Ha egy nő imponálni akar, nem panaszkodik

2020. január 10. 08:53 - csajokespasik

       

               Levélírónk szerint az a nő, aki nem a megfelelő férfi mellett élt sokáig, az a következőt már tökéletesnek akarja - jelentsen ez bármit is. Tudja, hogy a rosszat is ő választotta, nem akar hibázni többet. Posztolónk bevallja, hogy nem tökéletes, de érzelmileg jóval fejlettebb azoknál az egyedeknél, akiket levelezőpartnerei eddig választottak, mégsem kap esélyt.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A tavalyi év levelezéseinek szubjektív mérlege: 35-45 közti nők, magát függetlennek mondó korosztály: egyik sem elégedett a munkájával, váltana ha tehetné, muszájból vannak ott. Ahogy leírták nekem, mindenképpen társat akarnak – ezt én úgy fordítottam le magamban a stílus alapján, hogy kell valaki, akire ráakaszkodhatnak (támaszkodhatnak). Volt olyan, akit mintha már a levelezés szakasza is idegesített volna, látszik, amikor nyűgből írnak – csakhogy ez egy fontos és megkerülhetetlen szakasz lenne az ismerkedés terén.
Ha hosszabb kapcsolatból lépett ki, rögtön megírja, hogy mennyire hiányzik a régi kis élete. Mondanom sem kell, hogy ez kevés jelentkezőnek esik jól. Aztán volt, amelyik elejtette, hogy nem is akar most senkit, nincs is rá ideje, - de ha annyira ragaszkodna az egyedülléthez, nem hirdetné magát sehol sem.        

       

               Az egyik megírta, hogy bár van valakije, de mivel 4 év után sem hajlandó vele összeköltözni, váltani akarna. Őszinte legalább, bár közel sem tisztességes senkivel szemben sem. A nők választanak partnert. Ők döntik el, kivel és hogyan akarnak élni, ahogy azt is, hogy cserébe mit és mennyit viselnek el.

Volt, aki szívesen és részletesen megírta, milyen rossz körülményeket kell most eltűrnie, hogy őt lelkileg megalázták, stb.. Azért ezt sem kötném egy idegen orrára, akit még nem is látott élőben. De úgy érezte, ki kell írnia magából valakinek, bár engem se tartott elég jónak egy találkozóhoz. Lehet, hogy nem ütöttem meg a mércét, de arra is gondoltam, hogyha többre értékelt volna, ezeket már az elején nem zúdítja rám. Ha egy nő imponálni akar, nem panaszkodik neked, csak akkor, ha már berakott egy skatulyába.

Nyilván, aki nem a megfelelő férfi mellett élt sokáig, az a következőt már tökéletesnek akarja. Jelentsen ez nála bármit. Tudja, hogy a rosszat is ő választotta, hát nem akar hibázni többet - gyanítom, tudat alatt valójában ugyanolyat akar... - talán alkalma se lesz rá.

Tiltakozik az ellen, hogy irányításra vágyna, mégis CSAK EZ szűrődik le az összes leveléből. A lényeg, hogy se hosszútávú, se alkalmi kapcsolat nem alakult egyikből sem. Én nem vagyok tökéletes, de érzelmileg mindenesetre  fejlettebb azoknál, mint akiket eddig választottak.          

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1915401842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása