Néha szégyellem a pasimat

2019. szeptember 13. 08:29 - csajokespasik

       

   ...miért is? Társaságban nem túl kommunikatív, a csaj barátai butának tartják őt, és finoman szólva nem a Windsor-házból szalajtották. Posztolónk azon rágja magát, hogy fogadja el párját most már ilyennek, vagy kezdjen el a szakítás irányába mozgolódni, vagy egyáltalán ne törődjön mások véleményével.          

 
       

    Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Lassan egy éve vagyok együtt egy nálam fiatalabb sráccal. Az egészben az az érdekes, hogy őt mindenki egy szentnek tartja, fogalmam sincs miért, mert úgy nem tudja magát előadni, viszont velem teljesen más. Nem rosszabb, nem arrogánsabb, csak más. Ez még nem a probléma.

Egyre inkább érzem azt, hogy néha kisebb-nagyobb mértékben szégyellem őt...Ezt csúnya így kimondani. Változtatni szeretnék ezen, mert szeretem őt. Én sokáig nagyon gátlásos voltam és sokat adtam mások véleményére: alapból más körökben mozgunk, és vannak emberek, akik egyenesen megmondták nekem, hogy butának, kiszámíthatónak és naivnak tartják a páromat.        

       

                És sajnos van benne valami. Ettől függetlenül nagyon jóindulatú. Én értelmiségi családból származom, ő meg … hát, nem az, hogy nem diplomás, inkább nem komolyan gondolkodó, felelőtlen emberek nevelték. A szüleinél többször jártam és nem volt jó benyomásom, de ha köztük nőtt fel, akkor mindent értek, maradjunk ennyiben. Csak az ész nélküli fogyasztás, szemetelés, és az értelmes dolgok kinevetése, felelősségvállalás 0 – kb. leírtam őket.

Én jogot végeztem, és ambiciózus vagyok. Neki semmilyen világszemlélete nincs, rálátása dolgokra mégúgy se, de nagyon egyszerű a gondolkodásmódja. Nem tudok vele jól elbeszélgetni komolyabb témákról, de lehet, hogy nem is vele kell. Cikinek érzem már a gondolatát is, ha elkezdeném okítani, mint egy kismacskát. Látom a reményt, mert ha nem olyan családba születik, amilyenbe, sokkal többet érne. Társaságban nem kommunikatív és sokszor csak csendben elvan – talán emiatt mondták rá, hogy szent, a kisugárzása is nyugodt. Fogadjam el őt így ahogy van, vagy hagyjam figyelmen kívül mások véleményét, esetleg érik a szakítás?          

 

 

117 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3715069754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.09.13. 08:41:45

Hát az baj. Én ha szeretem mondjuk a zsíros kenyeret vagy akármit, az utcán is megeszem. Ugye azt mondják erre a szitura, hogy olyan mint a zsíros kenyér otthon két pofára falod, mások előtt nem vállalod be.
Nos ez a hozzáállás baromi ciki, a gondolataiban, személyiségében önállótlan emberek jelvénye.

God Harald 2019.09.13. 08:48:22

Nem tűnt fel az elején hogy Forrest nem lesz az MTA tiszteletbeli tagja?

EGY a Queen 2019.09.13. 08:51:07

Mielőtt kibaszod,azér’ szereltesd mán meg vele a csapot,fúrasd fel a polcot,meg ilyenek. Hidd el,mindenki jó valamire. ;)

EGY a Queen 2019.09.13. 08:53:29

@God Harald: nem..a gáré annyira intellektuális,hogy egy év kellett neki,hogy rájöjjön,hogy a csávója nem a legélesebb kés a fiókban.Bezzeg ő. Még jó,hogy jogot végzett. :D

Felsőmocsoládi 2019.09.13. 08:54:24

Hasonló szociokulturális közegből érdemes választani palit, mert ez így kevés lesz intellektuálisan.
Az viszont, hogy így görcsölsz mások véleményén, remélhetőleg csak a fiatalságodból adódik, nem a személyiséged alapja, mert akkor nem vagy különb a bamba proli palidnál.

exilis 2019.09.13. 08:56:41

"ha nem olyan családba születik, amilyenbe, sokkal többet érne"

Szerintem menj hozzá egy jóravaló diplomáshoz akinek te vagy a csúcs, gyereket meg csináltass ezzel a jóvágású rossz családból származóval. A nők 10-15% így csinálja Magyarországon, százból 10-15 gyerek kakukkfióka. Szívesen.

vipertooth 2019.09.13. 09:01:30

"Nem tudok vele jól elbeszélgetni komolyabb témákról, de lehet, hogy nem is vele kell."
De igen, vele (is) kell(ene). Az intellektuális szakadék hosszú távon árt egy kapcsolatnak, hiába hiszed azt, hogy szereted úgy is amilyen.

2019.09.13. 09:03:37

A képmutató büdös ribanc, bezzeg a proligyerek faszát magába engedi ...
Az, hogy ronda és dagadt , azt nem teszi semmisé egy jogi diploma, igazából az a problémája, hogy neki csak ez jutott, hiába járna öltönyös menedzser

Kero88 2019.09.13. 09:11:01

Szerintem először magadat próbáld meg így elfogadni, képmutató, lelketlen és érzelmi intelligenciától mentes valóságodban.

Neked úgy, hogy gyakorlatilag minden adott volt az életedben a boldoguláshoz, sikerült egy olyan személyiséget kifejlesztened amit minden valamire való férfi elkerül. Ezért vagy most azzal a szernecsétlennel, akivel. Tanácsom, hogy tarts ki mellette, mert ő igazából tökéletesen passzol hozzád, ugyan olyan érdemtelen, mint te.

MsIreneAdler 2019.09.13. 09:34:30

Ki kell, hogy ábrándítsalak, az idő előrehaladtával a (vélt vagy valós) szakadék csak növekedni fog köztetek. Azért azt is el tudom képzelni, hogy te vagy akkora segglyukszájú intellektuális "hú jogot végeztem" ribi, hogy egyszerűen képtelen vagy normális, józan paraszti ésszel rendelkező emberekkel szót érteni. Viszont ha a srác tényleg egy egyszerű lélek, akkor nem értem, ez hogy-hogy nem derült ki az elején? Mindkét esetben: hogy a bánatba tudsz hosszú távon egy olyan emberrel lenni, aki szellemileg nem partner? Szerintem keress hasonlót magad mellé, aki szintén elég sznob és vele már tuti jól ellesztek. Oké, lehet a kemény cerka felejtős lesz, de hát valamit, valamiért.

nOniCk 2019.09.13. 09:44:48

Dugtál a kockás hasú kertésszel és nem tudsz vele beszélgetni?! Nincs jövőtök kapcsolatként, de azért élvezhetitek egymás testét, akarom mondani, társaságát.. :D

2019.09.13. 09:51:34

Ha van jobb opciód, akkor cseréld le. Mivel inkább ide írtál, így nincs jobb opciód. Így marad a keserű pirula amit le kell nyelned, és be kell ismerned magadnak végre, hogy az iskoláid semmit nem emeltek a szexpiaci értékeden. Újratervezés...

VOGAben 2019.09.13. 09:59:03

Volt iskolatársam ügyvéd. 1,50 alacsony a csaj és hozzá 150 kg. Nincsenek ilyen gondjai. Pedig lehet, hogy még szűz. 43 évesen. Nekem volt cseppet ciki, mikor összefutottunk egy hivatalban és nekem kellett félig belépnem egy iroda ajtaján, hogy kerülni tudjuk egymást a folyosón. Kis bálnák nagy igényei... Mert ugye az a fránya kémia. Röhej!

Janed0e 2019.09.13. 10:03:03

Ha leszamitva a barátnőid féltékeny acsarkodasait téged ez a kapcsolat kielegit meg, akkor hajrá! Fiatalok vagytok, a pasid meg nálad is fiatalabb, gondolom egyikotok fejében sem merült fel az ásó kapa nagyharang...az első pasim nekem is egy kedves, de hmmm eccerű ipari alpinista volt. Nem a mély beszélgetések miatt jártam vele, hanem m úgy nézett ki, mint egy görög félisten. Akkor elég volt ennyi. Mikor hazavittem, a szüleim kicsit beparaztak, de aztán megertettek, h nincsenek egymással komoly szándékaink, és megnyugodtak. Szvsz szard le, h mások mit gondolnak, (amúgy a barátnoid is biztosan szívesen alafekudnenek a pasidnak) , és elvezzetek egymás társaságát, amíg meg tart a szikra.

2019.09.13. 10:14:51

@Janed0e: "szard le mások mit gondolnak" vs. "szüleim megnyugodtak..."
Az álszent ribanc atyaúristenit a fajtádnak

Janed0e 2019.09.13. 10:21:52

@Egy a KING: Igen, a szüleim véleménye számít, számított mindig is. A baráti társaság véleményét is meghallgatnam, de az nem befolyásolna semmiben. Mi ezzel a problémád? Illetve miért gondolod azt, h egy nő csak és kizárólag olyan pasassal lehet együtt, akivel a hátralevő életét le akarja élni? Addig amíg talál egy ilyen megfelelőt, legyen apáca? Te hol élsz?

Baldrick68 2019.09.13. 10:24:55

Szóval akkor a következő a szitu.
Vagy a srác egy igazi helyes paseee naagy farokkal.
Vagy a csaj olyan ronda hogy az oroszlán se enné meg és örül hogy valaki piszkálja.

:D

2019.09.13. 10:34:10

@Janed0e: hagyjá'má' a feminista kártyáddal, kurvára nem is erről volt szó, hogy kivel dug. Csak az elvről, hogy hipokrata módon olyasmi tanácsokat osztogatsz, amik rád nem érvényesek. Az, hogy neked személyesen mi számít és bizonyítékként tálalod egy elméleti, általános kérdéskörben az nem számít érvelésnek, hanem a nárcisztikus személyiség jele.

VOGAben 2019.09.13. 11:06:28

@Egy a KING: Ez az ami 30+ zárja az ördögi kört. 15-30 között soktucatnyi partner, mindenféle-fajta, azután meg a kamillázás, hogy a komolynak vélt/álmodott emberek maximum hónapok múltán köszönés nélkül, hátra sem nézve lépnek ki az életükből. És a szülő, főleg az anya meg a lánytestvér még pátyolgatja is a "lelküket"... mert ugye véletlenül sem az ő készülékükben van, volt a hiba. Persze persze nem számít a múlt. Nekik! Vállalhatatlan életű némbereknek, csak hasonló felelőtlen sutyerákok csinálnak gyereket. Működő aggyal rendelkezők számára, negyven felé sem érnek többet, mint amit húszévesen képviseltek. Sőt...

Janed0e 2019.09.13. 11:08:35

@Egy a KING: "kurvára nem is erről volt szó, hogy kivel dug" vö. "A képmutató büdös ribanc, bezzeg a proligyerek faszát magába engedi"

Rendben, próbálom az eszembe vesni, h itten személyes véleményeket, neadjisten saját életből vett példákat tilos megemliteni. Ez amúgy a többiekre is vonatkozik? Attól tartok, h akkor itt a kommentszekcio jelentős hányada narcisztikus - téged is beleértve.

2019.09.13. 11:10:46

@Egy a KING: mindenki narcisztikus. Te is. Jobb ha tőlem tudod meg.
Az egész nyugati civilizáció a narcizmus felturbózására alapul. Vicces, hogy ezt pont te hozod fel "érvnek".
Rakás bagoly kiabálja egymásra hogy nagyfejű.

exilis 2019.09.13. 11:22:50

Én amikor megismertem a feleségem, nagyjából az egész családdal, és a barátaimmal is szembe mentem érte. Egyszerűen tudtam, hogy nekem ő kell, és nem érdekeltek a külső visszajelzések, az sem, hogy volt akivel évekig nem beszéltem miatta (anyám akkor volt először nálunk, több év után, amikor megszületett a gyerekünk). Fordítva is létezik ilyen? Van olyan nő, aki hozzámegy egy pasihoz, úgy hogy a barátnők és a család mind azt mondják, hogy nem hozzád való?

PPK™ 2019.09.13. 11:23:50

Gondolom elegánsan kihagytad a posztból, hogy finanszírozol is neki ezt-azt, mert egyébként minek mutatna be a szüleinek egy szinten alulit, aki ráadásul idősebb is nála?

2019.09.13. 11:27:09

@Janed0e: nehogy bedurcizz bazdmeg :)

Janed0e 2019.09.13. 11:34:32

@exilis: nem bantasbol, de ha az egész família plusz a teljes baráti korod is úgy ítélte meg a csajodat, h gáz, akkor valószínűleg tényleg az. Mi a valoszinubb: 20-30 ember vaksaga vagy 1 szerelmes férfi vaksaga? Mit kifogásoltak, az eloeletet? Csak nem "táncosnőt" vettél el? :D

2019.09.13. 11:47:44

@Janed0e: valószínű te is azért jársz pszichológushoz, mert szerinted egy idegen jobban tudja a választ a problémáidra. Mindemellett ne érdekelje ki mit mond, de ugyanakkor ha sok birka ugyanúgy látja dolgokat, akkor azt fogadja meg.

Tévedtem. Nem vagy nárcisztikus. Csak sima mezei ostoba picsa

Janed0e 2019.09.13. 11:54:10

@Egy a KING: nem akarsz inkább te lenni a pszichológusom? Sokat adnék a véleményedre :D

MsIreneAdler 2019.09.13. 11:59:57

@Janed0e: nem akarlak bántani, mert látom kapod itt az ívet rendesen, de nem értem a felháborodásodat. Rólam kb az első komkentem után leszedted a keresztvizet is, mindenféle nők szégyenének elmondtál (ne értsd félre, ahogy olvasom az írásaidat, ezt tőled inkább bóknak veszem), aztán mikor téged elemezgetnek, mondanak véleményt rólad, akkor sápítozol. El kell fogadnod, hogy amit megosztasz, arra reagálni fognak, és nem mindig úgy ahogy te szeretnéd. Ha ez nehezen megy, azt kell mondjam, nem ez a megfelelő fórum arra, hogy kibontakozz.

h.chris 2019.09.13. 12:54:12

Ha jogot végeztél, keress inkább lányt magadnak. Mivel a komoly kapcsolatok 70-80%-a szétválással végezik, veled nagyon meg lehet szívni férfiként :)

2019.09.13. 12:55:34

@Egy a KING: tipikus buta képzelgés, hogy a pszichológus tudja a problémádra a választ. Teljes tárgyi tévedésben vagy.
Egy pszicho soha nem mond konkrét választ a problémádra: téged vezet rá, hogy te jöjjél rá, neked mi a jó. Kár hogy ennyire képzetlen vagy ebben a témában, de kétpofára véleményt mondani azt tudsz. Macsótempó, ma is jólmegmondtad.

nesze itt a himnuszod zsóttikám:
m.zeneszoveg.hu/m_dalszoveg/53952/belga/dilettanc-zeneszoveg.html

PPK™ 2019.09.13. 13:05:51

@Egy a KING: remélem megvan, hogy mit akarnak tőled ezek a szottyadt vén muffok... :(

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2019.09.13. 13:29:21

A posztoló a látszaton sápítozik.

A komolyabb vízválasztó azonban a mélyben van. Jelesül kettesben is sekélyes, tájékozatlan, nincs közös téma, nincsenek tartalmas beszélgetések. Ez nagy szociokulturális szakadékra vall. Félreértés ne essék, nem csak orvossal és ügyvéddel szabad kezdeni, sok tájékozott ember létezik felsőfokú végzettség nélkül, köztük is akadna értelmes jelölt. Azért "ajánlgatom" mert több nő diplomás mint férfi, tehát az előbb vázolt másik véglet sem nyerő, hogy innentől csak olyannal, aki neve előtt ott a dr.
Ehelyett volt itt minden, egymás oltogatásától kezdve a posztoló szétszedéséig. Ha ennyire jól ismeritek, kérek egy fantomképet róla, lássam, igazatok van-e.

PPK™ 2019.09.13. 13:32:55

@Egy a KING: nem baszd meg, egy-egy dedikált verseskötetet :-D

TheKillers 2019.09.13. 15:21:58

maradj vele, aztán az elsö dögösebb, dumásabb és okosabb szembejövő jogásszal varrasd le magad, majd ugyanezeket panaszold el neki, vagy hagyd ott, keresd meg a hozzád való vagány okos jogászt, aztán ő varr le más csajokat, míg otthon szomorkodsz, hogy csöpög a csap.

2019.09.13. 17:47:31

@exilis:
szerintem te kicsit alulbecsülted ezt az aányt azzala 15 kakukkfiókával :D

de az ostoba sötét magyar picsák közt inkább az a trend már vagy 10 éve hogy agyatlanul oda dugják a viszkető pinájukat valami simlis fasznak mikor épp elérkezettnek látják az időt arra hogy fattyút szarjanak a világra aztán egy év után el kezd sírni a szája mindegyiknek hogy ajj de szarul érzem magam a gyerek apja mellett mert akármi, és akkor elkezd tekeregni mindegyik nyaka hogy egy aktuálisnál is nagyobb papucs megalkuvó nyomorékot találjanak maguknak, hogy aztán hirtelen lelépjenek a gyerek apja mellől valaki olyan mellé aki képes megbarátkozni és elviselni:

-az addigra terhességtől kinyúlt, megráncosodott seggű 20+ kg súlyfelesleggel eltorzult testüket
-a nulla segélyen nyomorgó csöveshez fogható egzisztenciális helyzetüket
-a motiválatlan életfelfogásukat
-és leginkább az extől csinált kibírhatatlan zabikölküket

mindezt cserébe egy erősen korlátolt élmény értékű heti pár dugásért cserébe.

Én az elmúlt fél évben kb két tucat dettó ilyen helyzetben lévő büdös kretént hülyítettem és pár kósza baszásra használtam amelyikbe nem kellett különösebben sok időt és fantáziát szentelni, de a non plus ultra szánalom hogy van nem kevés amelyik még ilyen helyzetben is képes a megközelíthetetlen túlértékelt hercegkisasszonyt eljátszani, és elvárná hogy 10 randin keresztül kinyald a seggét és elhurcold mindenféle puccos lófasz helyre mielőtt hajlandó megengedni hogy a bugyijába nyúlj. :D

2019.09.13. 17:58:17

@Névtelen betelefonáló:
azt azért kihagytad hogy mennyi az olyan ezen nők közül akinek a végzettsége többet ér egy guriga klotyópapírnál, a munkájával egyetemben amit végez vele.

mert ugye a nők egyetlen mentsvára hogy kiseggelnek valami alapvetően kevés szellemi képességet igénylő büfé szakot, és azzal megpróbálják a terebélyesedő picsájukat úgy helyezni hogy valami kevés hozzá adott szellemi értékű nyugis eldugott melóban felvegyék és alkalmazzák őket pár évig míg meg nem találják azt a engedékeny vadbarmot aki majd teherbe bassza a bamba fejüket és sorozatban szarhatják ki a kölköket a nagyvilágba

mindegyik után jár a felfoghatatlan 2 év gyes utána az anyasági stb, aztán ha ezzel elment a 10 év semmittevés bevágják a szöveget hogy valakinek nevelnie is kell a gyereket, ő ugyan vissza nem megy heti 40 órába melózni!

Van jópár ilyen a cégnél nálunk is, olyan sötét mint a segg, a munkája eleve szart se ér de még azt se képes elvégezni tisztességesen, de akkora egó és pofa társul az ilyen teljesítmény mellé hogy nem lát ki mögüle a hülye fejével mikor bebillegteti a seggét a főbejáraton.

Az előremenetelt kizárólag a vezetői állomány tagjainak a seggnyalásával próbálják elérni jellemzően kevesebb sikerrel, épp most baszták ki az egyik ilyet miután rájöttek hogy a másik idősebb kolleganője képes elvégezni az ő alibi melóját is. Őszintén tapsolva gratuláltam neki hogy végre megszabadul a cég egy ilyen irritáló pondrótól :D

2019.09.13. 18:12:56

@Kritikus Intrikus: "terhességtől kinyúlt, megráncosodott seggű 20+ kg súlyfelesleggel eltorzult testüket" ... " az elmúlt fél évben kb két tucat dettó ilyen helyzetben lévő büdös kretént hülyítettem és pár kósza baszásra használtam"

Értelek. Szóval neked ilyen jut már csak. Nem is csodálom a sok indulatodat, ha ilyen lecsúszott szakadék vagy te magad is. Ez kicsit eufemizmus, hogy te használtad őket. Valójában ennyi jut neked. Nem szégyen ez, mindenki megtalálja a helyét az életben :-)))))))P

2019.09.13. 18:43:48

@exilis: nekem a legutóbbi ilyen volt, bár nem voltunk hazasok, de 10 évig toltuk. Teljes ellenszélben voltam végig, de szart sem értek együtt sem. ;)

El Amante 2019.09.13. 19:04:35

@exilis: a nők eleve arra vannak nevelve, h szót foagadjanak (jókislányok legyenek, ne mondjanak ellent stb), így nagyobb eséllyel tántoríthatók el egy kívülről rossznak tűnú kapcsolattól, de nem példanélküli. A nagyanyám pl. hozzáment a nagyapámhoz (aki a legnagyobb piás volt a faluban, és haláláig támasztott a talponállóban), és utána kb. ki is tagadta az anyja. Nem volt a legjobban sikerült házasság.

A posztban lévő helyzetre is van példám, szintén rokonságban, a nő értelmiségi (tanár) a ffi melós (hegesztő), nagyon ellenezték a nő szülei annak idején, de hozzáment, és az ő házasságuk viszont sikeresnek mondható, 40 éves házasok idén. Nem látok bele, de kívülről jól elvannak.

Kawaszaki 2019.09.13. 20:23:51

"Ki milyent szakít, olyant szagol"

Budapest a kutyaszar városa 2019.09.13. 21:07:18

@Kritikus Intrikus: Te valami sértődött, kiéhezett, mellőzött p.cs lehetsz, aki messziről ugatja a tanult, értelmes, ambiciózus csinos nőket...

Janed0e 2019.09.13. 21:42:35

@MsIreneAdler:
Irénke néni, engem teljesen félre teccett érteni. Én ide 2okbol jarok: narcizni és trollkodni. na jó, neha egész értelmes hozzaszolasok is vannak, amiket jó olvasni, de sajnos ezekből van jóval kevesebb. Nem kell engem felteni, az itteni paprikajancsik és Juliskak vagdalkozasai csupán szunyigcsipesek a krokodil bőrömön. A sapitozas elég messze áll tőlem, erre tudnál idézetet lecci? Nyugodtan reagalhat a kommentemre bárki bármit, ez egy szabad ország?! Vagyis ehhh... Elhiszem, h szívesebben nyomnad az ubergagyi flörtölést a Pancser Pistaval, de sajnos hacsak nem tudsz vhigy letiltani, a továbbiakban is el kell majd viselned a kommentjeimet. Ma oltári napom volt, ugyh kapsz egy gratis life hack-et: ne strapald magad nagyon, csak vegyél fel hitelt a ppk-nak, ezzel nyerheted el a szívét :D

J.W. Booth 2019.09.13. 22:22:05

Talán érdemes lenne beszélgetni egymással, és előhozni a témát. Kommunikáció.

Azon is el kellene gondolkozni, hogy TE nem-e vagy ciki neki.

2019.09.13. 22:45:53

@Janed0e: :DD

@J.W. Booth: Mindenki ciki mindenkinek, ez az egész planéta egy nagy Ciki

Szzzz 2019.09.13. 22:57:58

Akartam írni, hogy ha már te is gáznak érzed, akkor hagydmáapicsába, de igazából janedoe elég jól leírta előttem a lényeget:
Később, hosszabb távon zsákutca egy olyan pár, aki intellektuálisan nem kielégítő...
Kis huszonévesen még nyilván jó szórakozás azzal kurogatni, aki megtetszik, de egyetem után azért lassan érdemes kicsit ráfeküdni a komoly párkapcsolat keresésének, mert úgy elrepül tíz év, mint a picsa, aztán majd lehet nézni egyedül macskákkal az ölben a szekszésnyújorkot a netflikszon.

2019.09.14. 00:03:41

@Szzzz: Most azt mondd már meg, minek annak intellektujális pasi, aki aki itt sírja teli a netet (énse vok ojan intellektujális na), aki nem tudja mi a francot akar kezdeni? Hogy egyáltalán mi legyen a véleménye a saját véleményéről?
A szir-szar problémákon való picsogás tényleg olyan intellektuális. Húzz egy lexikont a falloszodra.
Jaah...! Először is valahogy egy kapcsolatban arra kéne törekedni, hogy csalódást ne okozzunk, egy alap morál, és értékrend, hogy ne egy romhalmaz legyen az egészből. A zemberek 80%-a mondjuk már ott elbukott, hogy időben nem képes megjelenni valahol (az is hozzá tartozik hogy ebből már passzió lett, legyen akkor 90%)

Upssz... Már csak 10 kommentem maradt, míg el nem leszek hordva mindenféle kártékony állatnak. De szerintem amúgy is elment a kedvem tőletek.

Treff Bubi 2019.09.14. 01:42:17

Egy ideig elviszik a kapcsolatot a hormonok, de aztán érdemes dönteni, hogy meddig tart ki ez így.

Burgermeister 2019.09.14. 03:19:09

@El Amante: Kívülről jol elvannak.....hány ilyet látok te jó ég. Aztán megnyilnak és elborzadok.

2019.09.14. 08:54:42

"és sokat adtam mások véleményére: alapból más körökben mozgunk, és vannak emberek, akik egyenesen megmondták nekem,..... tartják a páromat."

Jó. Mostmár elolvastam a cikket is.
Tehát:
-Kérdezte valaki a véleményüket?
-Ha nem, akkor legtöbbször arról szól a dolog, hogy valaki bele akar dumálni, mi hogy történjen-ez még csak az eleje, aztán jön a kavarás (mindenhol így megy ez ilyen népi sport)
-Annyira mégsem lehet hülye a gyerek elvégre ki akar olyanokkal dumcsizni akik utálják

Ennyikeh

2019.09.14. 08:56:25

A cím hozta azt, amit abból amúgy is tudni lehet.
Határozatlan nyámnyilaság, csordaszellemel és egoval fűszerezve.

2019.09.14. 09:02:16

És mimdig azok beszélnek egzisztenciáról meg ambícióról, akiknek ez egy illékony dolog.
És az intellektuális agyfingás nem az odafigyelést, odafordulást jelenti.

MsIreneAdler 2019.09.14. 09:20:08

@Janed0e: sajnos a helyesírási és gépelési hibáktól kicsit nehezen jön át a mondandód. Így lehet azért nem értem sem a trollkodást, sem a nárcizást (az meg amúgy mi?). Jah, hogy az arctalanul, online történő baromkodás vad idegenekkel az neked már flört? Nekem ez fura. Nálam a kapcsolatok a való életben kezdődnek. Minden esetre köszönöm, hogy utálatodat legyőzve figyelmesen olvasod a sorainkat. Megnyugodtam, hogy nem veszed a szívedre az itteni dolgokat. Egy szóval nem mondtam, hogy ne kommentelj, ha van időm és kedvem, szívesen olvasom a nyocévesek szintjén megrekedt agymenéseidet.

God Harald 2019.09.14. 09:45:24

@Fókabébi a porondon: azok általában illékony dolgok. Az ember idővel változik. Kell is neki, mert azért az elég nevetséges, ha egy 40 éves faszi megrekedt egy pöcsével hadonászó óvodás szintjén.

enrikokaruszo 2019.09.14. 10:20:07

az önmeghatározás hibádzik
másnak akarod mutatni magad, mint ami valójában vonz

El Amante 2019.09.14. 10:26:30

@Burgermeister: tudom, de ha nekik így megfelel, mit okoskodjak bele? Képmutató házasságok garmadáját nézem jelenleg is, sokaknál tudom, ki kivel kúr félre, és ez idős korban sem esik nagyon vissza. Ez a házasság sem tökéletes nyilván, amiről írtam, csak tényt közöltem, h a nő annak ellenére ment férjhez a pasihoz, h a szülei ellenezték, és végül is mégiscsak lehúztak 40 évet. A hogyant ne firtassuk.

enrikokaruszo 2019.09.14. 10:27:12

egyébként mindenkinek van baja
ki kéne osztani rendeleti hatállyal mindenkinek egy párt oszt jólvan

2019.09.14. 11:04:25

@God Harald: Tessék? :D A posztban senki se 40 éves. Nem értem.
Ez megint olyan lesz, mint a múltkori focitéma, hogy én vagyok a csúnyarossz, mert ki merészelem nevetni az 1 gólos csúcsteljesítményünket? :)

Diesunddas 2019.09.14. 11:12:01

Én is általában csendes vagyok, nyugodt és egyáltalán nem kommunikatív nagyobb társaságban. Az átlagos (vagy ahhoz közeli) intelligenciájú emberek ezért furának és butának tartanak. A rendkívűl intelligens emberekkel általában remekül megértjük egymást és kiválóan eltársalgunk. Sajnos utóbbiból jóval kevesebb van mint átlagosan gondolkodó emberből, ezért nem olyan könnyű.

PPK™ 2019.09.14. 11:49:10

@Janed0e: te nem troll vagy, hanem simán hülye mint a segg :-D

Jumpin Jack Flash 2019.09.14. 11:53:45

@Diesunddas: a lehető legjobb helyen jársz! a cs&p köztudottan a rendkívül intelligens emberek gyűjtőhelye. a Mensa előszobája :D

God Harald 2019.09.14. 11:59:31

@Fókabébi a porondon: Dr Jogina Posztinella és Fikusz Kukisza is egyaránt 40 évesek!

2019.09.14. 12:11:09

@God Harald: Nem írja, csak annyit hogy a pasija fiatalabb. Az nem "egyaránt" 40 éves.
Most ezen túrázunk? :)
Egyébként nem a felfújt ambíció a lényeg, hanem először is jó ha tud bánni azzal, amije van (mármint most anyagiakról van szó :o)))) ugye)

2019.09.14. 12:17:25

@God Harald: De ha az ambíció intellektuális részéről van szó, akkor nézhet tudományos előadásos videókat is. Am meg B.Tracy szerint az az ideális ha a párbeszédben a felek kihozzák a 100%-ot. Tehát ha valaki szeret az idő 90%-ában beszélni, akkor az a harmónikus, ha a másik 90%-ban figyel és 10%-ban beszél, így nincs összetűzés, szóval szerintem nem ez a fő probléma, hogy kuksol szegénykém.

Mancilla Pectoralis 2019.09.14. 12:25:26

Suba a subához,guba a gubához

liberalnazi dickheads 2019.09.14. 12:28:37

??? Nyugodtan léptesd le. Ma. Minek barmolnád el az egész életed egy ostoba ruhafogasra???

God Harald 2019.09.14. 12:28:46

@Fókabébi a porondon: a poszter 1979 január 8-án 7.13-kor született. Egyszerű barátunk 1979 december 29-én 21.35-kor. Hát így:)

2019.09.14. 12:37:48

@God Harald: És nekem most van valami dolgom ezzel az "információval"?
Horoszkópot nem tudok készíteni... :)

2019.09.14. 12:47:54

Szóval elvégezni a jogi karon egy szakot, egyenes út az intellektuális létbe. Most már ezt is tudom, ez akkor könnyű menet :D
Olyan férfival élni, akire nem tudsz felnézni mondjuk nem az. Kérdés egyáltalán bárkire fel tud e nézni poszterina?... Ha olyan körökben mozog, vajh miért nem egy szívsebész, vagy egy nemzetközi jogász mellett csücsül.. Nem lenne egyszerűbb? Veszkődni átlag Józsival - aki amúgy jóindulatú, csendes pali, nyilván nem cibálja meg amikor épp lemegy pitcha üzemmódba..
Ki érti ezt?..

Almandin 2019.09.14. 13:27:28

Elég nagy jellemhibára vall, hogy valaki szégyelli a párját. A pasit szédíti, hogy mennyire szereti (pedig csak szexuálisan kihasználja), lenézi, aki szégyelli a másikat, az nem szereti. Valószínűleg tényleg nem talált jobbat, ezért van mellette. Álszent képmutató.
Én az ilyet nagyobb problémának tartom a félrelépésnél is. Egy kapcsolat alapja a szeretet, tisztelet jó esetben. Én lehet, hogy együtt tudnék maradni egy kissé hűtlen férfival, de olyannal, aki nem becsül és szégyell, nem.
Sajnálom a történetben a pasit.

Jobban tudja 2019.09.14. 13:37:51

@EGY a Queen: Jó, hát a csaj nagyra van a kiszopott diplijével, de azért ő még mindig értékesebb. A pasikája meg egy uborkafára felkapaszkodott burzsuj családocskából kipottyant kis tahó. Amúgy azok a legszarabbak, mert semmi értelme a létüknek. Hasznot nem hajtanak, csak élősködnek a kapcsolatrendszerükből meg mások kemény munkájából, meg vagiznak a pénzükkel, ami kurva sok a prolikéhoz képest, de az igazi gazdagok nyomába se érnek.Mondjuk azok nem véletlenül nézik le ezeket a nyomorultakat, mert soha semmit sem tettek le az asztalra és buták is mert az iskolához meg túl nehéz a fejük és lusták is. Nekem is okádhatnékom van ettől a fajtától.

Almandin 2019.09.14. 13:42:24

@Jobban tudja: Szerintem a nő csak a szex miatt jött össze a pasival. Ahelyett, hogy őszinte lett volna, hogy a pasi csak szexre kell, eljátszotta, hogy komoly a dolog (valószínűleg konzervatív közegben él, játssza a jókislányt). Pedig szexelhettek volna párszor egy jót, aztán szétválhattak volna, mert a nemi vonzalom olyanok közt is jelentkezhet, akik nem illenek össze hosszú távon.
Fő az őszinteség ilyen esetekben.

2019.09.14. 14:21:31

@Jobban tudja: @God Harald:

Jutalmatok egy homokozószett, ne felejtsétek el széttapicskolni lapáttal a kupacot :D

Rita Vrataski 2019.09.14. 15:07:16

"Egyre inkább érzem azt, hogy néha kisebb-nagyobb mértékben szégyellem őt...Ezt csúnya így kimondani. Változtatni szeretnék ezen, mert szeretem őt."

Ezt puffogtatod itt, mint mentsvárat, magyarázatot magad felé? Hogy szereted őt?
Nem akarom neked megmagyarázni itt, hogy mit is jelent szeretni valakit. Mi vagy? Jogász, akkor a tankönyveidben ezt nem fogod megtalálni, de okos vagy, majd meglesz az...

"Cikinek érzem már a gondolatát is, ha elkezdeném okítani, mint egy kismacskát."

A kérdésedre a válasz a harmadik opció.

l_andras 2019.09.14. 18:19:58

@EGY a Queen: ahogy te egy patronra és nem többre?

EGY a Queen 2019.09.14. 19:26:50

@l_andras: András..András..hmmm..nem rémlik..de ha lepattintottalak dugás után,gyakorolj,oszt szólj,ha jobb vagy,ne itt duzzogjál! ;)

Almandin 2019.09.14. 20:46:51

@Rita Vrataski: Szerintem ez egy nárcisztikus nő.

God Harald 2019.09.14. 22:03:27

@Almandin: szerintem nem nárcisztikus. A jogászok jó része annyira gőgös,hogy még önmagával sem áll szóba.

God Harald 2019.09.14. 22:06:28

@TSEPKE: hát azért azt nem mondanám, hogy könnyű elvégezni a jogot!

2019.09.14. 22:10:11

@God Harald: túl lehet élni nyugi :)

God Harald 2019.09.14. 22:25:25

@TSEPKE: tudom jól hogy igen!:) De nekünk műszakiaknak azért a biflázás kemény dió.

TSEPKE (törölt) 2019.09.14. 22:26:43

@God Harald: mi meg hülyék vagyunk a matekhoz :D

2019.09.14. 22:36:27

@Daenerys Targaryen:
mi közöd hozzá kinek mi jut te szurok sötét szerencsétlen kretén?

2019.09.14. 22:38:29

@Budapest a kutyaszar városa:
majd mutass egyet ha véletlen találsz, addig én majd szakállt eresztek nagyokos ;)
te meg elcsúszhatsz sértődötten szipogni az itteni barátnéd vállára borulva hogy már megint magadra ismertél a leélt ribancokat emlegetve :DD

2019.09.14. 22:39:12

Megjött a mester :D na végem

2019.09.14. 22:41:30

ja volt jogász exem, az volt az egyik legostobább egó fellegváras unalmas fapina a sok tucat közt, pedig volt konkurencia bőven akivel meg kellett küzdeni ezért a címért.
Na baszódjatok véresre a seggeteknél fogva anyátok hátán, joccakát ;)

Ronin47 2019.09.14. 22:50:18

Suba a subához, guba a gubához...

Ronin47 2019.09.14. 22:52:06

Suba a subához, guba a gubához

TSEPKE (törölt) 2019.09.14. 22:52:15

@Kritikus Intrikus: neked mindig ilyen szutykok jutottak? Hát nincs egy tükör otthon?..

God Harald 2019.09.14. 23:02:12

@TSEPKE: a matek csak a bemelegítő! A fizkém, a gépelemek, az automatika, az automatizálás volt a hab. No meg a valszám:-)

MsIreneAdler 2019.09.14. 23:14:03

@TSEPKE: én úgy képzelem, hogy az összes tükröt le kellett szerelni, mert mindegyik meghasadt, amikor őtökéletessége belepillantott :D

TSEPKE (törölt) 2019.09.14. 23:16:41

@MsIreneAdler: ellopja a dumánkat :(- minden pasi egy beteg nárcisztikus pszichopata 'D

2019.09.15. 00:38:41

@Kritikus Intrikus:

"joccakát ;) " Egészségemre!
Sok boldogságot továbbra is a nénikhez :P

2019.09.15. 07:07:40

@TSEPKE:
te is ilyen szutyok leszel pár év múlva, majd akkor vonyíts kínodban hogy nincs aki sötétben hozzád nyúljon ;) te segg

2019.09.15. 07:13:41

@Fókabébi a porondon:
az a különbség az ilyenek meg teközted mucikám hogy te fiatalon pár gyerekkel előrébb is úgy néztél ki mint egy tele szart búvárruha, legalább másnak volt mire emlékezni...

nekem viszont jópár atom hülye lófaszra való 20-on pár éves hiszti királynő után aki világosban se tudta volna megmondani hogy a fasz melyik oldalára született és hogy kell megfogni ha az orra elé dugják, kicsit sincs már kedvem elviselni azért az élvezhetetlen szarért cserébe amit tudnak adni elviselni az ostoba bugris fejüket.

De anyádat megkérdezheted mit mennyiért csinál, hátha arra még befizetem az admin haverodat;)

2019.09.15. 07:39:56

@Kritikus Intrikus: Látod, mostmár egy kicsit sem érdekelsz. Ezt a csalódást baszki :)

2019.09.15. 07:41:46

@Kritikus Intrikus: Mehetsz a többi közé :D
A férfiaknak van 3 típusa azt csá, egyik sem különb a másiknál.

2019.09.15. 09:28:24

@Kritikus Intrikus: Kacsaszájú emlős az vagy te. Idióta gyetvatorkú szellemi szurdokvölgy, ahova a napfény sosem süt be. A toprongy varangy beszáradt farkadat lelegelték a mezei patkányok. Visítva hisztized tele a blogokat a mosdatlan faszparaszt beteg egóddal. Tanyaszélén a porbaszáradt összetaposott varangy. Odajárnak a lovak lehugyozni. További szép hétvégét a pokolban.

2019.09.15. 11:00:15

@Daenerys Targaryen:

jajj te szottyadt valagú kripli, ez még tőled is gyenge eresztés volt basszon apád tarkón fasszal, fuss neki még egyszer, de ne erőltesd meg magad ennyire mert még megint kijön az aranyered :D

ki a faszom éli az egész szociális életét és próbálja osztani az észt ami neki se jutott meg nagyokat mondani egy talicska büdös balfasz közt ezen a blogon, he?
dugd a zsíros aszott pofád a tükör elé aztán megkapod a választ ;)

2019.09.15. 18:52:11

@God Harald: köszy

@Kritikus Intrikus: ez gyenge volt kislőtávú cementhuszárom, valljuk be bátran! Erőltesd meg magad, ha velem beszélsz, mert csalódok benned édesegyetlen szofisztikált seggdugaszom.

God Harald 2019.09.15. 20:50:05

@Daenerys Targaryen: gondolod, hogy ennyi felöklendezett hígtrágya után még maradt egy kis szikkadt ganéj az arcában?:-)

God Harald 2019.09.15. 21:11:27

@Fókabébi a porondon: kommunikációs téren a munkahelyem erős terepnek számít:))) Középiskolában kezdődött, az ottani frazeológia “tanáromból” református lelkész lett. Hozzá képest a szarosszájú csak egy hatéves ministráns fiúcska:-)
süti beállítások módosítása