Egy érzelmileg érett nő nem teszteli a pasiját

2020. április 28. 07:57 - csajokespasik

       

                Levélírónk nem érti, mi alapján tesztelik a pasikat bizonyos típusú nők, és mit vonnak le abból, ha nem nyújtják át nekik önként a mobiljukat, vagy nehezen viselik a faggatást, vagy épp nem tűrik azt, amikor a csajuk az exéhez hasonlítja őt?         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

nem rég olvastam valami nyugtalanítót, illetve tisztázásra szorulót: amikor egy nő mindenért hibáztatja a pasiját, meg folyton a nyakán lóg, meg az agyára megy, valójában ezzel teszteli. Mit? Azt, hogy mennyire férfi...(?) Mert egy Igazi Férfi ezeket „bizonyos” módon kezeli - de mit tud levonni ezekből a reakciókból egy nő a pasijával kapcsolatban? Ha például elkéri a mobilját, mi a helyes eljárás?

A./ odaadja - Következtetés: - Nem férfi, megbukott.

B./ nem adja oda – Következtetés: titkai vannak, ebből még baj lehet, dobni kell.        

       

               Vagy: ha megkéri, hozzon neki valami apróságot: ha megteszi megbukott, mert papucs - ha nem, bunkó... vagy milyen rendszer szerint megy ez? A követelőzés, meg a jelentéktelenségekbe való belekötés is állítólag ilyen teszt, de minden tesztnek van egy végkövetkeztetési eredményrátája, egy célja, ami számomra egyelőre rejtély. Nyilván szubjektív, de akkor is kéne pár támpont. Talán még az is egy ilyen tesztfeladat lehet, hogy a pasi meg meri e kérdezni, hogy tudsz-e főzni? Ha megkérdezi: bunkó, ha nem: érdektelen (?). - kér valamit, majd utána később az ellenkezőjét kéri. Ki tud ezen eligazodni?

A tesztelésben benne van az is, amikor az exeihez hasonlítgat – gondolom az érdekli, miként reagálsz, de ki tudja. Meg az ilyen mondatok (pl., ezt én is tapasztaltam) hogy „Utolsó esélyed van” , mindezt úgy, hogy ő is tudja, nem először mondja már.

Tesztfolyamat lehet az is, amikor mindenről részletesen kifaggat, de ha te faggatni mered bármiről, azt egy vállvonással elintézi, vagy kikéri magának, hogy hogy merészeled.

Ki akar ilyen kapcsolatban élni, akár csak fél órát is? És ha valaki úgy tűri a tesztet, hogy pont ettől érzi magát férfinak, mert túráztatja a nőt, az egy másik betegség... Én valahogy nem érezném ezektől annak magam. Engem ami zavar, az zavar: és kész , egy érzelmileg érett nő szerintem nem tesztel senkit. Az meg nettó baromság, hogy az igazi férfi bírja az ilyen strapát. Azért bírja, mert lepereg róla, a csaj meg ebből azt von le, amit akar.          

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7815645276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása