Nem tudtam, hogy szerelmes belém

2020. december 29. 07:22 - csajokespasik

       

               Miként lehet közhelyeket mellőzve tudtára adni egy csajnak, hogy mi nem úgy érzünk, ahogyan most ő? Levélírónk se tudja, de legalább töri a fejét.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Egy ismerősömön keresztül ismerem ezt a hölgyet, még őszről. Azóta többször találkoztunk, és szinte naponta e-mail-eket vagy face-üzeneteket váltunk. Ő küldte először és azóta is tart. Van egy közös pont, mindketten hasonló szakmában vagyunk és jókat kérdez, én meg szívesen válaszolok. Én barátként álltam hozzá. Érdekes embernek tart, és volt, hogy egyszer 2 órát webcam-eztünk. Pár napja kicsit ittasnak éreztem, amikor neten beszéltünk, aztán bevallotta, hogy szerelmes volt belém, majd a „volt”-ot jelen időre cserélte. Nem akarom, hogy beleélje magát, mivel nekem van valakim (távkapcs.).        

       

               Én utálom a közhelyeket, és véletlenül se akarok olyat mondani neki, hogy majd valamikor a jövőben rád is vár valaki, ...valaki majd rád talál úgyis... de nem tudom, hogy csináljam, hogy a viszonyunk megmaradjon. Nem tudtam, hogy belém esett. Én nem úgy néztem rá, mint nőre, pedig értelmes és aranyos, szereti a kihívásokat, vagány, igazi egyéniség, és nagy dumás, pont mint akiről leperegne, ha csak odavetném a tényt, hogy nem lesz semmi, én nem úgy érzek, ahogy ő, de egyelőre csak húzom az időt. A vallomása óta csak e-mail van, és érezhetően zárkózottabb. Nem akarom, hogy megbántva érezze magát. Szó volt róla, hogy Szilveszterre elmegyek hozzá, de most már ezt sem hánytorgatom, ő sem hozza már szóba. Nem beszéltünk egymás magánéletéről, az intim témákat kerültük, ezért lepett meg a vallomása. Kínos a helyzet, bár nem én teremtettem...mivel elég nyitott, lehet hogy lepereg róla, ha csak úgy elmondom, de az is lehet, hogy csak azt mondja majd, semmi baj, de mégis mélyen érinti.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1916362146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása