Azzal büntetett, hogy elhúzott piálni

2019. november 14. 07:39 - csajokespasik

       

               „Fiatalok vagyunk ahhoz, hogy a mindennapi civódásokból sajtoljunk magunknak energiát a túléléshez, mint nagyanyáink” - A csaj megunta, hogy párja mindent rajta vezet le, ezért egy szép nap bedobta a lakáskulcsot a pasi postaládájába, majd lelépett. De nem végleg. Mikor kell szünetet tartani és segít-e a kapcsolatokon?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A párom és köztem voltak viták, mindketten makacsok vagyunk és épp egy elég nehéz időszakon voltunk túl. Sokszor én sem úgy beszéltem vele, ahogy kellett volna, de ha túlreagáltam valamit, azt vállaltam és bocsánatot kértem. Ő ezt a szót nem szereti használni, inkább gesztusokkal fejezi ki. De néha úgy tűnt, elhidegültünk egymástól, gyakran nem is beszéltünk. A problémáit többnyire rajtam vezette le. Azzal büntetett, hogy elment piálni vagy összehasonlítgatott az exével, mert tudta, hogy ez a gyenge pontom, és ez fájt a legjobban. Sokszor próbált lenyugodni, de annyira megszokottá vált, hogy ott van mellette valaki, aki alkalmas a levezetésre, hogy már érződött. Néha észre se vette, ha megbántott. A lényeg, hogy eljöttem tőle. Nem szakítottunk, csak írtam neki egy levelet, majd a kulcsomat a levélszekrénybe dobtam.        

       

               Ha már nem szerelmes, ha már nem érzi amit kell, illetve fölösleges lettem, minek is ezt tovább? Fiatalok vagyunk ahhoz, hogy a mindennapi civódásokból sajtoljunk magunknak energiát a túléléshez, mint nagyanyáink.

Aznap este hívott, megmondtam neki, hogy a megszokása rossz irányt vett. Két hét után találkoztunk újra. Ő akart beszélni. Nagyon lestrapáltnak tűnt. Talán ez alatt az idő alatt jött rá, hogy mit is veszített. Elmondta, hogy belátja, csak magával volt elfoglalva és ígérgetett. Nem akar elveszíteni. Elmondta, hogy folyton én járok a fejében és adjak időt. Nem bírja nélkülem, kicsit besokallt, stb.. Próbáltam ezt nem úgy érteni, hogy hiányzik valaki, akin levezetheti a dühét. Azzal is beérte volna, ha legalább csak beszélünk. És azt vettük észre, hogy egy kicsit az újra találkozás olyan, mint az elején. Egy kicsit mindketten visszatértünk önmagunkhoz. Minden találkozást annyira vártunk, mint a kapcsolatunk elején. Nem akarom elszólni magam, de talán javulás várható. DE: mikor kell szünetet tartani és tartósan segít-e a kapcsolatokon? Ha más is volt, vagy van hasonló helyzetben, az ő válasza is érdekelne.          

 

 

60 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1615305554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heinrich Spitzvogel 2019.11.14. 08:01:37

Jatszmazos picsa vagy, mar a kerdesed is egy zsarolasi, manipulacios eszkoz szamodra elonyos felhasznalasara iranyul, imadsz dramazni, viszont valoszinuleg jol kursz, ahogy az ilyen idegbeteg ribik altalaban.

Eleve hatalmas dickslap annak a nonek, aki levelszekrenynek mondja a postaladat

moonshadow 2019.11.14. 08:29:25

Nincs ezzel baj, nevelni kell az embert is hogy ne kanászodjon el, egyik faszi sem egy orákulum, hogy ne lennének hibái.
"Mikor kell szünetett tartani?"
Nem túl gyakran mert az már tényleg játszmázás.
Érdemes inkább bevezetni a kapcsolatba némi külön töltött időt, hogy hiányozhasson a másik.
"És azt vettük észre, hogy egy kicsit az újra találkozás olyan, mint az elején. Egy kicsit mindketten visszatértünk önmagunkhoz. Minden találkozást annyira vártunk, mint a kapcsolatunk elején."
Amíg ez így van, addig jó.

MsIreneAdler 2019.11.14. 08:38:54

"mikor kell szünetet tartani és tartósan segít-e a kapcsolatokon?"

Leginkább soha. A szünet nem része a kapcsolatnak. Nem kell folyton egymás seggében tanyázni, nem ezt mondom. De szerintem jobb, ha inkább olyat keres az ember, akihez szeret hazamenni, akitől nem akar távol lenni.

EGY a Queen 2019.11.14. 08:42:36

Senki se érti a férfiakat,ne aggódj! Legyél leszbikus!Mi sokkal egyszerűbbek vagyunk!
Hajrá LMBTQ!!!! #loveislove #szeretlekmarcsi #éljenapina

2019.11.14. 08:46:30

A tények (az ex nője külsőre jobb csaj tőled, valamint te laksz (élősködsz) nála) arra engednek következtetni, hogy ez a pali bizony fölötted van szintben, nem is kicsit. Ha akar, tudna dugni tőled jobb csajt is, viszonylag hamar, és kis energia ráfordítással.

Ezt tudod te is, ezért próbálsz meg tenni azért, hogy ez a kapcsolat fennmaradjon. Valószínűleg a használati értéked (háztartás vezetése, főzés, takarítás, jól szopsz, jó a puncid, jó veled a szex) miatt vagy mégis eléggé értékes a számára ahhoz, hogy ő is erőltesse ezt a viszonyt.

Az ő szempontjából az értéked már tudod, már csak ezt kell megtanulnod helyesen adagolni, hogy se túl keveset, se túl sokat ne adj ezekből, hosszabb távon fenntartva így az érdeklődését addig, amíg egyszercsak le nem szopja őt úgy elsőre valaki, hogy azonnal beleszeret. Lásd még: pussy management.

2019.11.14. 08:50:20

@MsIreneAdler: a "tartsunk egy kis szünetet" ötlet mindig akkor merül fel, amikor valamelyik fél elbizonytalanodik, és szeretné megméretni magát a szexpiacon, másokkal találkozgatni, mert úgy érzi,h a jelenlegitől találgatna jobbat is.

Ezt kapcsolatban jóval körülményesebb felmérni, mint szingliként szabadon. Sokszor ilyenkor amúgy már konkrét jelölt is van, akit normálisan letesztelni kapcsolatban élve szintén jóval nehezebb, mint szabadon. Ehhez kell a szünet, nemtől függetlenül.

MsIreneAdler 2019.11.14. 08:54:13

@EGY a Queen: talán egy másik profilkép alkalmasabb lenne a sok leszbi bevonzására, nem gondolod :)? Hisz te is tudod, hogy mi nők mennyire érzékeny kis virágszálak vagyunk ám.

MsIreneAdler 2019.11.14. 09:00:07

@Captain Admin: a funkcióját értem a szünetnek, de egy normál, működő kapcsolatnak ez nem kell, hogy része legyen. Ha meg vagy elégedve a partneteddel, nem tartasz castingot másoknak. A szünet a vég kezdete.

EGY a Queen 2019.11.14. 09:02:33

@MsIreneAdler: segíccsé’! Mit tegyek ki? Pinát???

2019.11.14. 09:03:24

@MsIreneAdler: sehol nem állítottam, hogy a szünet tartási igény a jó kapcsolat ismérve. ;)

Jelen esetben is, a csávókám kúrogatna jobbra balra, időnként lemarad jó csajokról, amiért értelemszerűen a fix nőjét hibáztatja. Poszter pedig még azt hiszi, hogy találhat valaha is olyan pasit magának, aki a jelenleginek a kedves verziója.

MsIreneAdler 2019.11.14. 09:07:17

@EGY a Queen: az túl lényegretörő...inkább valami szépet, ami passzol a finom női lélekhez, pillangók, virágok, ilyesmi...

MsIreneAdler 2019.11.14. 09:14:39

@Captain Admin: abban egyet értünk, hogy a poszternek kár kergetnie illúziókat, azzal kapcsokatban, hogy ez egy működőképes kapcsolat, és hogy ő az egyetlen tyúkocska a baromfiudvarban.
Az, hogy talál-e jobbat, kiderül ebben azért nem lennék olyan pesszimista.

MsIreneAdler 2019.11.14. 09:18:17

@Captain Admin: abban egyet értünk, hogy a poszternek kár kergetnie illúziókat, azzal kapcsokatban, hogy ez egy működőképes kapcsolat, és hogy ő az egyetlen tyúkocska a baromfiudvarban.
Az, hogy talál-e jobbat, kiderül ebben azért nem lennék olyan pesszimista.

2019.11.14. 09:23:16

@EGY a Queen: tényleg, két bisex csaj aki most épp csajozós üzemmódban van, ők mi alapján veszik észre a másik hasonló csajt pl egy buliban, akinél jó eséllyel kezdeményezhet? Mit néztek meg egymáson?

2019.11.14. 09:27:20

@MsIreneAdler: mint ahogyan a világon semmi, így a működő kapcsolat sincs ingyen. Nincs olyan,h egyik sem tesz érte, de mégis működik magától pikk pakk.

Ha mégis így érezzük valakivek, az azért van, mert korábban a másokkal szerzett tapasztalatok során olyan előnyös tulajdonságokat szereztünk, amelyek miatt értelemszerűen problémák sem jönnek létre. Nem mellékes, hogy ekkorra már bőven tettünk a múltunkban azért, hogy most a másiknak mi értékesek legyünk (előnyös külső stb).

EGY a Queen 2019.11.14. 09:28:21

@Captain Admin: honnan a retkes picsából tudnám,Kupy,alig pár órája vagyok buzi bazdmeg!? Asse tudom,hova kapjak,vagy,hogy mire cseréljem le a vibrátort.Műpuncira? Oszt mit csinálok vele??Szóval nehéz reggelem van,ne basztass még te is!

Sele Burdi 2019.11.14. 09:31:27

abban egyet értünk, hogy a poszternek kár kergetnie illúziókat, azzal kapcsokatban, hogy ez egy működőképes kapcsolat, és hogy ő az egyetlen tyúkocska a baromfiudvarban.
Az, hogy talál-e jobbat, kiderül ebben azért nem lennék olyan pesszimista.

2019.11.14. 09:31:51

@EGY a Queen: jajj ne szűzlezbikurváskodjámá itt nekem! Kurvaélet,h kóstolt már be csaj. Hogyan csináta?

Tényleg érdekel, de részletesen írd le légyszi,m még nem vertem ki ma! ;)

MsIreneAdler 2019.11.14. 09:38:00

@Sele Burdi: kabbe... Jah és kabbe :)
Amúgy ez volt minden idők leghosszabb kommentje tőled :) (szívesen)

EGY a Queen 2019.11.14. 09:39:47

@Captain Admin: ezt most honnan veszed? Miért kóstolt volna be? Ha be is kóstolt mondjuk,honnan tudnám,mi alapján ?

2019.11.14. 09:40:39

@EGY a Queen: bmeg, 2 szex között csak megbeszéltétek, ha már előtte nem.

EGY a Queen 2019.11.14. 09:44:26

@Captain Admin: ja,hogy te mindenkivel szexelsz,aki rád hajt?Te dolgod,én azért ennél válogatósabb vagyok.. ;)
Amúgy,szerintem,ez úgy működhet,hogy aki tetszik nekik és nem kimondottan elutasító,annál bepróbálkoznak .Oszt vagy összejön,vagy nem.Tudoooood!Mint a pasik. ;)

2019.11.14. 09:59:14

@EGY a Queen: Hát kb. így és most elmondom merészebbek bátrabbak nem kuncsorognak (értsd nem vigyorog mint egy idióta meg fságokról beszél) hanem teszik amit kell. Szóval kezdeményezőkészek.
Egyszer úgy állt az autója előtt, mint egy boss, kis terpesz zsebre tett kéz, nyugodt magabiztos nem nyálas mosoly. Főztünk Együtt, meg táncoltunk is. Most mondd meg egy pali miért töketlenebb na?!

2019.11.14. 10:05:49

@EGY a Queen: Persze nem volt semmi, meg ezután a beállás után leesett, hogy totál ignorálni kell.

Tudod az a baj, hogy a közepes kinézetű férfiak is olyasmi nőt képzelnek el mint ami a profilképeden van. És ez hagyján, mert eltekintenék a külsejüktől, ha tudnák hogy kell udvarolni, figyelmesnek lenni stb, de azt se képesek hozni. Szóval a semmilyenségük miatt nekem se kellenének, de ők egyből ott indítanak 2 szinttel feljebb, szóval megint az van, hogy nem csak a nők ácsingóznak felfelé.

El Amante 2019.11.14. 10:09:48

@Captain Admin: a leszbikusok is ugyanúgy ismerkednek, általában meg is érintenek (megsimítják a hátam, a csípőm), ami nekem visszatetsző, férfiaktól ezt kevésbé tapasztalom. Bár egy nő érintése kevésbé kelt veszélyérzetet, de ugyanúgy helytelen, mint egy ffi tapizása.

2019.11.14. 10:10:41

Meg azt se értem mitől lenne jobb a posztban szereplő pali, mert az hogy sokat képzel magáról még nem jelent semmit, egy olyan ember képe rajzolódik ki lelki szemeim előtt, aki ezt 10-20 évig el tudja játszani, de tovább nem, mert lepukkan. Ilyen mentalitással ha most még jobbnak is tűnik, hosszútávon a csaj örülhet majd ha vége a kapcsolatnak.

Valahol már nagyon uncsi, hogy ha egy pasi sokat képzel magáról akkor az automatikusan azt jelenti hogy erre oka is van, de nem. A tények tények. Ha vki mímeli hogy jobb mint ami, az egy ideig működhet, de a valóság az sajnos valóság :)

2019.11.14. 10:14:16

@El Amante: Talán jobban mert nem vigyorognak mint egy bamba hülye.
Sajnos ez van.
Az az igazság hogy már a viselkedésük miatt is igaz a férfiakra hogy a 20% a krém, mert a 80% egyszerűen mintha szerelmes se tudna lenni, annyira fantáziátlan, tehetetlen és pipogya. Ennyi.

2019.11.14. 10:18:02

Az a kb. 80% mintha nem bírná felmérni a lehetőségeit és beérni azzal ami az ő szintjük. Szerintük udvarlás és szeretet csak a nők felső 20%-ának jár, a saját nőjüknek képtelenek vagy nem akarják megadni azt az érzést, hogy nem véletlenül vannak együtt.
És lehet hogy ez a nőkre is vonatkozik, de sajnos a férfiakra is.

Juno81 2019.11.14. 10:20:37

Nem együtt probáltatok megoldani egy problémát, ez ennyike. Annyi probléma adódhat egy kapcdolatban, amit együtt kellene megugrani, ha ezeket nem társasan probáljátok legyűrni, akkor az hosszútávon, hogy működhetne? Vica-verza nem tudtok egymásra számítani... Hmmmm?

God Harald 2019.11.14. 10:25:09

Nézd a jó oldalát: az óriássajtospizza csak a tiéd lesz!

2019.11.14. 10:27:28

Az hogy valaki rövidtávon jobb, az nem biztos hogy hosszú távon is. Járkálhat valaki összevissza, meg képzelhet akármit, a sivár lelkivilág hosszútávon letöri a hú de nagy értéket, onnantól csak ócska nőcik maradnak a végén. És lehet hohy a férfi elméletileg jobbá válik ahogy öregszik, de nyilván nem mindegyik. Nem lehet általános sablonként kezelni egy ilyen bebaszom magam mögött az ajtót hímsovit, mert ez nem érték, és nem is lesz az. Egy ilyen jobban járna ha meghúzná magát, mert lehet hogy a nője meg hosszútávon érték. Tehát nemcsak a nőknek "kell" jól meggondolni, hogy hogy döntenek mit választanak fiatalon.

moonshadow 2019.11.14. 10:29:03

@Jajjmár nemigazmár: Vagyis a hímneműek 20 %-át tartod kb. férfinak, ez a hipergámia. A többi 80% azért pipogya számodra, mert eleve úgy nézel rájuk mint egy falat szarra. :)

2019.11.14. 10:33:11

@El Amante: amit leírtál az szerintem ilyen ismerkedési szándéknál teljesen rendben van. Nekem pl rendszeresen fogják meg a seggem nők buliban. Veled ettől jóval tapintatosabbak.

2019.11.14. 10:40:22

@moonshadow: Nézd a felső 20%-al nincs tapasztalatom, de a férfi ott kezdődik hogy tud szeretni és ezt ki tudja, meri mutatni. Az, hogy valakinek van egy primitív vágya, hogy a nő kell neki ezért meg azért, az nulla, a bepróbálkozás meg a komolytalan szerencsétlenkedés az tudhatod te is kevés és ezt sajnos jó ha elismeri a pasi.
Az alsó 80%-ra is normálisan nézek, amíg nem sérti az aurámat. Én velük is rendi voltam. Ne az általad preferált lotyingerekből indulj ki.
Ha nem zavar és tudsz szöveget értelmezni olvashattad, hogy nem a kinézeten buktok.

El Amante 2019.11.14. 10:47:41

@Jajjmár nemigazmár: erről nincs infóm, de most egyébként sem keresek, úh akár igazad is lehet. Szerintem egyik nemtől sem helyes a tapizás, még akkor sem, ha nyilván csak szexre fut ki a dolog. Aki ezzel fejezi ki a tetszését, az nálam nívó alatt van. Egyébként nem tapasztalom gyakran, gondolom, mert nem azokban a körökben mozgok, ahol ez a bevett módszer az ismerkedésre.

El Amante 2019.11.14. 10:53:42

@Captain Admin: szerintem nincs rendben random seggeket fogdosni, még ismerkedési szándékkal sem. Ne mondd már, h nincs ezer más kulturált mód arra, h egy nő vagy ffi kifejezze a vágyát egy egyéjszakásra vagy akármi másra. Nem ettől fog beindulni sem ffi sem nő. Igaz, én csak magamból indulok ki, kurvára nem volt szükség egyetlen érintésre sem, egyetlen pasassal sem, elég volt egymásra nézni, néhány szót beszélni, tudtuk, mi következik.

2019.11.14. 11:04:30

@El Amante: Ezt te tényleg nekem címezted? Semmilyen tapiról nem volt szó, de különben meg utálom és én se tapizok másokat. Totális tapitilalom van nálam. Még akkor is kiakadok (mármint igyekszem nem mutatni, de látszik hogy lefagyok, miközben tudom hogy ez normális különben) ha valaki random beszélgetés közben megsuhintja a vállam, persze ilyen ritkán van.
Egyszerűen jó ha a férfiak tudják mikor van ott az ideje, dehát tapi alatt alapból azt értjük, aminek nincs helye.
Szóval minél kisebb a bizalom, annál inkább ne.

2019.11.14. 11:11:40

@лаврентий кузнецов: Mit magyarázkodjak de én nem nekik szóltam be hanem azoknak akik a nekikvalót nem tudják értékelni, és azt hiszik hogy erre nekik jár a nőjük pinája meg még azt hiszik hogy egy kis extra macsóságnak képzelt seggfejeskedéssel még csúcsnőt is kaphatnak. Hát tudod, nem.

2019.11.14. 11:18:17

@лаврентий кузнецов:

Persze ilyennel nekem nem volt dolgom, de ha megfigyeled és körbenézel azt látni, hogy a jóllakott óvodásfejű pasik meg az az alatti alkesz meg mindenféle söpredék is azt hiszi, hogy neki jár a csodanő.

El Amante 2019.11.14. 11:23:54

@moonshadow: most elolvastam végre, mi ez a hipergámia. Egyszerű, természetes szelekció, a túlélés ösztöne. Így vagyunk kódolva: leegyszerűsítve, hogy a legjobbnak szüljünk (már aki), illetve támogató, biztonságos életet élhessünk. A ffiak meg úgy, h minden lehetséges, és számukra kívánatos egyednek utódot nemzzen. Mi ebben a gond? A ffi sem baszik meg minden nőt, és a nő is válogat, kinek szüljön. Ez nem jelenti azt, h a többi egyedet szarba se veszi, csak, hogy nem tartja alkalmasnak bizonyos dolgokra. Megkockáztatom, ez az arány még kisebb, hiszen pl. nekem 100 ffiból max 8-10 olyan, hogy kivált belőlem bármit is. És valószínűleg még azokkal sem fogok ágyba bújni, vagy bármilyen kapcsolatot kezdeni. De ugye a ffiak ugyanígy kiválaszják, ki az, aki akár csak dugásra szóba jöhet... bár elismerem, náluk nagyobb is lehet a "tudnék vele mit kezdeni" aránya.

Womb Rаider 2019.11.14. 11:33:44

"A vége a legjobb, kattints a folytatáshoz!"

És tényleg! A megkönnyebbülés, hogy ezt is letudtad..

@El Amante: "Egyszerű, természetes szelekció, a túlélés ösztöne. Így vagyunk kódolva: leegyszerűsítve, hogy a legjobbnak szüljünk (már aki), illetve támogató, biztonságos életet élhessünk. A ffiak meg úgy, h minden lehetséges, és számukra kívánatos egyednek utódot nemzzen. Mi ebben a gond?"

A gond ott van, hogy az utód intelligenciája szorosabban korrelál az anyáéval, mint az apáéval :)Bernt Bratsberg/Ole Rogeberg meg azt, hogy lassan, ám kimutathatóan hanyatlik a zemberiség.. a pontos okok még nem tisztázottak..de ez IS lehet akár egy , a több közül. A buta pasik (és ők vannak többen) butább nőkre hajtanak.. meg is van az eredmény.

El Amante 2019.11.14. 11:54:17

@Womb Rаider: egyébként érdekes volt a cikk, mert azt is megemlítették benne, hogy a hipergámia nem annyira volt egyértelmű régebben (sem), illetve csak részben helytálló, durva általánosítása a helyzetnek. Hiszen rengeteg (volt) az olyan házasság, ahol a nőnek komoly hozományt kellett vinni, nem beszélve a pénz a pénzhez házasságokról. Azaz hiába áhítozott volna a magasabb státusz (jobb sperma) iránt, mivel nem volt elég pénze, kénytelen volt beérni egyébbel (vagy egyedül). Viszont egyúttal a ffi sokat hangoztatott lefelé választását is megcáfolja a hozomány léte, jelesül egy krva gazdag casládba benősüléssel. Ami azért manapság is létező dolog. Mindegy is, a hipergámia hangoztatása egyértelműen a nőkre akarja a kenni a ffiak sikertelen próbálkozásait. Ez is egy oka az emeriség hanyatlásának :D

Felsőmocsoládi 2019.11.14. 12:13:27

Ez a sok idefirkálgató sosem álmos? Nekem ebben a szutyok időben, majd leragad a szemem.

God Harald 2019.11.14. 12:14:50

@Captain Admin: attól hogy a buzi fajtád fogdossa a segged a Kékosztrigában, ugyanaz a nyomorult kis kretén maradtál:)

God Harald 2019.11.14. 12:42:51

@Captain Admin: ne erőlködj kis faszhuszár. Inkább rimánkodj hatékonyabban a világhírű blogodon az olvasói támogatásokért. Ha mind a tízen összefognak, több támogatásod lesz, mint a paranoiád miatt kapott állami támogatás:)))

PPK™ 2019.11.14. 12:54:12

"Talán ez alatt az idő alatt jött rá, hogy mit is veszített."

Hát hogyne, Királylány. Rájött, hogy micsoda felbecsülhetetlen értéket veszített a te páratlan személyedben... :-))

Ja, nem.

Valójában arra jött rá, hogy jóval egyszerűbb felhívni téged, mint beújítani a helyedre egy másik kényelmi állandót.

@Womb Rаider: "A gond ott van, hogy az utód intelligenciája szorosabban korrelál az anyáéval, mint az apáéval"

vs

"kimutathatóan hanyatlik a zemberiség.. a pontos okok még nem tisztázottak"

Az első idézet a pontos ok, vagyis a kretén nők.

Örülök, hogy ezúttal is könnyedén útba igazíthattalak.

Womb Rаider 2019.11.14. 13:52:22

@PPK™: Nem értetted.. a férfiak a kulturális környezet nyomására a dekoratív ám szerényebb képességű nőket hágnák inkább, az okosabbjával annyira nem mernek kezdeni, ha meg nem is attraktív, úgy főleg. Mivel a gyerekvállalási hajlandóság IS csökkenőben, így egyre jobban túlsúlyba kerülnek a IQ deficites egyedek.

És ugye a férfiakat is nő szüli ;) legalábbís amíg a szatyor-korszak be nem köszönt.

"Az első idézet a pontos ok, vagyis a kretén nők."
Téged lehet, hogy apád szült ;)

2019.11.14. 13:54:57

@moonshadow: És a bónusz, hogy tanuljatok, a pipogyát nem is lehet férfinek tartani.
Őszintén kérdezem (nem csak tőled):
Szerintetek mi változik, mit lendít előre az, hogy mosolyogtok és néztek és ennyi.
Azt hiszitek az lesz: Helószia látom mosolyogsz, akarsz valamit, és ha igen mit? Felszedjelek most vagy később? Mit szeretsz a kettő közül? Most azonnal vagy még határozatlankodjak egy kis hajcsavarással, nevetgéljek és hápogjak ostobaságokat? Mi játszódik le ilyenkor az agyban? ???

De ez nem csak azon múlik, hogy a nő hogy néz, mert írok egy példát:
Adott egy kapós csaj aki körül olyan szerencsétlen legyeskedik, aki nekem nem kéne. És tudod mi a legröhejesebb :DD ez munkahelyen volt tehát nem kerülhettem ki a szituációt, hogy még a gyerek nézett úgy mintha ő lenne itt a valaki. Simán eszébe nem jutott, hogy senkit nem érdekel, mert a csajnak is lelki szemetesládája volt.
Persze én tudom hogy ilyenkor azért összeszedegetik a tojásaikat, de komolyan...Ilyenkor mivan...

PPK™ 2019.11.14. 14:44:08

@Womb Rаider: "Téged lehet, hogy apád szült ;)"

Tudhatnád már, hogy ilyen "színvonalas" cseverészést én is tudok produkálni:

A kulturális környezet nyomására te férjed is egy ilyen szerényebb képességű nőnek csinált gyereket, pechjére a szintje nem tette lehetővé, hogy ez az ostoba picsa legalább dekoratív legyen... ;-)

Womb Rаider 2019.11.14. 15:00:59

@PPK™: A szintet te határoztad meg:"Az első idézet a pontos ok, vagyis a kretén nők."

Innetől nem kell a műbalhé.

Behaton 2019.11.14. 18:53:31

@Jajjmár nemigazmár:

Ez olyan uncsi. Az a csaj, aki lelki szemetesládának használta és felhőztette az említett pipogya balfaszt, simán nevetgélt és határozatlankodott egy kis hajcsavarással az menőcsávó munkatárs ostobaságain, majd később taknyosra lett szopatva az irattárban. Persze a menőcsávó munkatárs másnap már tojt a hercegnőre...Szemét pasik...
Ilyenkor ez van. Nem kell a tanmese, és nem kell királynőnek láttatni a kolleginát.
Hétköznapi sztori. A balfaszok balfaszkodnak, a hercegnők szopnak.

VOGAben 2019.11.14. 19:21:14

Az átlag magyar 10/5 csodanő bedobta a kulcsot. Mák, hogy volt hová cuccoljon.
süti beállítások módosítása