Nem biztos, hogy az együttélés jó ötlet

2020. május 11. 07:52 - csajokespasik

       

                Aggodalmas gondolatok összeköltözés előtt. Levélírónk előre próbálja megfejteni a barátnője játékszabályait, akinek még a hallgatása is jelentéseket hordoz. Vajon milyen lehet az élet egy hetven milliós szentendrei házban egy hullámzó természetű nővel?          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Barátnőmnek is volt egy élete, kijutott neki bőven a rosszból is, ami már többször visszaütött rá a kapcsolatai során. Az önutálat és az önsajnálat néha átfordult dühbe és dacba. Járt terápiára meg önismereti csoportba, aztán felépítette az életét. De a régi, meggyötört énje nem tűnt el teljesen. Cserben hagyni nem akarnám. Mióta velem van, vannak pozitív élményeink. De hullámzó a természete. Kitalálta, hogy költözzünk össze. (Ez még elméleti szint.) Ő kertes házban gondolkodik, amiről már meggyőztem, hogy nem futná rá, és nagy nehezen el is fogadta. Már házakat nézegetett a neten és átlőtte nekem azok linkjét, amelyikbe épp beleszeretett, hogy nézzem meg Szentendrén, mely környéket mindig is imádott, micsoda villák vannak.... 70 millióért és fölfelé.        

       

               Mondtam, hogy szívem, az árat is nézd, ne csak a fotókat. Neki a realitásérzéke sem mindig működik, mert azon a környéken 50 millától kezdődnek az elfogadható és élhető házak. Tudom, hogy a nők álmának lerombolása piszkos dolog, de valakinek reálisan is kell gondolkodnia egy kapcsolatban. Azt mondja, az, hogy nézegeti, még nem vásárlási szándék. Mondom, ez igaz, de az álmodozás csak a kis szívedet fogja bántani.

Van egy megalkuvó oldala is, ami kevésbé tetszik, de persze én sem vagyok tökéletes, így nem ítélkezem, meg tudom húzni a határaimat is, nála ez máshogy működik: van egy rokona, akit zsigerből utál, de hogy használhassa néha a nyaralóját, képes neki jópofizni.

Őszintén, kicsit fázok ettől az összeköltözéstől, nem biztos, hogy vele föl vagyok készülve rá. Nem szeretem a kiszámíthatatlanságot, és most, hogy még nem élünk együtt, ez még számomra az elviselhető kategórián belül van. De ha együtt élnénk, tartok tőle, hogy sok olyan oldalát megismerném, ami kiborítana. Persze lehet, hogy rémeket látok előre, és nem is így lenne, hanem tök jó dolog jönne ki belőle. Ez is egy opció.

Ha határozottan nemet mondok, azzal jönne, hogy akkor csak szexre használom őt, és nem is veszem komolyan... Sokat törődök vele, talán kicsit túlságosan is, próbálom kitapasztalni, mi járhat a fejében, mikor mik a pillanatnyi igényei. Volt, hogy nem szólt hozzám fél napig, én meg azt hittem, épp ilyen kedve van, nem bántom, magába szállt, úgy látszik, erre van szüksége... végül rám borította, hogy nem vettem észre, hogy valamiért ilyen, okkal hallgat, és nem foglalkoztam vele, nem szóltam hozzá. Azért nem beszéltem hozzá, mert azt hittem, ezt akarja. Bár akkor nálam volt, és ha baja van velem bárkinek, normális ember ilyenkor elmegy és nem marad ott „hangosan hallgatni”. Szó sincs róla, hogy nem vettem észre.

Arra várok, hogy döntse el, végül is miért van velem.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9715679686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása