Egyetlen nőnek sem kéne férfiak után futnia

2020. március 17. 07:38 - csajokespasik

       

                Vannak még férfiak, akik ki merik jelenteni, hogy a szemérem és a tartás a legszebb egy nőben, és a részegeskedő, bárkivel ágyba bújó prostikezdeményeket Levélírónk is inkább meghagyja másnak. Neki megemészthetetlen, amikor pár nő képes versenyezni egy férfiért, vagy épp sorba állni előtte, és azon izzadni, hogy ő legyen a kiválasztott.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hallottam olyan véleményeket, miszerint a férfiak nagy része egy életre meg tudna állapodni egy kapcsolatban, egy nő mellett, amennyiben néhány egyszerű feltétel teljesül és végig meg is marad. Ezzel nem teljesen értek egyet, hiszen a legfontosabb feltétel a harmónia és a hűség, amit sok nő azzal tol el, hogy azt szeretné, hogy a párja örökké, szünet nélkül fejlődjön, változzon hozzá valamiben, amit épp az aktuális kedvenc női magazinja diktál. Ha ez nem jön össze, elkezdi megutálni őt, és ez egyenes út a megcsalás felé.

Ha az egyik fél változik, akkor a kapcsolat is változni fog valamerre, amihez ha a másik fél nem alkalmazkodik, nézeteltérés lesz - törvényszerűen.        

       

               Sokszor látom azt, hogy amikor valakit meghívnak valahova a barátai, számításba kell venni azt is, hogy hozza a párját. Hogy ez helyénvaló e vagy sem, az a program jellegétől függ. Sok nő azt hiszi, ha párja van, az azt jelenti, hogy mindenhova vele kell tartania, akkor is, ha nincs kedve hozzá. A kapcsolat nem azt jelenti, hogy mostantól senki nem megy a másik nélkül sehova.

Ha épp kapcsolatban vagyok, a nyitottság ugyanolyan fontos, mint a tabuk kezelése: ne legyen titok, hogy mit szeretne a másik VALÓBAN, udvariaskodástól mentesen. Ha rosszul érzed magad egy kapcsolatban, a másik is így fogja érezni magát, és ez csak hatványozódni fog a későbbiekben.

Nekem az a legszebb egy nőben, ha tartása, szemérme van, és nem egy részeges, bárkivel ágyba bújó prostikezdemény, vagy olyan, aki megalázva magát másokkal versenyezve teper egy olyan férfi után, akit nem is érdekel. Számomra megdöbbentő, amit sokan művelnek, ahogy nők szégyentelenül és természetellenesen versenyeznek egy férfiért. Képesek sorba állni valakiért, és várni, hogy rájuk essen a választás.

Ez minősíthetetlen női viselkedés, a klasszikus helyzettel szemben ezt kicsit sem érzik megalázónak. Szerintem az örök érvényű, hogy a férfi dolga a kezdeményezés és a hódítás is, neki kell lépéseket tenni a nőkért. Ha bármelyik nő képes futni egy férfi után, ott összetett és komoly baj van a vezérlőközpontban.

Z.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6615529030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása