Akkor most meg lettem unva?

2019. október 21. 07:55 - csajokespasik

       

               „Úgy érzem, én sokkal többet teszek érte. Vagy még ezek ellenére is kicsit hátrálnom kéne?” - Amikor beköszönt a kommunikációs tompulás, új megoldások felé kéne nyitni. A pasi, bár beszédképes, mégis inkább a haverokkal cseveg szívesebben, semmint a barátnővel. Legyenek akár összezárva, konyhában, autóban, Posztolónk egyszavas válaszokat kap.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Szeretettel küldöm történetem, mások okulására akár.

Sziasztok! A párom 32, én 34 vagyok, kb. három éve vagyunk együtt.

Először azt hittem, hogy fél az elköteleződéstől, és azért nem akar összeköltözni, de végül ez is meg lett valósítva. És innentől kezdődik a lényeg+probléma, mert van, hogy alig szól hozzám. Nem csak a lakásban, hanem az autóban, vagy ahogy a konyhában egymás mellett állunk főzéskor. De tud beszélni, mert ha szól a telefonja, akkor akárkivel hosszasan eldumál. Most lehet, hogy ez az együttélés miatt lett így. Nekem ő az első, akivel hosszabban együtt élek, tehát nem szeretném kioktatni vagy elmagyarázni neki, hogy ez miért is gáz, ha magától nem érzi.        

       

                Beszélgethetnénk bármiről, akár a semmiről is. De még a semmiről sem. Ha én megjegyzek valamit, akkor egyszavas a válasz. Nem érzelmi dolgokról beszélnék, a túlzásba vitt lelkizés engem is untat. Nem akarom azt sem, amit ő „csivitelésnek” hív - ez a női semmiről és folyamatos dumálás, ahogy ő elnevezte.

Úgy érzem, én sokkal többet teszek érte. Vagy még ezek ellenére is kicsit hátrálnom kéne? Ez egy nem tervezett kapcsolat volt, nem szemeltük ki egymást, csak valahogy közelebb kerültünk egymáshoz, de amikor megismertem, semmit nem mozdított meg bennem, aztán lassan megláttam a szeretni való, előnyös oldalait.

Én mindig szabaddá tudom tenni magam hétvégére, meló mellett is, de ő vacillál sokszor, pedig ő maga osztja be az munkaidejét. Van, hogy szívesebben választ mást. Tudom, hogy az nagyon ritka, hogy két ember ugyanannyira szereti egymást, de akit kicsit is kedvelek, azért csak beszélek vele, vagy egy spontán mosoly, vagy érintés. Ezek mit jelentenek egy férfinál? Az elején ez nem volt, normálisan álltunk egymáshoz, szerettünk együtt lenni, később alakult ki a mostani állapot.

Mindez mit jelent? Akkor most meg vagyok unva? Csak nem mondja ki? Nem azt akarom, hogy mindennap elmondja, én vagyok az élete meg minden boldogsága, mert az megint egy szélsőséges valami, de kell lennie egyéb középútnak.          

 

 

103 komment
Címkék: elhanyagolva

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7915243818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.10.21. 08:10:27

Dugják a nőd. Nagy dilemmában van, mert te itt vagy neki biztos pontnak, de már rég nem mozgat meg benned semmit, jobb jövőt képzelt el magának attól, mint amit melletted kaphatna.

Aki dugja, ő ideális, de nem haladnak a kapcsolat felé (ha haladnának már szakított volna veled), mivel nagy valószínűséggel egy foglalt, és tőled 1-2 szinttel jobb pasiról van szó, aki érthetően csak fasztarisznyának használja a nődet.

Döntsd el,h kecseréled, kezdj el aktívan keresgélni, de addig is használd a csajt arra amire való; háztartási cselédnek és ürítőedénynek!

MsIreneAdler 2019.10.21. 08:30:03

@Captain Admin: a poszter a nő! (reggeli kávé, csodákra képes :D)

JustinTime 2019.10.21. 08:31:32

@Captain Admin: izé, az oké hogy ez egy univerzális válasz volt, de itt a posztoló a nő.

2019.10.21. 08:31:51

@Captain Admin: kurvára be vagy állva haver, a posztoló csaj, arról nyekereg, hogy nem beszélget vele a csávója...
Válts dealert...

2019.10.21. 08:34:08

@MsIreneAdler: jogos. Így még egyszerűbb. Egy erősen lecsökkent szexpiaci értékű, 34 éves, megunt nő nyavajgása. Ez van, ettől többre sajnos már nem számíthat. Időben kellett volna jól választani, nem pedig a 25. órában is egy fosmocsárban nyavajogni.

Persze ettől még lehet tartalmas az élete, örömmel várjuk szeretőnek, alkalmi dugásnak stb. ;)

2019.10.21. 08:36:03

@Daenerys Targaryen: nyugi! Az elején az életkoruk miatt elkönyveltem a posztert a faszinak, mivel ő az idősebb és az a normális, a természetes, az alap felállás.

MsIreneAdler 2019.10.21. 08:44:30

Szóval a lényeg megint hiányzik, miszerint felcsap-e téged az a néma fiú a konyhapultra nagy unalmában, vagy nem. Mivel egy kukk szó nem esik róla, gyanítom, hogy nem. Arra tudok gondolni, hogy te sértődött szomorú-kutyafejjel vánszorogsz a lakásban, ő meg jobbnak látja, ha elkerül. Két ember, ha igazán vonzódik egymáshoz, nem bírja megállni, hogy meg ne érintsék egymást...
Mindenképpen beszélj vele, hogy szeretnél több intimitást, beszélgetést. Hallgasd meg, ő mit szeretne.

MsIreneAdler 2019.10.21. 08:49:02

@Captain Admin: azért hogy rádugrott mindenki :D:D

2019.10.21. 08:49:02

@MsIreneAdler: "mindenképp beszélj vele"
Anyukám te milyen rendezvényen vagy baszod?:) Hogy beszéljen vele, ha épp ez a problémája?

MsIreneAdler 2019.10.21. 08:52:25

@Egy a KING: drága barátom, a csaj tud beszélni, a csávó hallgatja, így gondoltam.
(amúgy csak biztatásnak szántam, igazából úgy gondolom ennek a kapcsolatnak reszeltek. Ha kibírják beszéd és érintés nélkül egy légtérben, az már régen szar. :))

2019.10.21. 08:55:13

@MsIreneAdler: az mindig működik..
Szívem, beszélnünk kell!
És innentől boldogan éltek.. Mert a srác max a második ilyen esti program után nem jött többet haza :P
Mindig furcsa, hogy ilyenkor senki sem áll a tükör elé, hogy vajon vagyok e még olyan izgalmas falat, akiért érdemes teperni? Ha nem beszélget, nem talán azért, mert kicsit több igénye van a "mi volt a melóba - képzeld mán a Juli terhes - anyád keresett hívd vissza" tengelynél?

PálGyöngyi 2019.10.21. 08:58:10

@MsIreneAdler: "semmit nem mozdított meg bennem, aztán lassan megláttam a szeretni való, előnyös oldalait" ... ezek alapján már az elején is kibírták simán, hogy ne legyen érintés. CSAK racionális alapon is bele lehet menni egy kapcsolatba... itt az eredmény. (Bár ismerek olyat akinél ez "működött", leéltek egymás mellett egy életet. Kérdés, milyen minőségben.)

2019.10.21. 09:00:22

@csetlekbotlok.blog.hu: jó, hát nem a vad szex volt a prioritás, ilyen is van :D

2019.10.21. 09:01:32

@MsIreneAdler: máj szvíthárt, a csaj locsogjon, a férfi meg hallgassa? A bro nagyon boldog lesz, ha meghallja, hogyan képzelted el a kapcsolatotokat

MsIreneAdler 2019.10.21. 09:10:11

@TSEPKE: egy összebútorozós kapcsolat szerintem megér egy misét. Ha a nyílt probléma feltárására is csak hümmög a csávó, akkor tényleg nincs mit tenni. Úgy gondolom, igen adott esetben rengeteget segít, ha elmondjuk, mi bánt, nem pedig megsértődünk, hogy a másik miért nem találja azt ki.

@csetlekbotlok.blog.hu: na igen, itt nem elveszett az intimitás, hanem lehet sosem volt olyan.

2019.10.21. 09:12:03

@MsIreneAdler: de azt nem akkor kéne, mikor már a macskát is többet simizi mint a posztolót.. Az első ilyen hét után kellett volna bociszemekkel dorombolni, hogy WTF?

MsIreneAdler 2019.10.21. 09:15:35

@Egy a KING: gondoltam a beszédesebbik fél elmondja, hogy mi bántja, nem pedig mártírkodva csak az orrát húzkodja, ennyi.
A brot meg ne féltsd a csacsogásomtól :)!

God Harald 2019.10.21. 09:16:57

Szeret. Majd szól ha van változás:))

PálGyöngyi 2019.10.21. 09:17:42

@TSEPKE: a vad szex és a semmi között van némi átmenet :D nekem pl fizikai fájdalmat okoz, hogy ha nem érhetek hozzá ahhoz (pl megfogom a kezét, átölelem, hozzábújok bármi... intimitás), akit szeretek. ha nem vágyom erre, akkor az elég egyértelmű jelzés, hogy a másik érdektelen és ha választanom kéne egy jó könyv vagy aközött hogy vele legyek (időt töltsek), az elsőt választanám.

MsIreneAdler 2019.10.21. 09:19:54

@TSEPKE: nekem ne mondd, én nem tudnék így élni egy napot sem, hogy semmi ölelés, röhögés vagy valami apró érintés. A poszternek most lett elég. Ő lehet nem ilyen intimitásfüggő, mint én, ebbe a kapcsolatba is hideg fejjel ment bele.

Womb Rаider 2019.10.21. 09:21:25

@Captain Admin:Oda se neki!!

Dugják a PASID. Nagy dilemmában van, mert te itt vagy neki biztos pontnak, de már rég nem mozgat meg benned semmit, jobb jövőt képzelt el magának attól, mint amit melletted kaphatna.

Aki dugja, ő ideális, de nem haladnak a kapcsolat felé (ha haladnának már szakított volna veled), mivel nagy valószínűséggel egy foglalt, és tőled 1-2 szinttel jobb pasiról van szó, aki érthetően csak fasztarisznyának használja a PASIDAT.

Döntsd el,h lecseréled, kezdj el aktívan keresgélni, de addig is használd a PASIT arra amire való; pénzforrásnak és baszógépnek!

Nnnaaa..

2019.10.21. 09:22:01

Azért posztoló, légyszíves tedd már fel a kérdést magadnak, hogy mit akarsz az életedtől? Mert elég nehéz bármit mondani a problémádra, amíg ezt nem tudjuk.

Családot akarsz? Valakit, aki megadja neked az érzést, hogy nem vagy egyedül? Lángoló szerelmet, romantikus kalandot? Jó szexet? Könnyebb életvitelt és nyugit? Élethosszig tartó, lassú víz partot mos kapcsolatot?

Mégis mit?

Mert nem igazán beszédes emberek is tök jól elvannak kapcsolatokban, de ha neked az úgy nem jó, akkor ne maradj vele. Ha meg el tudod fogadni, akkor maradj. Kb. ennyi.

2019.10.21. 09:22:20

@csetlekbotlok.blog.hu: ez természetes igény persze.. De ha már az elején nincs izgalom, mégis mi zökkenti át őket a nehezebb időszakon? Mihez nyúlnak vissza?
Hah, de romantikus volt, mikor Béla hazacipelte a szatyrokat?!
Ettől még működhet (mondjuk látszik mennyire) de én nem hiszek a langyosfosból felerezsi kapcsolatokban.

EGY a Queen 2019.10.21. 09:31:54

Ha nem vagy egy túl érdekes személyiség,azon ugye nem nagyon lehet változtatni már ebben a korban..egy adud maradt,a szex.
Legközelebb,ha hazajön,még ott az ajtóban cidázd le úgy istenesen,hogy remegjen utána a lába.Majd este megint kezdeményez,mondjuk szó nélkül ülj bele a farkába.Úgy en bloc a szexben legyél spontán,meglepő,kezdeményező minél többször.
Befásult kapcsolatot ,ahol azért óriási problémák nincsenek,simán vissza lehet hozni szexszel. Hajrá,különben ,ha így folytatod,előbb-utóbb elhagy a picsába. Ja,és ne nyekeregj!

EGY a Queen 2019.10.21. 09:34:34

@MsIreneAdler: imádom azt a csávót.És egy az egyben olyan a karaktere,mint az uramnak.Szoktuk együtt nézni és röhögünk,mert bizonyos helyzetekben mintha a férjemet látnánk. :D

EGY a Queen 2019.10.21. 09:36:24

@Egy a KING: szóval mijafasz van,kirándultál egy hajón a hétvégén,oszt fotózkodhattatok? :D

PPK™ 2019.10.21. 09:40:01

Klasszikus, maradékelvű langymeleg fos.

Ez nem párkapcsolat, soha nem is volt az, mert már a startnál sem voltak meg az alapparaméterek ahhoz, hogy párkapcsolatról beszélhessünk - legalábbis részedről biztosan nem, de azt sem látom leírva, hogy a csóka úgy odáig lett volna érted legalább az elején. Szexről egy árva betűt sem írtál, nem véletlenül: jó eséllyel heti 1, az is ilyen kötelezően lezavart maszatolás a "jól van Julis, ha annyira akarod beléd gyűröm", meg a "jól van Józsi, ha annyira akarod meglovagollak" jegyében.

Közös programok (a pityókás laska összedobásán kívül = lófasz.
Barátok, utazás, családtagok említése = lófasz.
Bármilyen terv, életcél = lófasz.

Összecuccoltatok, mert még mindig jobb egy albérletet/rezsit fizetni ketten, mint kettőt külön-külön.

34 éves vagy, ha vannak még családalapításos terveid... ő, azokról lassan lemondhatsz. A csávó pedig szívfájdalom nélkül le fog pattintani, ha az útjába kerül egy olyan bula, amelyiktől felpörög.

MsIreneAdler 2019.10.21. 09:40:22

@EGY a Queen: nagy kedvenc nálunk is, szintén sokszor magunkra ismerünk, az én férjem is ilyen típusú, ráadásul nálunk a méretbeni különbség is stimmel :D

PPK™ 2019.10.21. 09:41:55

@Egy a KING: mindig van itthon 1 szett füldugó vészhelyzetre... :-D

Rita Vrataski 2019.10.21. 09:43:14

Szarból nem lehet várat építeni... Erőltetted az összeköltözést, de volt valamilyen alapja? Olyan mintha csak ki akartad volna próbálni valakivel, hogy milyen az, mert eddig nem próbáltad.
Egy tengerimalaccal is többet foglalkoznak, mint veled. Hogy lehet így élni, hogy nem érdekled, nem érdekli hogy mi van veled? A semmiről is beszélgetnél, csak szóljon hozzád?
Ez a kapcsolat nem kifújt, mert soha nem is volt az. Ő se szeret, és te se.

A pasid nálad lakik, él ebben a szarban, teljesen elvan, a szabadidejét úgy alakítja, ahogy neki jó, még gondolom ellenne így egy ideig. Nem lehetnek nagy igényei. Ne raboljátok egymás idejét. Készítsd ki a bőröndjét. 3 mondatban foglald össze, nem fog tiltakozni.

2019.10.21. 09:51:39

@Torokhang: nem normális igaz..
Ezért kéne megnézni, hogy mégis mit ad bele, amitől a másiknak is jó. Ezért kéne még a totál diszkomfort előtt megtudni, mi a probléma?
Esetleg nem belemászni egy olyan kapcsolatba, ahol már az elején úgy vannak vele, hogy egye fene, végülis miért ne?
Ettől még persze nem biztos hogy aranylakodalom lesz, de enélkül tuti nem.
Nem olyan nagy igények ezek, nem a legyen 195 magas gazdag, intelligens, érzőszívű, családcentrikus verzióra gondoltam a 155 mély, fehér kiselefánt mellé..

bz249 2019.10.21. 09:52:42

@MsIreneAdler: "Ha kibírják beszéd és érintés nélkül egy légtérben, az már régen szar. :)) "

Lehet, hogy ez egy ilyen bavatag fajta csavo. Amde: a no is kezdemenyezhet nem csak beszelgetest, hanem dugast is. Ebbol vilagosan kiderul, hogy akar-e a csavo a poszterinaval dugni.
Javaslom, hogy keszitsen a poszterina egy excel tablat, ahol a tablazat elso oszlopaba a dugaskiserlet datumat. A masodik oszlopba egy TRUE/FALSE kimenetet irjon, be a harmadikban pedig 0-10-ig osztalyozza a megvalosult szexet.

Ezutan keszitsen szamvetest:

50% alatti TRUE-> lapat
5.0 alatti eredmeny-> lapat

God Harald 2019.10.21. 10:04:40

Az lehet itt a hiba, hogy az összeköltözéssel megbomlott a tér-idő kontinuum. Míg nem laktatok együtt, kevesebb idő jutott a tinédzserlámurra. Abban az intervallumban realizálni kellett néhány dugást is ráadásul. Most hogy a mindennapjait egy kisállatsimogatóban tölti, zavarja ha állandóan jutalomfalatkákért dörgölőznek.

PPK™ 2019.10.21. 10:10:46

@Rita Vrataski: "A pasid nálad lakik"

Ezt hol olvastad?

A realitások talaján maradva: ha a poszterinnél pecózna a figura, akkor szó szerint ez lenne a sztoriban leírva és nem azt írta volna, hogy összecuccoltak.

Meg egyébként is akkor már magához tudna/tudott volna már évekkel ezelőtt is költöztetni olyan pasast is, aki nem csak szól hozzá néha, de jól meg is döngeti.

MsIreneAdler 2019.10.21. 10:11:30

@bz249: na szerintem ez pont egy ilyen hidegfejjel gondolkodó, kalkulálós nőnek való tanács. Mondjuk pont ezért, lehet kihívásokkal találja majd szemben magát a csábítás terén. De akkor meg elolvassa, mit írt a Queen, és minden rendben lesz :D
Szép munka :)

PPK™ 2019.10.21. 10:14:04

@MsIreneAdler: nyugi Yrénkém, más cuccból is van egy biztonsági tartalék, ha nem a süketelésedet akarom hallgatni:

designtaxi.com/news/406509/Saint-Laurent-Is-Now-Selling-Condoms-To-Have-Protection-Peaking-To-High-Fashion/

;-)

EGY a Queen 2019.10.21. 10:22:26

@MsIreneAdler: jó,én azért írtam,mert mégis mijafaszt csináljon? 34 éves. Csak próbálja már meg,milyen az,amikor tényleg odateszi magát a kapcsolatában.Aztán ha így sem működik,akkor persze,el kell menni. Azért az a posztból nem derült ki egyértelműen,hogy a csávó csak bepunnyadt,vagy konkrétan elkezd viszketni a posztertől,ha meglátja. Mi vesztenivalója van?

Womb Rаider 2019.10.21. 10:41:18

...valójában a 'sztoriból' én azt sem nagyon tudtam kihámozni (még közvetve sem annyira egyértelmű) hogy valójában milyen is volt, az az idő, amire most nosztalgiával gondol vissza? Falonkúrós vadromantikázós holtomiglan-holtodiglan 'tombolásból' langyult idáig a helyzet..vagy azé' régebben is megfontolt, lötyögős volt a kapcsolat?
Mert ugye a témaindító szokás szerint méretre van szabva, hogy beférjen a keretbe..de lényegi értelemben nem túl mélyenszántó..talán ebből is fakad, hogy Cap' már reflexből ugrott.. de ugyanígy többen is hatszor annyit látnak bele az 28 mondatba, mint ami le van írva.
Az viszont így, önmagában is látszik, hogy ez közös albi..alibi kapcsolattal. Keresve a kitörési pontot.. mert az is biztos, hogy 34 évesen ebbe beleragadni (sőt..ebbe belemenni) önkezűleg elkövetett ön-eltemetés. Mentség, hogy csóri suna alig él..

MsIreneAdler 2019.10.21. 10:42:24

@PPK™: szuper. Ezt dugjuk majd a füledbe? Divatolsz?
(azért a cikk alatt találtam egy félmeztelen képet Jason Momoáról, ezért nem volt teljesen felesleges megnyitni a linket :))

MsIreneAdler 2019.10.21. 10:43:54

@EGY a Queen: basszus nem gúnyolódtam!!! Szerintem király ötlet volt, hogy végre virítson valamit a szexben a nő már végre! :D

2019.10.21. 10:51:14

@EGY a Queen:

Csak szeretném elmondani
Igazándiból is szeretlek
Némán szenvedni
Álmaimban téged látni
Lelketlen alázásod
Jussa a törött szívem.
Ugy szeretnélek átölelni
Kedvesen megcsókolni
Sima bőrödet simogatni
Editke tiéd vagyok egészen.
Gondolataim hozzád szállnak
Galagonyaillatod elbódit
Bőgni volna kedvem mikor
Eszembe jutsz a yachtról.

God Harald 2019.10.21. 10:59:21

@Womb Rаider: Falonkúrós vadromantikázós holtomiglan-holtodiglan 'tombolásból' langyult idáig a helyzet..
Nem hiszem. Szerintem a fickó megtervezte a dolgokat. Kivitelezői nyilatkozat, meghúzási nyomaték, stb. Fegyelmezett fazonnak tűnik, ami túl a harmincon komoly erénynek számít:)))

2019.10.21. 11:02:30

@Torokhang: értelek.
Nekem sincs yachtom, yachtos pasim, nem is lesz, mert a nyílt vízen halk sikollyal a fedélzeten elájulok.. Ettől még boldog vagyok, leszek is, mások meg látod ölre mennek egy ladikért :)
A nagy többség így él, bármennyire szeretnék, hogy más legyen. Igen, jól van ez így.
De akkor is tartom, hogy nem normális, egészséges egy annyira langyos kapcsolatban élni, ahol már három év után nincs igény az érintésre. Bocs, ez nem csillám és nem extra elvárás, az érintés, az intimitás alapszülséglet.
Ha az sincs, akkor semmi sincs.

PPK™ 2019.10.21. 11:04:28

@MsIreneAdler: aranymindzsóba aranybrokit! Aranyhadaróra aranygumit! :-D

Vagy nem így van...?

MsIreneAdler 2019.10.21. 11:04:59

@TSEPKE: ez nagyon igaz, amit írtál!
(a yachton meg majd fellocsolunk, ne aggódj :))

2019.10.21. 11:08:05

@MsIreneAdler: áhh, többször teszteltem (az első pasim volt ilyen hajó-sziget függő), semmi sem segített. Mihelyst eltűnt a part, kakukk..
Szóval én nem foglak hátbatámadni a vasmacskáért.
Én már nyugisabb izgalmakat keresek :P

MsIreneAdler 2019.10.21. 11:11:24

@PPK™: de, de így van. Igazad van, mint mindig. Csak a füldugó mellé kell majd egy szemkötő, nehogy a nagy aranyló fényesség megvakítson :D

Rita Vrataski 2019.10.21. 11:20:30

@PPK™: Összeköltözés volt leírva. Az albérletet kizárnám. Az fix, és elég nehéz anyagi teher minden hónapban. Egy ilyen fos kapcsolatnál ezt senki sem fizetné ki, csupán az együttélés varázsáért minden hónapban.
Ha a pasinál lakna a nő, akkor már rég ki lett volna dobva. Nem szólnak hozzá? Nem foglalkoznak vele? Lehet menni balra, meg jobbra is.

Sokkal nyilvánvalóbb, hogy a nőnél laknak. A pasi él mint hal a vízben. Szívességet tett, hogy odaköltözött. A csaj nyuvasztotta ezért.
"Úgy érzem, én sokkal többet teszek érte. " Igen, a lakást, ellátást.

EGY a Queen 2019.10.21. 11:30:47

@Egy a KING:
Megint egy új nap
Álmodozva rólad
Reményem hervad
Miért is nem itt vagy?
Illékony hajnal
Nélküled búsan
Támad meg újra
A hiányod kútja
Temérdek bánat
Idebennt árad.
Életem szerelme
Dal szól a lelkembe’
Bátoríts még egyszer
Enyèm a szerelmed
?

2019.10.21. 11:45:31

@EGY a Queen:

Eddig nélkülem elvoltál
Nyaranként yachtgozgattál
Én balga csak sovárogtam utánad.
Mondd, mikor láthatlak ruhátlan
Engedj közelebb magadhoz
Tudom, te is ragaszkodsz.
Ingemet letépni rólam
Sietősen tennéd , gondolom..

PPK™ 2019.10.21. 12:30:41

@Egy a KING: hallod koma, én izé... egy ilyen coming out után inkább felrúgnám a barátságunkat és lefújnám a jachtos csíkozgatásos bulit, ha nem nagy gond... :-D

2019.10.21. 12:39:50

@PPK™: :D:D:D
Ne legyé'má' ennyire korlátolt bazdmeg:)

PPK™ 2019.10.21. 12:43:18

@Egy a KING: úgy nyomod mint Kupak kolléga... te is azt mondod, hogy releváns tapasztalat nélkül ne pofázzak és korlátolt vagyok? :-D

bz249 2019.10.21. 12:47:04

@MsIreneAdler: mindent lehet finomitani, de szerintem az erintes szeretetnyelvet kellene felfedezniuk. Plusz az akkor se akar dugni, ha en akarnek szerintem egyertelmubb, mint az, hogy nem beszelunk.
Mondjuk szemelyes elmenyem egyikrol sincs nagyon tehat kibickent ugatok bele.

EGY a Queen 2019.10.21. 12:52:12

@Egy a KING: hozom az ánuszdildót,Bogaram,te csak nem törődj semmivel! Főleg ne ilyen rosszindulatú, toleranciahiányos,irigy megjegyzésekkel,amik csak azért születettek,hogy éket verjenek közénk..

2019.10.21. 12:54:32

@PPK™: te is olyan vagy mint a csávó, akit bepereltek, mert nem volt hajlandó megbaszni a trannyt, mert farka volt?:D

www.dailymail.co.uk/news/article-7588769/Transgender-woman-claims-discrimination-snubbed-porn-having-penis.html

Igen, releváns tapasztalok hiányában pofázol , és korlátolt is vagy!:D

Hú, öcsém, most nagyon röhögök:)

exilis 2019.10.21. 12:55:06

Erről írtam tegnap. Az amiről itt legtöbben párkapcsolatként definiáltok, azaz kémia, jó szex, társas élet stb, az nem evidencia. Az átlag alatt kb. ez egy párkapcsolat amiről ez a hölgyemény beszél. Összecuccolás valódi vonzalom nélkül, próbáljuk meg alapon, kialakul valami kötődésféle is, de ezekre a kapcsolatokra nem lehet ráhúzni a szerelmi viszonyok szabályait, hogy ha nem tökéletes lépj tovább, mert szó sem volt soha tökéletességről. Ha a partnered még mindig jobb scenario az egyedüllétnél, akkor ha van eszed elfogadod őt olyannak, amilyen, és megtanulod, hogy nincsenek kőbe vésett szabályok, nincs leírva, hogy az kell egy működő, mindkét félne kielégítő kapcsolathoz, hogy minden este egy óra mély beszélgetést folytassatok.

A konkrét poszthoz: Nézd meg mik azok a témák amikről másokkal szívesen beszélget a párod, és ha neked azokhoz lövésed sincs, meg nem is érdekel, akkor máris megvan, hogy mi a gond. Ha neki van valami markáns érdeklődési köre, gombfoci, madármegfigyelés, akkor biztos vagyok, hogy arról órákig el tudnátok csevegni, így nincs más hátra, ha neked a csevegésre szükséged van, akkor elő az Európa madarait, vagy a nagy gombfoci könyvet Tandoritól.

PPK™ 2019.10.21. 12:57:52

@Egy a KING: teljesen jó shemale, simán kúrnám. Így jó? :-D

Jó, akkor bulizzunk a fedélzeten, de maradjunk a kikötőben. Nyílt vízre ne menjünk ki ahol senki sem lát, senki sem hall... nem mintha nem bíznék benned, de biztos ami biztos :-D

Nektek viszont jó élvezkedést az aranyásóval:

kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3001/30017/300178/30017857_2304643_f5b314a23a0d5318e5da54282ea6e359_wm.gif

:D :D

2019.10.21. 12:59:43

@EGY a Queen: #örökretiéd #ájlávjú #júlávmi

Hogy lássad , hogy nem pusztába beszélek, felvállalom az érzéseimet, lemondok a Yachtról is, nem kell nekem. Vettem egy John Deere 9620 -t , höhö, mekkorákat lehet flesselni a kukoricásban, baszod..

2019.10.21. 13:01:12

@PPK™: ezen a kibaszott gif-en mindig felnyerítek:D

PPK™ 2019.10.21. 13:06:28

@Egy a KING: :D

Szerintem úgy kérd meg a kezét, hogy az aratógéppel (vagy mi a picsa ez) beleírod a búzamezőbe és felveszed drónnal fentről.

Tök romy lenne :-)

2019.10.21. 13:07:58

@Egy a KING: na ez már valami.. És zöld ❤️

Felsőmocsoládi 2019.10.21. 13:08:19

"de amikor megismertem, semmit sem mozdított meg bennem"
Na ez lesz itt a gond.
Legalább szexuális feszültség lett volna, de ez így egy nagy 0. Pont mint a " kapcsolatotok".
Orgazmusod volt már vele?

2019.10.21. 13:16:25

@TSEPKE: csakis miattad, mert ájuldozol a jachton. Látod, figyelek rád Édesem!

2019.10.21. 13:17:34

@Egy a KING: igazán figyelmes vagy, stabil cucc ez, nem félnék rajta :D

EGY a Queen 2019.10.21. 13:23:56

@Egy a KING: nemtom mijafaszom az a John Deree..drága volt?

MsIreneAdler 2019.10.21. 13:28:10

@TSEPKE: sajnálom, igaz a folyami hajókat én is jobban bírom, de tudod ez a yacht dolog inkább presztízs kérdés :), de látom, van, ami kárpótol ;)

@bz249: attól még hogy nincs tapasztalatod, még lehet véleményed (bár az nem világos, hogy a kommentedben leírtak közül melyikhez nem fűződik személyes élmény :))

2019.10.21. 13:32:51

@EGY a Queen: Életem, ez egy traktor, Verkaufspreis: EUR 471.752 €. Az, hogy dolgozhatok Érted, hogy biztosíccsak neked mindent, semmi nem drága.
#szívküldiszívnek

MsIreneAdler 2019.10.21. 13:47:45

@exilis: szerintem ott a gond, hogy nem egyértelmű, hogy mi van az átlag alatt. Szerintem sokkal lejjebb van az a határ, ami alatt egy férfi vagy nő nem tapasztalja meg a klasszikus párkapcsolatot, bármilyen rajta kívülálló okból (pl, hogy randa stb.). Sokkal többen vannak azok, akik lustaságból, nemtörődömségből vagy az egekben lévő igényeik miatt nem szereznek maguknak megfelelő párt.

EGY a Queen 2019.10.21. 14:03:32

@Egy a KING: jóvan,akkor megnyugodtam,hogy nem vmi óccsó szarral akarod kiszúrni a szememet.
#Edit&Zsótti #szerelmemvagyol #végtelenszerelem

El Amante 2019.10.21. 14:15:06

Soha nem is voltál érdekes, baba, ez az nagy helyzet. Még csak a kémia sem volt meg kettőtök között, így akár hímzőkört is alakíthattatok volna összeköltözés helyett. Nincs közös témátok, nincs közös program, nincs érdeklődés, sem testi kontakt. Ez nem kapcsolat, és gyanítom, sosem volt az. Problem solved. Mai jócselekedetem kipipálva!

Burgermeister 2019.10.21. 16:08:51

Igen, meg, faszid már másba nyomja a pélót, tiplizz!!!!

MsIreneAdler 2019.10.21. 17:34:41

@EGY a Queen: ne már, kicsit nem vagyok azt te meg elzötykölődsz egy traktoron a naplementébe ezzel a Zsóti bróval? Hát mi lesz a biznisszel, mi :)?

EGY a Queen 2019.10.21. 18:48:33

@MsIreneAdler: a kezemet figyeljed Irén,ne azt,amit mondok! Szerinted mennyi idő alatt herdáljuk el a traktor árát mink ketten? ;)

2019.10.21. 19:08:33

@EGY a Queen: @MsIreneAdler: az ugye megvan, hogy egy ilyen dodzsemet nem három paradicsomos sátorhoz szoktak venni?
Várjátok már meg a többi lapot is.. Kis türelmetlenek '-)

2019.10.21. 19:52:06

@TSEPKE: Cunikám, nem hiába néztelek ki magamnak már régen a hölgykoszorúból, szíved mellett az eszed is a helyén:)
Részleteket megbeszéljük azután, hogy sorozatorgazmusok közben a nevem helyett a Kombáány! -t kajabálod:D

MsIreneAdler 2019.10.21. 20:01:49

@EGY a Queen: jól van, csak gondoltam figyelmeztetlek, nehogy ne a CÉL lebegjen a szemed előtt :) Akkor traktortalanítás indul! Mondjuk mint kiderült yachtja is van, ahol igen kockázatos lehajolni a szappanért, csak bevállalós csávóknak való. ;)

@TSEPKE: ne csodáld már, hogy türelmetlenek vagyunk így 40 körül :) de igazad van, meg kell nézni a birtokot is a luxus villával!

2019.10.21. 20:07:27

@Egy a KING: ilyen szofisztikált szövegre képtelen vagyok.. A még még még is elég?...

2019.10.21. 20:32:37

@Egy a KING: nekem meg a gumicsizma.. Hm?

TSEPKE (törölt) 2019.10.21. 21:01:22

@Egy a KING: farmot odapasszolhatod a csajoknak, én az igaz szerelemben hiszek..
Veszünk egy kis kunyhót, ülünk a teraszon a nyikorgó hintaszékben, whiskeys kávét szürcsölve, te verseket olvasol nekem, én néha rászólok a 12 gyerekünkre, hogy halkabban zsibongjanak..
Ahh, de szép életünk lesz :-D

EGY a Queen 2019.10.21. 21:01:48

@Egy a KING: te pernahajder!!!! Ezek után? Hogy ilyen verseket írtam NEKED? Hát van neked lelked???

TSEPKE (törölt) 2019.10.21. 21:15:42

@EGY a Queen: és ennyi '-)
Ne aggódj, ugyanúgy működnek :P

EGY a Queen 2019.10.21. 21:37:03

@TSEPKE: 100!!!
És..koszi,hogy rámutattál! ;)
Megyek is,oszt megrugdosom az ágyban,mielőtt neki áll magyarázkodni. :(

TSEPKE (törölt) 2019.10.21. 21:41:04

@EGY a Queen: szívesen drága, vigyázz rá, jó ember ez, csak néha kicsit eltéved az istállóban :-*
süti beállítások módosítása