A szakítást többnyire a nők kezdeményezik

2021. május 25. 07:50 - csajokespasik

       

               „Ha olyan badarságokkal jöttem, mint közös célok megfogalmazása, akár a párkapcsolat elején, azzal illúzióromboló lettem” – Posztolónk rájött, hogy mondani bármit lehet, de mindig is a tettek fognak számítani. Ja, és a jó pasi mindig mindent visz...          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Pár tapasztalatomat szeretném bedobni a közösbe.

Miért van az, hogy a nőnek az számít komoly kapcsolatnak, ha mindenen uralkodhat, és teljesen meg tudja változtatni a másikat? A saját ízlésére. Milyen logika szerint véli, hogy ez a tartós kapcsolatok egyetlen titka?

Viszont ott a női vakság, amikor belebotlik egy „Alfába”, és a kinézete alapján azonnal felülírja korábbi elveit, még a józan észnek is ellentmondva. Ha tombol a Szerelem 100x megbocsát egy trógernek, akár megcsalta, akár goromba vele, akár csak üres ígéreteket lebegtetett neki, amíg ki van elégítve. Többnyire a nő akaratán múlik a szakítás.        

       

               Sosem abba zúg bele pár nő, hogy a férfi milyen figyelmes, milyen kedves, mennyire tud rá számítani. Egy „Álompasinak” minden nő bedől, és azt sem veszi észre, ha már nem is úgy ér hozzá, mint aki szerelmes.

Azt vetít ki magának, amit akar.

Ha már kifutott az időből, de egy kitartó surmó mégis érezteti vele, hogy még megállja a helyét a piacon, egész addigi életét eldobva, mindent beáldozva ragaszkodik hozzá.

Fiatalkori emlékeimben olyan kép él, hogy a hangos, piás kocsmakirály még mindig nagyobb előnnyel indul. Én nem vagyok ittasan sem bunkó, vagy olyan, hogy esetleg úgy kell haza támogatni. Kulturált alkoholfogyasztó vagyok, bár volt olyan barátnőm, aki szerint már 27 évesen ki kellett volna nőnöm a haverokkal eljárogatós korszakból. - Kinőni? A társaséletből? És mit kínál helyette? Csak saját magát? - Ő így vélte. Nagyapám hetven felett is eljárt lazán a haverjaival, és igen, volt alkohol, de mértékkel itták. Az ital a kultúránk része.

Volt olyan nő, aki azt mondta nekem, hasonló értékeket vall, de kiderült, hogy a kezdeti lelkesedés után a lendülete alábbhagyott.

Ha olyan badarságokkal jöttem, mint közös célok megfogalmazása, akár a párkapcsolat elején, azzal illúzióromboló lettem. Ha ebben partner is volt, később elállt tőle.

Ma már a találkozókon alapból gyököt vonok, amikor valaki bekonferálja magát, hogy ő aztán figyel az értékekre, és tudja, mitől lehet jó egy kapcsolat. Azt sajnos senki se tudja.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5416571018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása