Azért nem akar összeköltözni, mert nem akar összeköltözni

2021. június 07. 07:35 - csajokespasik

       

                „Nehéz ezen eligazodni, mert az ő gondolkodása elég szélsőséges, csak feketében és fehérben tudja látni a dolgokat” - A rossz családi emlékek sok kapcsolatot képesek tönkre vágni, és Levélírónk egyelőre türelmes a csajával, csak azt nem tudja, meddig lehet kitartani úgy, hogy a saját érdekei ne nagyon sérüljenek.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Férfiak! Ti hogyan álltok az elfogadással?

Ha van téma mostanában, amivel vitát indíthatok a barátnőmmel, az az összeköltözés. Nem érti, miért nem jó nekem így, amikor ő is meg van így?

Az ilyen kifejezéseket, mint „hosszú póráz” és hogy el kell tűrni a béke érdekében a másik „önmegvalósításait” sosem tudtam konkrétan értelmezni. De azt úgy gondoltam eddig is, hogy egy olyan kapcsolat, ahol taktikázni kell már az elején, nem sok jót ígér. Most ott tartunk, hogy neki mindent szabad, bárhova, bárkivel, bármeddig, de nekem ugyanazt már nem, mert sértődés lesz belőle        

       

               (eset: egy helyen összefutott pár ismerősével, és míg én ott ténferegtem, ők szabályosan 40 percig dumáltak a járdán. Amikor hasonló fordult elő, és én futottam össze egy régi ismerőssel, és 10 percnél többet nem beszélgettünk, utána ő megjegyezte, hogy most nagyon figyelmetlen voltam vele, és nem kellett volna ennyit pofáznunk)

Azért nem akar velem összeköltözni, mert kiszolgáltatottan érezné magát, plusz, esetleg később, ha ő már nem tudna onnan hova menekülni, akkor oda lenne kötve minden áron: ezen azt értette, hogy az ő apja elnyomta és terrorizálta az anyját, mindig le akartak lépni, de sokáig nem volt hova. És ezt nem akarná... Ez valahol logikus is, de miért szalad ennyire előre és miért tételezi fel rólam, hogy a múlt szörnyű megismétlője én leszek, amikor még nem léptünk a következő szintre se?

Nekem nagyon jó lenne úgy is, ha külön kasszán lennénk, mindenre hajlandó lennék, de ha nem akar, nem akar. Magyarán, azért nem akar összeköltözni, mert nem akar összeköltözni ...

Tényleg az lehet a valódi ok, amit mondott? Nehéz ezen eligazodni, mert az ő gondolkodása elég szélsőséges, csak feketében és fehérben tudja látni a dolgokat, a középmegoldásokat nem támogatja. Én valahol együtt is érzek vele, de nem minden áron.

Z.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5216584200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása