Ha akar még gyereket, ideje továbblépni

2020. április 24. 07:53 - csajokespasik

       

                A józanul gondolkodók számára mindig fura, amikor azt látják, hogy jóravaló emberek meddő kapcsolatokban tengődnek, és még a kilátástalanságukat is képesek azzal fokozni, hogy megpróbálják maguknak is bemagyarázni, hogy ez a helyzet valójában jó nekik.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Még nem történt a szóban forgó hölgy és köztem semmi, csak leveleztünk eleinte, aztán összehoztunk nem sokkal utána egy talit, még év elején. Azóta intenzíven tartjuk a kapcsolatot, de csak online, mivel ő foglalt. Azért nem szakít vele, mert sajnálja, ...Le szoktak feküdni, de nem jó már vele a szex. Ezeket elmondta.

Mivel mindketten felnőttek vagyunk, tudjuk, hogy a szerelem mulandó és arra alapozni hirtelen felindulásból semmit nem lehet, de úgy érzem neki is jobb lenne nem pont vele élni, mert tisztelet és szeretet már nincs, főleg csak megszokás meg sajnálat.        

       

               Azért ennél ma már találni tartalmasabb kapcsolatot. A párja csinál sok hülyeséget, mégis mindent elnéz, eltűr és megbocsát neki.

Kérdezem, mit szeret benne?... Ó, hát nem tudja, csak a régi emlékek... Én sosem voltam rettenetesen népszerű a nőknél ezért értékelek más tulajdonságokat is a hirtelen fellángolások és az ágybacipelésen túl. Csúnya szó, de baleknak érzem őt... Az emlékek meg annyit érnek, amennyire taksálja az ember, de nagyjából semmit.

Ő átlépte már a 30-at, úgyhogy ha gyereket szeretne, akkor el kéne gondolkodnia azon, hogy kitől is, vagy milyen környezetet tudna biztosítani neki a jelenlegi emberével.

Tudom, a józan előrelátás nincs korhoz kötve, mert láttam már a koránál érettebb húsz évest és teljesen gyerekes negyvenest is, de szeretném őt olyan irányba ösztönözni, ami elsősorban neki jó, még ha nem is engem választ.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3215636880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása