Azt érzem, nem férek bele az életébe

2021. augusztus 27. 07:33 - csajokespasik

Vannak, akik telefon nélkül nem működnek. A barátnő lassan rájött, hogy a pasijának a meló az első, így vagy megszokja a 15-20 perces hívásait, vagy tovább áll.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves blog,

a legutóbbi páromtól megkaptam, a „túl jó vagy hozzám, ezért szakítanék” mondatot, ami elég sokáig taccsra tett. Már hogy valaki csak ennyire taksált. Jelenleg sem jobb a helyzet, mert kb. 5 hónapja újra van egy férfi az életemben, akinek csak a hivatásáról, a karrierről szól az egész élete. Lényegében a hét minden napján. Ha nem ez a téma velem, unatkozik, és látom, hogy nincs fejben ott. Azt érzem, csak a munkája lelkesíti, a kapcsolatunkba negyedannyit se tesz bele.

A szex jó vele, működik, legalábbis magam részéről elégedett vagyok. A hosszú hétvégén volt egy közös programunk, ami közben szinte végig a telefonján lógott. Mert a meló. Mert ideje nem lehet. Mert ezt nem engedheti meg magának. Ha épp nem ő hívott valakit, akkor őt hívogatták. Ezek a hívások 15-20 percesek voltak. Ha olyan irtózatosan fontos beosztásban lenne, még elfogadnám, de nem abban van.

Azt érzem, nem férek bele az életébe. Valamilyen iránymutatást szeretnék, hogy ez csak számomra nehezen kezelhető, vagy lépnem kéne. A kapcsolatunk eleinte intenzívebb volt, amíg azt hittem, érdeklem. Emberileg bármelyik korábbi exemmel közelebb álltunk egymáshoz. Tényleg én lennék az éretlen érzelmileg egy ilyen emberrel egy ilyen fajta kapcsolathoz?

 
Szólj hozzá!
Címkék: elhanyagolva

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9616672050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása