8-10 randi után mondanak nemet

2021. február 12. 07:55 - csajokespasik

       

               Új év, (még a kínai is) régi problémák: Levélírónk szerint az olyan típusú nőknek, akik csak úgy csinálnak, mintha kapcsolatot akarnának, valamiféle megkülönböztető jelzést kéne hordaniuk, hogy a normális párkeresési szándékkal közeledő férfiakat ne tévesszék meg és ne húzzák fölöslegesen az idejüket.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Azt tapasztaltam az utóbbi kb. 5 évben, hogy a harmincasok nagy része még mindig ugyanúgy gondolkodik, még ha ezt belátni sosem fogják. Még mindig bizonytalanok abban is, hogy nem tudják eldönteni, mennyi idő után derül ki önmaguk előtt, hogy a férfi, akivel egy ideje néha találkozgatnak, mégsem az igazi. Miért kerül ez 8-10 randiba is bele? És utána mondanak nemet. Még szex sem volt, még csók se, csak időhúzás és bizonytalankodás. Miért kell belemenni és húzni olyan, még el sem kezdődő kapcsolatot, ahol már a legelején sem érzel olyat, amit kéne, vagy szeretnél?        

       

               Azt meg miért nem mondják meg, hogy mi kell nekik egy optimális találkozóhoz, akár a nyolcadiknál is? Mondjuk a második, harmadik találkozón már mást érzel (vonzalmat? Ellenszenvet?) mint az elsőn? Létezik ilyen? Aztán a negyediken boldog vagy, az ötödiken és a továbbiakban pedig lefelé görbül a diagramon a vonal?

Egyszer egy csaj azt írta - miután lemondott minden találkozót, én meg kérdeztem, mi az istenért húzta ezt hónapokig -, hogy nem volt ereje kiszállni... Mi van??

Egy másik lány meg történeteket szőtt, azt mondta zaklatottan: hogyha belemegy velem a szexbe, akkor én BIZTOS rá fogok akaszkodni. + Olyan igazán komolyan nem is gondolom, mert szerinte őt mindenki csak szexre használja. Nem volt több kérdésem. Ő szépen átlátta és elátkozta magát egy összefüggéstelen elképesztő hülyeséggel.

Ahogy utánaérdeklődtem ismerősöktől, meg hozzáértő oldalakon, két verzióval találkoztam: 1. a nők elsőre döntenek az illetőről, kb. pár másodperc alatt, (2.) viszont vannak olyanok is, akik a harmadik vagy huszadik randi után is bizonytalanok maradnak. Az hátráltatja őket, hogy a másik végül is egy idegen, max. vonzódnak hozzá, kedvelik a társaságát, de nem merik tovább engedni. Ennek korábbi sérülések vagy szigorú neveltetés a háttere. Ilyenkor megpróbálják meggyőzni magukat, hogy ebbe belemehetnek-e, és ennek a belső vívódásnak lesz majd az eredménye, hogy zöld lámpa, vagy piros. Amúgy jó lenne, ha az ilyen típusú nők valami megkülönböztető kitűzőt hordanának magukon, amennyiben már ők is tisztában vannak azzal, hogy ilyen típusok. Fejtegethetném még ezt sokáig, de kíváncsi lennék mások tapasztalatára, hogy nem csak nálam van ez az érzés.

Hiába van új év, szerintem ezek a nők a régiek maradnak, legalábbis egy részük.          

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr816424420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása