Azért tűnik hűségesnek, mert még nem bukott le

2020. június 24. 09:20 - csajokespasik

       

                Akit nyolc év után hirtelen faképnél hagynak, gyakran keserűen szemléli a világot. Az illúziók szertefoszlottak és ami megmaradt, abból kéne összerakni a holnapokat.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Az illúziókról és a valóságról szeretnék írni pár szót.

Vegyük például a Facebook-ot, ami megfelelő terep a képmutatásra és a vágyálmok kompenzálására, a magányosok társasági pótléka. Van pár ismerősöm, akikről tudom, hogy évek óta stagnálnak, vagy csúsznak lefelé, mindenféle értelemben, ám a profiljuk alapján, aki nem ismerné őket, sikeres emberek képét rakná össze. Vagy olyan párok, akikről tudom, hogy nem a harmónia jellemző a kapcsolatukra, látom, hogy a közös profiljukra nyálas, számomra gyomorforgató szerelmi idézeteket tolnak.        

       

               A személyes illúziókról... Én egy közel nyolc éves kapcsolatban hittem azt, hogy ez a főváros legstabilabb kapcsolata, a páromról soha nem tudtam volna ezt elképzelni, mert ő más nőre sosem néz. Naiv voltam. Majd jött a számomra váratlan fordulat, amikor elmondta, hogy szakítsunk, ...részéről elmúltak a dolgok. ...Talán talált valaki mást. Persze ezt nem mondta, úriember. A lényeg, hogy ebből én nem érzékeltem semmit, otthon ugyanúgy tökéletes volt minden. Akiről el sem tudjuk képzelni, hogy képes megtenni, az is megteheti. Hogy nem csak szimplán egy félrelépés lehetett, hanem ennyi idő után egyszer csak dobott, amögött komoly elhatározás van.

Lehet, ha nagyon hajtom a házasság témát, ez nem így alakul? Nekem kellett volna? Ha 8 év alatt nem érdekelte, akkor majd egy új lányt biztos fél év alatt elvesz. Én úgy gondoltam, hogy a férfiak mindig akkor nősülnek, ha nagyon muszáj – ha már nagy a nyomás a párjuk felől / nehogy másé legyen a kiválasztott/ becsúszott egy gyermek / kell valaki, akivel megosztható a rezsi és egyéb fenntartási költségek.

Keserű megállapítás, de előfordulhat, hogy az a mintapasi, akit hűségesnek gondolnak, csak azért tűnik hűségesnek, mert még nem bukott le. Nem feltételezem első pillanatban a legrosszabbat senkiről, de van aki azzal a dumával szed fel nőket, hogy a kapcsolata megromlott, így akar sajnálatot kiváltani. Elmondja, hogy már hazajárni sem szeret, és szánja meg valaki már őt, e szegény embert. Érthető, mert ha hazudik, akkor lesz esélye, ha őszinte, akkor meg nem ér célt.

Szóval, az illúziókból nagyon fájdalmas felébredni, de fel kell, néha hirtelen, minden bevezető nélkül.

Szép napot.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3015912456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása