Mennyi az esélyem a nőknél?

2021. július 13. 07:52 - csajokespasik

Posztolónk teljesen átlagosnak vallja magát, és nem érti, miért nem tud egy hozzá hasonló nőt felszedni. Van, hogy tényleg eleve szerencsétlennek születik valaki a randizáshoz, vagy csak egy szépen fejlett önbizalomhiány gyártja a tévképzetet?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

21 éves vagyok és nincs mostanában könnyű dolgom a nőkkel. Egyik percben azt érzem, jól döntöttem, a másikban, hogy kitartóbbnak és türelmesebbnek kellett volna lenni. Nem vagyok kigyúrt, se magas, átlagos vagyok. Semmilyen hangszeren nem játszom, a foci sem érdekelt soha, iskolában sem. Kirándulni elmegyek, ha muszáj. Viszont bulizni szeretek, de az is olyan nálam, hogyha ismerősökhöz megyünk, akkor feloldódom, ha nem, ha valaki idegenhez, ismerős ismerőséhez, akkor végig feszengek.

Nem sok igazi kapcsolatom volt eddig, a legutóbbi nem is volt az, nem jutottunk el sehova, mert azt mondta, túl tapadós vagyok. Pedig én aztán nagyon nem, hiába érezte így, de ezt csak bedobta, mint indokot. Tudom, hol a határ, ismerem magam.

Az igaz, hogy nehezebben adom ki magam elsőre, mélyebben. De ez nem számít kórosnak. Annyiszor megkaptam már alakuló helyzetben, hogy nem biztos az érzéseiben.. (ez mi a francot jelent??) mert bizonytalan. És miért mondja, hogy még nem érzett ilyet sosem, amikor új a helyzet, még semmi sem történt, ergo: nincs összehasonlítási alapja. Vagy nem tudja ő sem, mit akar, esetleg nem akar elköteleződni – de akkor miért hirdet?

Vagy engem néz semminek, annyira se tartva, hogy egy hihetőbb kifogással jöjjön.

Ha már egy kis dologban hazudik, akkor talán jobb is, ha nem jövünk össze. stb., de azon én már túl vagyok, hogy ne ismerjem fel a kamu lerázó dumát.

Egyszer egy nálam kicsivel idősebb nőnél aludtam, de ajtóval elválasztott teljesen külön helyet ajánlott. Ez nekem azt jelentette, hogy nem akar semmit. Ő olyan volt, aki tényleg bárkit felszedhetne, nálam jobbakat, akiknél első lehetne mindenben, de maradtunk barátok. Ő akarta, és részemről a mai napig működik is. Nincs sok választási lehetőségem jelenleg. Mit tudtok tanácsolni? Még az alapvetően hozzám hasonló, visszafogott, átlagos nők is lepattintanak. (most már csak neten próbálkozom)

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2416626000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2021.12.12. 19:20:37

A mai nők igényei brutálisan elszálltak, ez az oka, nem más. Nemcsak az átlagosoké, hanem az átlag alattiaké is. Mivel jóval több a férfi, mint a nő, egyértelmű, hogy felértékelődnek, ill. felülértékelik magukat, és jó magasra pakolják a mércét. A "suba subához" elv csak a férfiakra vonatkozik, rájuk persze nem. És mindezt az egyenjogúság jegyében, természetesen.
Ha jó tanácsot megfogadsz, kedves cikkíró, kerüld el a párkapcsolatokat jó messzire. Te itt nem fogsz győzni. Csak jópár idegbajjal és lelki sérüléssel leszel gazdagabb - ez meg, gondolom, nem hiányzik.
süti beállítások módosítása