Akik örömüket lelik a szakításban

2020. szeptember 03. 07:47 - csajokespasik

       

               „Egyik este megkívánt egy bizonyos márkájú italt, mondta, hogy lemegy ő a boltba, de adjak rá pénzt. Én lovagiasan fizettem. Többször is” - Szakításkor néhány nő sok mindent elfelejt, sok mindent viszont nem, főleg olyanokat, amiket te már rég elfelejtettél. Mindegy, csak a távozás legyen drámai és emlékezetes.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

egyeseknek kulturáltan szakítani túl egyszerű, túl sima dolog. Ma már hangos patáliával illik távozni egy kapcsolat végén, hogy ne érezd magad túl jól és mély nyomot hagyjon benned a hölgy, el ne felejtsd.

Néhány nő egy idő múlva szinte kiégeti magát a kapcsolatból. Mondja, hogy nincs tisztában az érzéseivel, időt kér, de sehova nem jutunk vele, egy időre hazamegy anyuhoz, én pedig maradok a lakásban, gondolkodjak csak. Aztán ilyenkor már csak telefonon tudod meg, hogy nem jön vissza. És még jól jártál, mintha mindenért téged okolva távozik.

Egy elméleti beszélgetés, melynek témáját a hölgy dobta fel: Ha ő félrelépne, nekem természetesen meg kéne bocsátanom, úgy rendben van, de ha én lépnék félre, ő nem bocsátaná meg - hogy képzelem?        

       

               Egyik este megkívánt egy bizonyos márkájú italt, mondta, hogy lemegy ő a boltba, de adjak rá pénzt. Én lovagiasan fizettem. Többször is.

Szelektív gondolkodás: Szakításkor sok mindent elfelejtenek, sok mindent viszont nem, amit t e már rég elfelejtettél. Mindegy, csak dráma közben színpadon érezhesse magát, ez a pillanat most róla szól és csak az övé, ő van a figyelem középpontjában, mindenki sajnálni fogja majd őt - és hogy miként adja majd később elő a barátnőinek a sztorit, azt jobb, ha nem tudod.

Talán úgy érzik, nem kaptak vissza annyit, mint amennyit belefektettek. Talán. Megtudod, hogy ő nagyon alárendelte magát neked, ez volt a baj, és te meglepődsz, mert nem így érezted. Egy szakítás a férfiből mást hoz elő, mint a nőből. Ennek megértéséhez talán egy élet kevés is.

(A férfinak legyenek saját tervei – vagy épp az a baj, ha vannak. Ha nincs fenntartva az, hogy a férfinak folyamatosan tepernie kell, akkor a másik talál jobbat. De mikor érezte magát alárendelve ? Sokan nem tudják, mit jelent ez a szó. )

Persze, kell, hogy kicsit féltsük egymást, nehogy elveszítsük a másikat – de valakinél pont ez cél. Ha egyenrangúnak érzi magát melletted – az is baj lehet. Ha nem érzi, az is. Érezd magad megtisztelve, hogy vele lehetsz. Végül ő mondja ki az összegzést, gyakran mindenért téged vádolva, így eshet meg, hogy egy szakítás nem percek ceremóniája, hanem akár hetekig is elhúzódik – amíg a hölgy örömét leli benne.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9216187604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása