Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A szerelem él, csak a szex uncsi már

2020. november 03. 07:50 - csajokespasik

       

                „Nem tud mit csinálni, csak őrlődni. És ez az egyetlen olyan dolog egy párkapcsolatban, amit nem lehet megbeszélni a másikkal” – Nevezetesen, amikor az érzelmek még megvannak, de a szexualitás terén a lány több tapasztalatra vágyik, mivel neki a jelenlegi pasija az első.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mit lehet tenni a hasonló helyzetekben? Amikor hosszú ideje együtt van egy pár és igazi kötelék alakult ki köztük. A lánynak ő az első. A hűség alap, a szeretet és tisztelet mély, mindenben támogatják egymást. De ahogy telnek az évek, csökken a vágy és a szenvedély. A lány azon töpreng milyen lenne mással. Bűntudat gyötri, már a gondolatot sem érzi sem tisztességesnek, sem normálisnak. Inkább elfojtja őket. Fáj beismerni, mert a férfi, akivel együtt van, a tenyerén hordozza és imádja őt. Ha mindezt beismerné neki, azzal nagyon megsebezné. A lány örökre vele szeretne maradni. Kevés barátja van, aki meg van, többnyire a barátja haverjai, és ha közülük útjába akad egy olyan férfi, aki bejön neki, azt inkább nagy ívben elkerüli utána. Nincs más megoldás.        

       

               Az új munkahelyén is lenne valaki, akit most már úgy kerül inkább, mintha megbántotta volna valamivel és ez már nagyon feltűnik. Közben meg fél is attól, hogy a megszokott szexuális együttléteken túl más nem várja, mindig ebben lesz része. Nem akarja elhagyni, sem megcsalni, jó apa és családfő lenne később, aki azért dolgozik, hogy minden meglegyen. Olyan lelki társak, amit mással nem tudna elképzelni. Az idők során annyira összecsiszolódtak, hogy sok mindent már ki se kell mondani. Hasonlóak lettek, még egymás szokásaiból is átvettek párat. A lány gyakran gondolja, hogy nem tudna nélküle élni, ezért is magára haragszik inkább, hogy miért vágyódik egy ismeretlenre, ismeretlen tapasztalatokra, ami úgyis elmúlik. De nem tud mit csinálni, csak őrlődni. És ez az egyetlen olyan dolog egy párkapcsolatban, amit nem lehet megbeszélni a másikkal.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6316270578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása