Szerinte nincs elég nagy mellem

2020. szeptember 07. 07:56 - csajokespasik

       

               „Ő olyan családban él, ahol jobbára mindent megcsinálnak helyette, ő csak leadja a rendelést, és apu hoz neki egy vadiúj laptopot” – És talán innen ered a pasi válogatásra való hajlama és a bunkósága is. Talán nem is Levélírónkkal kéne együtt lennie, hanem egy mindenre bólogató nővel, aki egész nap isteníti és sosem kér semmit.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

igazából kérdésem nincsen, mármint olyan, amire kívülálló hasznos választ tudna adni. Az a kérdés még a levegőben függ, hogy kibírja-e mindezt a kapcsolatunk.

Másfél éve vagyunk együtt, ez idő alatt sok dolog történt, de nem számottevően problémás. Bár ki minek látja? Neki van egy barát-barátnője, aki foglalt, mégis sokat járkálnak el együtt. Nem vagyok féltékeny, csak nem értem, mit eszik rajta. Van, hogy engem is hívnak, de engem az a nő szellemileg irritál: nem vagyok az a két sör után mindenen vihogós fajta. Még azt is elmesélte, hogy életében összvissz két könyvet olvasott, de azokra sem emlékszik... Na, mindegy.        

       

               Olykor olyan is elhagyja a barátom száját, amit nem úgy akart mondani, vagy én értettem félre, bár nem tudom, ezt hogyan lehet még érteni: egyszer azt mondta, nem bírna ki egy monoton kapcsolatot. Ezt százféle módon lehet értelmezni. Viszont amikor azt mondja, hogy nincs nagy mellem, azon nincs mit töprengeni, elég egyértelmű. Azt is mondta, hogy még nem érzi úgy, hogy össze kéne költöznünk, neki még idő kell. Ilyenkor úgy érzem, hogy a vele kialakult bizalmi-érzelmi kötelék egyre lazul.

Én elég határozottnak tartom magam, ha vásárolni megyünk én célirányosan haladok, ő meg annyira el tud bóklászni, hogy rá kell csörögnöm. Én gyorsan döntök dolgokban, ő pedig gyorsan reagál, úgy, amit később megbán. Egyik barátnőmnek nyíltan megmondta a szemébe, hogy túlsúlyos, és hogy mit kéne csinálnia, azóta ő látni se akarja. Nem gondol át alaposan dolgokat... És ez már nem néha van így.

Ha valamivel felbosszant és felemelem a hangom, én leszek a hibás, mert ő nem akar ilyen hárpiát. Gondolom, egy mindenre bólogató kézilány kéne neki, aki egész nap isteníti és sosem kér semmit.

Néha úgy tesz, mintha ő számomra egy olyan ajándék lenne, amit ki kell érdemelnem naponta. Mondtam neki, hogyha ennyire nem bír, és többek közt kicsinek véli a melleim, nem kötelező velem lenni. Akkor meg bújt hozzám, hogy jaj nem úgy értette, csak viccelt. Szóval, mi számít egy kapcsolatban apróságnak és mi nem?

Ő olyan családban él, ahol jobbára mindent megcsinálnak helyette, ő csak leadja a rendelést, és apu hoz neki egy vadiúj laptopot. Általában olyan dolgokat csinál, amihez kedve van, ami kicsit is kellemetlen, azt hagyja. Kicsit megvisel, hogy nem nagyon tudunk semerre sem haladni.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2116192878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása