Nem akarok közös kasszát

2020. április 23. 07:41 - csajokespasik

       

               „Megbízunk egymásban, nem ellenőrizgetjük egymást, nem kutatunk egymás után, és vannak ellenkező nemű barátaink is” – Mindezeken túl Levélírónk a közeljövőben össze is költözne párjával, ám úgy, hogy nincs összeömlesztve a saját és pasija pénze. Hiszen az összeköltözés egy új és ismeretlen helyzet lesz, előre nem lehet rá felkészülni.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tényleg akkora baj, hogy én nem akarok közös kasszát? Nem Budapesten élünk, és az összeköltözésünket májusról augusztus elejére toltuk, ha addigra meg tudjuk valósítani... Elsősorban nem miattam nem szeretném azt, hogy egybe menjen minden, mert ő könnyelműbben szórja a pénzt olykor. Én meg, azon túl hogy megfontoltabb vagyok, olyan vagyok, hogy nem szeretek emberekben nagyot csalódni, mert úgy ahogy a szerelem, a bizalom sem jön vissza, ha egyszer elveszett. Ő azt mondja, hogy nyugodtan legyen közös, mert egy jó párkapcsolatban nincs olyan, hogy enyém meg tied... - azért ezzel vitatkoznék.        

       

               A rezsit meg bármilyen közös költségeket is lehet úgy fizetni, hogy nem közös számláról, hanem amikor aktuális, mindenki fele-fele ad bele.

Én előtte egy elég rossz kapcsolatból jöttem, kevés önbizalmam maradt, és öntudatlanul is védtem magam, fedezékeket kerestem, hogy na most ki és hogyan fog átkúrni... Ezt próbálom magamban eldolgozni.

Megbízunk egymásban, nem ellenőrizgetjük egymást, nem kutatunk egymás után, és vannak ellenkező nemű barátaink is, féltékenységi játszmák nélkül. De én úgy szeretném egyelőre az összeköltözést, hogy nem leszek oda 100%-ban lecövekelve, hogy lesz szabad mozgásterem, mindenféle értelemben, már ami a kapcsolaton belüli helyzetekre vonatkozik. Miért? Mert az összeköltözés egy új fejezet, új és ismeretlen helyzet lesz, előre rá megközelítőleg sem tudok felkészülni, csak egy pici elővigyázatossággal.

Még akkor is így érzem jónak, ha azt gondolja, ez nem fair dolog. Szeretem úgy tudni, ha megyek pl. boltba, vagy bármi, akkor mindig a magam pénzét költöm. Nem tudom, mennyire érthető Nektek a kérdésem és a kételyeim, de bízom benne, hogy átjött          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8815633930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása