden eseményre színarany szívószállal járok-kelek

:-)

Hobo Fischer 2019.08.30. 16:52:29

@Daenerys Targaryen:
"a társkereső oldal promotálása."
Ha-ha -ha! A posztok tobbsege elveszi az ember kedvet a tarskeresestol. A szorakoztatas ellenben nagyon bejon, jokat rohogok a hulye picsakon es faszokon. Arra is jo, hogy lehet a buta luvnyakat beoltani, ravenni oket egy olcso dugasra, rajatsza vagyaikra bevallott gyengeikre, vagyaikra. Vagy hogy lehet levenni kocsog pasikat puncit, csocsoket villantva elottuk. :)
@erkölcsi hulla:
"A vallás az emberiség legnagyobb ellensége a fejlődés előtt."
Az emberiseg legnagyobb ellensege az un. fejlodes. :) Ha fejlodott egyaltalan valamit Kain ota az ember. Esetleg visszafele.
"Óvakodj az embertől, mert ő az ördög eszköze. Isten teremtményei közül egyedül ő öl sportból, pénzért. Megöli testvérét, hogy megszerezze annak vagyonát. Ne hagyjátok, hogy elszaporodjon, mert elpusztítja az otthonát, de a tiéteket is. Verjétek láncra és vigyétek vissza a dzsungelbe, mert ő a halál hírnöke.”
...
A poszthoz: tobbek kozott nem ertem, mi a faszt keres egy impotens faszi a tarskereson. :) Ha megis regisztral, minimum azzal mutakozzon be, hogy impotens, a moslekkeveroben kiment a rugo. Ha igy is kell valakinek, Isten aldasa az uj parra.:)
"A legtöbb elvált ember sérült."
Nem csak az elvalt ember serult, hanem az egesz emberiseg, a magyarazat erre tobbek kozott az un. "Triune brain".
"A legtöbb férfi képtelen feldolgozni, ha a nemzőképességével történik valami."
Mintha a picsak olyan konnyen fel tudnak dolgozni a klimaxot (menopause). :) Bar egyes, az embernel fejlettebb fajoknal rendkivul nagy jelentosege van, pl a ven picsak lesznek a csalad, klan vezetoi, nevelesi tanacsadoi. Az embernel is igy volt regen, de napjainkban a venasszonyokat inkabb beteszik az elfekvobe, rosszabb esetben eutanázia. Nesze neked nagybetus "fejlodes". :(
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
"To ask them to legalize pot is something like asking them to put butter on the handcuffs before they place them on you"
(Charles Bukowski)

2019.08.30. 16:52:35

@PPK™: sznob köcsög vagy, értem:)

@Daenerys Targaryen: most má' ne nyalogassad a zacsimat

PPK™ 2019.08.30. 17:15:23

@Egy a KING: minden eshetőségre fel kell készülni :-)

@Daenerys Targaryen: ne okoskodjál már, nem villanyszerelők, hanem Feketeország. Alapmű.

2019.08.30. 17:29:43

@PPK™: a feketeország egyik jelenete a villanyszerelők, te sötét félművelt gyalogbéka!

2019.08.30. 17:37:15

@PPK™: tesa, tudom te nem vagy fenn szepvagy.hu-n , de higyj nekem, az egy aranybánya, nunimennyország, mindzsóeső:)
Kellett hazuggyak, nem lehet külföld opciót választani:(

PPK™ 2019.08.30. 17:51:09

@Egy a KING: persze, hogy nem vagyok ott sem... így is alig bírom szusszal IRL a nunimennyországot és mindzsóesőt :'-(

:-)

Etniez 2019.08.30. 18:14:13

Jobb, hogy vége lett, mielőtt el sem kezdődött, minden nőnek alá kell vágni legalább hetente, mert megvadulnak fasz nélkül.

Etniez 2019.08.30. 18:16:49

@Daenerys Targaryen: pont ugyanezt mondta egy kolléganőm, aki interneten keresett párt, csak más indokkal: szexelni kell azonnal, hogy kiderüljön csak arra kell-e a pasinak.

haXXor 2019.08.30. 18:25:11

Ki az a fasz, aki szakitas utan akar part talalni, ill aki egy frissen szakitott emberrol elhiszi, hogy ot akarja? Kicsi eq kell csak ehhez es maris nincs ilyen problema...

MEDVE1978 2019.08.30. 18:32:41

@Egy a KING: Ez nálad mindennapi tapasztalat, hogy ennyire felzaklat?

Kero88 2019.08.30. 19:16:37

A hölgy egy grafomán közhelygyüjtemény. Nem mellesleg tipikus példája az önmaga sikertelenségét kizárólag külső okokban kereső teljesen életképtelen egyedeknek. Ő jófej, szexi és kívánatos, ezért sikerült egy lelki nyomorékot bezsákolnia, aki még megbaszni se tudja.

Nem érzi az ellentmondtást. :D

Csőd.

moonshadow 2019.08.30. 19:56:15

Ősszesítve: Egyszer szexelt veled, aztán lelépett, te meg indokokat keresel ahol ő a hibás.

moonshadow 2019.08.30. 19:58:46

@Etniez: Ezért kell megnézni a csaj akinek udvarolsz fent van-e a tinderen, mert onnan lehet tudni, hogy faszkombájn.

vipertooth 2019.08.30. 20:22:49

@acycloren: A poszterina konkrét esete valóban ritkaság számba megy. Én inkább arra céloztam, hogy az elvált pasik többsége nem igazán képes újra alkotni önmagát (ez leginkább az elvált apukákra jellemző). Ott a helyzetből adódóan folyamatosan képben van az ex, így előáll az a szitu hogy a régi és az új életet kellene összehangolni, amiben nem igazán sikeresek a férfiak.

vipertooth 2019.08.30. 20:27:19

@Léc Jenő: Ez azért van mert csak egy maréknyi ember képes nyíltan kommunikálni a partnerével a szexről. Én mindig elmondtam a partnereimnek mi az ami jó volt és mi az ami nem tetszett. Ugyanezt elvártam a partnertől is. Senki sem született szexisten/szexistennő. A jó és minőségi szexet is tanulni kell(ene).

2019.08.30. 20:42:26

@Daenerys Targaryen: na most tedd takarékra a pofád te otthonról kiátkozott picsán rugdalt vén szakadt kripli. az eszetlen fröcsögésed fél 0,5%!! részével se lehet szimpátiát találni de ahogy akad valaki aki a te elvont világképedbe nem passzol megy a önérzetes kikéreménmagamnak pofázás.

A poszter meg simán egy tanyasi tehén, egy igazi zaftos seggű házmesterné alaptípus, annyit sikerült elérnie eddig hogy egy (szerinte) élhetetlen faszival elvetette magát, kipottyantott pár kölköt aztán elhitte magáról hogy majd a nagy esze helyével egyedül elterelgeti a sekélyes életét, de mostanra fix hogy alulról 10 méterről veri az erős harmincas elvált nők klubjának a szintjét.

Mindegy, kész mázli hogy az ilyeneknek meg a szociopata tini picsáknak találták ki a neten rendelhető számolatlanul sok műfaszt, azokkal majd meglesz a menopauzáig a nemi élete és még más életébe se kell beleszarnia többet.

2019.08.30. 20:44:10

@Egy a KING
most mondd azt hogy kicsit se lepődtél meg ezen a reakción :D

2019.08.30. 20:47:29

@Somogyi József:
pont ezért találták meg azt a "tökéletes" összhangot egyből az elején, ez a picsa is tele van redflaggel, egy igazi egy patront se ér meg kisiklott életű tehén

God Harald 2019.08.30. 21:15:44

Hát ez szar ügy! Egyik tanulság, hogy a szektásokat kerülni kell. A másik az, hogy példát kell venni a hétpróbás randihercegnőktől. Az IGAZI keresésében három mérföldkő van:
1. A jelölt teljes, 3D-s auravizsgálata. Ha pipa:
2. Randi: kémia szakkör. Sunaszaft ellenőrzés lakmuszpapírral. Ha működik a kémia:
3. Próbatömés. Ha még mindig fáj a foga farokra, akkor a jelölt megbukott, pótvizsgára nem bocsájtható!
A jól kereső nők célba érnek, a türelmes empatikusak elbuknak:)))

acycloren 2019.08.31. 01:48:56

@vipertooth: Újraalkotni magát... Egy harmincas, pláne negyvenes férfinak vagy nőnek ez akkor se szokott sikerülni, ha nincs ex, nincs gyerek. Az ember kb. 30 éves korára beáll egy irányba, onnantól nem fog minden potenciális partner miatt változni. Képzeld el, hogy egy aktívan randizó, párkereső ember kéthetente újraalkotja magát, mert hát ugyanaz a személyiség, érdeklődési kör, humor, miazmás nem jön be minden potenciális partnernek.

Ha egy elvált pasas, akinek van ex-felesége, gyerekei, nem osztja meg az idejét az új partnere és a gyerekei közt az szerintem intő jel lehet. Az ilyen férfi valószínűleg elég könnyen ott fogja hagyni az új asszonykával nemzett gyerekeit is, ha úgy adódik.

2019.08.31. 04:53:42

@EGY a Queen: Edit! Ugyanezt akartam írni. Kb évek óta az első olyan nő itt a csp-n, akinek van humora. :) Jajj, fszom, szar ezt leírni (pláne így éhgyomorral), de így korrekt, hogy csak utánad. ;)

2019.08.31. 05:04:02

Kedves poszter!

Nem írtad, de 35 körülinek saccollak, de lehet, hogy csak 30-35 között vagy. Ebben az életkor tartományban már csak kb 30%-a az esélye egy sikeres kapcsolat kialakífásának ahhoz képest, amilyen esélyeid voltak 20-25 között. Kurva nagy (számszerűen) a konkurencia, 17-50-ig minden nő ugyanarra a szűk férfirétegre pályázik (35-40 körüli, jól szituált, nem foglalt), és már nem az a kategória vagy, aki eséllyel indul.

Elvált vagy, tele lelki sérülésekkel, azonban ha jól értettem a posztot, még nem szültél. Valószínűleg már nem is fogsz, de ez lesz az ára annak, hogy kis szerencsével talán mégis fogsz tudni kapcsolatot kialakítani. Bár nem nehéz, de engem megnevettettél. Ha nem képzeled magad fasztudja milyen elérhetetlen hercegnőnek és a szexben is idomítható vagy, akár még normális, (értsd: vonzó, piacképes) pasit is magad mellett tarthatsz.

Mindenesetre javíts a külsődön (biztos,h van rajtad súlyfelesleg, máskülönben a puncidba jelentkezőkről panaszkodtál volna a posztban), ne tartsd magad a kitűtött célhoz (nem akarsz teljesen közös életet és ezzel rátelepedni a palira) és én azt mondom, hogy ez akár még össze is jöhet! Gl! ;)

2019.08.31. 05:09:52

@vipertooth: a te probkémád sem az, hogy az elvált (amúgy a komplett) férfi társadalom 90%-a balfasz, hanem az, hogy a 10% le sem szar már téged sem. ;)

Ugye mennyivel kényelmesebb a pasik 90%-át hibáztatni a társkeresési sikertelenséged miatt, mint elfogadni, hogy már kiszorultál a húspiacról és nincs rád kereslet? (Legalábbis olyan, mint amit korábban megszoktál és még ma is vízionálsz magadnak).

2019.08.31. 05:27:55

@Daenerys Targaryen: azt várhatod,h megdögöljek! :D Egyelőre még a hozzád hasonló szinten aluli ürítőedényekhez sem kell viagra szerencsére. :D Kampány van, melóznom kell, mert a NER nem állhat meg! ;)

2019.08.31. 05:37:58

@erkölcsi hulla: már rég kötelező az első randis szopás. Csak szóltam. ;)

2019.08.31. 08:31:09

@Kritikus Intrikus: köszönöm kedves szavaidat dicső Lovag! Mindig örvend lelkem amikor régről ismerős megbizható minőséget lel az ember a szemétdombon. Te vagy a legfényesebben ragyogó gyémánt! Köszönöm hogy rám pazarolod a figyelmedet és igyekszem máskor is szórakoztatni tégedet. Csókollak, Lali a házmester.

sure_shot 2019.08.31. 09:10:42

Jóvammá az első kudarc után ne vágj eret, majd belejössz;) Ez ilyen, amit itt szétdramatizáltál az tök átlag szitu, egyszerűen beszélgetőtársak voltatok. Egy pohár langyos víz a hőségben. Pont. Ez a vallási lófasz egy nagy kamu, a palinak másra áll a farka. Inkább ne is akard tudni kire-mire:)

apro_marosan_petergabor 2019.08.31. 09:37:24

A cikk érdekes, nem akarok pálcát törni a szerző felett, de nekem elég furcsán csengett, ahogy közölte, ..s férjemet kidobtam, szinkronban újsütetű parteneremmel aki a feleségét...
valahogy úgy tűnt elég lazán veszi ezt a dolgot, a férj kvázi úgy szerepelt a történetben, mint egy elromlot turmixgép - itt nem botmixerre gondolok...:(
Az teljesen természetes, ha ez így alakult, új kapcsolat keres, ami nem jött össze, mert kifogott egy "elmebeteget".
De nem kell azért általánosítani, korántsem minden elvált ember sérült, sokat ismerek, aki egyáltalán nem az. Nem, új szerzeménye nem a válása, hanem a szektákja miatt volt sérült, de inkáb azt mondanám, aki ilyen szekta lakó lesz, az már önmagában kissé defektes, illetve nem alkalmas normális emberek társaságára.
Hősúnk, meg laza állításával ellentétben, nagyon is igényli a szexet, ezért ajánlanám neki, mindját a párkeresés elején nem árt partnere vérmérsékletét kiderítenie, igy sok felesleges kanyart, kellemetlensget s csalódást elkerül.

PPK™ 2019.08.31. 09:56:22

@Captain Admin: "azonban ha jól értettem a posztot, még nem szültél. "

Nem jól értetted, ez szerinted mi a faszt jelent:

"a gyerekeimet is imádom"

?

sure_shot 2019.08.31. 09:59:03

Mán meg ne haragudjatok, de itten lesz a megfejtés:
www.youtube.com/watch?v=9m3378xy_eY

2019.08.31. 10:03:09

@PPK™: még korán volt. :) Jó, így korrigálnom kell magam, esélytelen a project két gyerekkel teljesen.

PPK™ 2019.08.31. 10:07:50

@Captain Admin: hajnalban bebaszva falhugyozás közben nem olvasunk posztot és pláne nem kommentelünk :-D

2019.08.31. 10:09:49

@PPK™: nem szoktam annyira bebaszni. Csak szolidan. Nyáron korán ébredek. :)

2019.08.31. 10:42:12

@Captain Admin: öt gyereke van: három kislány és egy ikerpár fiúk.

2019.08.31. 11:21:14

@Daenerys Targaryen: hol holvastad ezt? Ha ez igaz, nem is értem min csodálkozik. Semmi jeresnivalója a társkereső piacon. Kb mint ha én most akarnék vadászpilótának jelentkezni...

God Harald 2019.08.31. 12:53:33

@Daenerys Targaryen: a kislányok 3, 5 és 10 évesek. Az ikerfiúk 7 évesek és egypetéjűek. A nagyobbik kislány nyolcosztályos gimnáziumba készül. Anyukának a bal farpofáján van egy négylevelű lóhere alakú anyajegy. A bal felső hatosban a tömését 2 éve cserélték.

2019.08.31. 13:05:11

Mivan asszony/mami megfőzte az ebèdet? :DD
Milyen nyugi van... :)

2019.08.31. 13:40:08

@God Harald: már fel is vették a gimnáziumba, hétfőn kezdődik a tanítás. De ha még azt is tudod hol van tetoválása Mariannak, akkor megemelem a szalmakalapomat.

vipertooth 2019.08.31. 13:55:16

@Captain Admin: Nagyon kedves hogy aggódsz, de a húspiaci értékem köszöni szépen nagyon jól van. Puszillak ;) ;)

vipertooth 2019.08.31. 13:58:29

@acycloren: Nem is kell mindenki miatt változni. Az önazonosság fontos. De a múltban elkövetett hibákból tanulni kellene. Ez sokakban nincs meg, mert az egó mindenek felett áll.

2019.08.31. 14:03:22

@vipertooth: nem aggódok érted. Hol olvastál ilyet? Esetleg te vagy a poszter? Ha igen, akkor ne hazudozz, 5 gyerekkel már öklözős ribancnak sem kellenél egy normális pasinak.

vipertooth 2019.08.31. 14:32:11

@Captain Admin: Nem én vagyok a poszter. Hol olvastál ilyet? :D
Igazán leszokhatnál arról hogy ismeretlenül gyanúsítgass másokat ;)

God Harald 2019.08.31. 17:04:54

@Daenerys Targaryen: miazhogy! Mariannak a bal mellén (a szíve fölött) egy Sandokan tetkó van, alatta a felirat: Labuan gyöngyszeme mindig a Tigrisé lesz

2019.08.31. 18:49:51

@God Harald:
te egyre szánalmasabb ócska buzi vagy kispofám, szerintem ha lehetne lecsatolnád a maradék pöcsödet hogy vén kurva formában élhess tovább :D

God Harald 2019.08.31. 19:22:41

@Kritikus Intrikus: úgy tűnik, hogy egy orvosi műhiba miatt a végbeledet a garatodba vezették ki:)))

2019.09.01. 08:44:09

@God Harald: én kedvelem a kiscsipást. Annyira ötletesen trágár szófordulatokat talál ki, hogy bőszen jegyzetelek. Ezekkel szoktam menőzni a srácoknál parkettázás közben.

God Harald 2019.09.01. 12:22:37

@Daenerys Targaryen: megértelek. De én már 16 éves koromig átestem a trágársági képzésen. Ahhoz képest a szarosszájú repertoárja csak pápai dekrétum. Meg hát melóhelyen kitombolom magam. Mi bent alapvetően elég mocskosul beszélünk:)))

God Harald 2019.09.01. 12:22:38

@Daenerys Targaryen: megértelek. De én már 16 éves koromig átestem a trágársági képzésen. Ahhoz képest a szarosszájú repertoárja csak pápai dekrétum. Meg hát melóhelyen kitombolom magam. Mi bent alapvetően elég mocskosul beszélünk:)))

2019.09.01. 12:35:52

@Behaton: mártíranyu...
A saját kisebbségi komplexusa szakította el a gyerekét az apjától. Persze így sokkal szebben hangzik, hogy az a kurva és a felelőtlen exférj.

Father Justice ☢ 2019.09.01. 17:01:31

@TSEPKE: Én a klasszik forgatókönyvet valószínűsítem: Joli férjhez ment a jól kereső, saját kecóval / házzal rendelkező jellemhulladékhoz, akit hamargyorsan meg is akart lasszózni egy gyerekkel. A számításba ott csúszott hiba, hogy Zétényke fogyatékkal született, így Gerzson a következő körben már inkább egy másik, fiatalabb nővel szaporodott, mert biztosan "Joliban van a hiba" .. és mert megtehette ($$$).

Természetesen Gerzson 95%-os valószínűséggel 5-6 év múlva is elhagyta volna Jolit, akkor is, ha az már a harmadik makk egészséges gyereket szüli neki. Csak akkor valószínűleg nem újabb almot alapít egy kicsivel fiatalabb nővel, hanem gyermekmentes, rongyrázós-villantós konstrukcióra újít be egy sokkal fiatalabbat - míg az ki nem öregszik mellőle.

Azt nyilván egyetlen épelméjű ember sem gondolja komolyan, hogy Gerzsonról csak hosszú évek elteltével derült ki, hogy emberileg a béka segge alatt van kettővel. Természetesen nyilvánvaló volt ez Jolinak a kezdet kezdetén is, de mivel szintügyileg ő volt az elérhető legjobb, jöhetett a lasszózás. Vegytiszta érdekek az egyik és a másik oldalon is - egyik fél sem vethet a másik szemére semmit.

Mi a helyzet most?

Az egyedülálló anya státusz alapból is a tizedére csökkenti egy nő merítését a húspiacon, egy fogyatékos gyerek nevelése pedig alsó hangon a huszadára. Így aztán el lehet képzelni, hogyan viszonyul Béla (a "szerető pótapu") szintje Gerzsonéhoz. Ebből pedig egyértelmű az is, miért nem tudja Joli elengedni ezt az egészet, tiltani-törölni Gerzsont Babettel együtt, és kizárólag előre nézni.

Bármennyire is próbálja saját magával és az olvasókkal is elhitetni, hogy neki ez már nem fáj, csak utoljára oda akart még pörkölni kicsit.. kurvára kilóg a lóláb, hogy dehogynem, és ez még évtizedekig így is lesz.

Ettől még persze lehet kisebbségi komplexusa is, de az már csak a hab a tortán.

2019.09.01. 17:34:54

@Father Justice ☢: a részletek, előzmények olymindegy kategória.
A tény, hogy válás után a gyerek egy olyan nő közelébe kerül, aki szeretettel fordul felé - erre a válasz ez a bullshitcunami... Sajnos nem csak Zétény fogyatékos ezek szerint...

2019.09.01. 19:51:44

@Father Justice ☢: a szintezésbe az emberi jellem nem számít bele? Mert akkor nagoyn rosszul van kitalálva ez a SZINT dolog.
Én nekem minden beleszámít ami a közös élethez kell. Tényleg a legfelszínesebb ostobák azok akiknek cska a szex vonzerő meg a pénz számít. De az ilyenek amúgy is ostobák és minden más helyzetből is szopást generálnának, nem?

Behaton 2019.09.01. 20:30:38

@Daenerys Targaryen:

"a szintezésbe az emberi jellem nem számít bele?"

De. Szorosan ott van a jó szex, a vonzó külső és a megfelelő anyagi helyzet mögött...

2019.09.01. 21:05:45

@Behaton: "mögött"
hát itt a lényeg.
Ha a pénz meg a külső többet számit a jellemnél, akkor rossz az értékrendje a lelkecskémnek. Pont azt kapja az élettől, amit megérdemel. jojcakát.

2019.09.01. 21:15:11

@Behaton: fúj de undorító ez a nő aki nyiltlevelet irkált. Aki az "igazságérzetre" hivatkozik az majd mindig pszichopata és bárkit megölne, ha az ő IGAZSÁGÉRZETE azt diktálja. Az új feleség fészbukján csámcsog, mekkora sutyerák az ilyen.
Elvált házastársakat eleve le kell tiltani, ez default.

Father Justice ☢ 2019.09.02. 10:13:54

@Daenerys Targaryen: A szintbe természetesen nem számít bele, mert az egész egyszerűen nem azt jelenti.

Amiről te beszélsz, az a (pár)kapcsolati érték általánosságban, amelyben objektív (háziasság, megbízhatóság, hűség, stb.) és szubjektív (humor, érdeklődési körök metszete, "be tudjuk-e fejezni egymás mondatait feeling", stb.) szempontok is szerepet kapnak. Egy több évtizedes együttélésnél nyilván ezek a tényezők sem elhanyagolhatóak.

Csakhogy az emberek 99.99%-a alapállásban úgy működik, hogy az elérhető legmagasabb szintű jelöltek között próbálja megtalálni a legkevésbé nemnormálisat, nem pedig az emberileg legmagasabban szárnyalók között a fogcsikorgatva elfogadható szintűt.

Azt kell megérteni, hogy a szint nem szimplán a legfontosabb a válogatási szempontok tömkelegében, hanem szűrőfeltétel: akinél nincs meg a belépő, azzal nem férfi-nő, hanem ember-ember viszonylat alakul ki. (A maradékelvű megállapodás másik történet.) Ezért nincs is értelme arról beszélni, hogy a szint vagy a jellem fontosabb: két különböző entitásról beszélgetünk.

Kíváncsi lennék, az ide kommentelő nők közül hányan cserélnék le szemrebbenés nélkül a jelenlegi barátjukat / élettársukat / férjüket egy rosszarcú, csóró, de emberileg és jellemrajzilag maximálisan patent, lélekben harmonikus frekvencián rezgő mikropöcsű gnómra - akkor is, ha Sanyi trehány, önző, bunkó, hülye szokásai vannak, és jónéhány félrekúrása fölött is szemet kellett hunyni már.

Nettó képmutatás az egész.

Felsőmocsoládi 2019.09.02. 13:02:41

Ki bírta ezt végigolvasni?

2019.09.02. 15:58:17

@Father Justice ☢: igen, egyetértek. tökjól összefoglaltad. A szépség és a szörnyeteg romantikája a leggonoszabb agymosó hazugság.

2019.09.03. 12:33:11

@Daenerys Targaryen:
Anyád nyelt volna le míg fél kanál híg geci voltál legalább valami meleg lett volna a gyomrában az 500 forintos szopás után.
Ha még kétszer születnél újra se jutnál addig mint én mostanra. Szenilis vén hülye

2019.09.03. 16:29:26

@Kritikus Intrikus: elveszett a link amikor nicket váltottál hogy ideird a kedvességedet. Tehát nem tudom mire reagáltál a szokott megható bájos módodon.
Szenilis tényleg lehetek, de vén az nem annyira. 32 az már vén? Szerintem te vénebb vagy. puszi bébi.

2019.09.03. 20:30:42

@Daenerys Targaryen:
akkor te sokkal hülyébb vagy a korodhoz képest is mami ;) erre nem lennék büszke.
az meg kb szál mindegy melyikre reagáltam, miattad sose váltanék nicket se meg amúgy sem, hallgatsz te a nevedre anélkül is.
süti beállítások módosítása