38 évesen még otthon él

2021. augusztus 30. 07:24 - csajokespasik

„Ha más pasival dumálok, azt mondja, „látom, van új rajongód", ami megint egy kötekedés” - Ha a pasi jobban érzi magát otthon, és az összeköltözésről hallani sem akar, de mindent megtesz azért, hogy ne érezd jól magad, nem kéne erőltetni a kapcsolatot vele.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy ideje együtt vagyok egy nálam kicsivel idősebb férfival (38). Nem élünk együtt, én a kis lakásomban, ő pedig a szüleivel. Elég nagy házban vannak és külön lakrészben él. Amikor arról beszélek neki, hogy valamilyen módon biztos meg tudnánk oldani az összeköltözést, rögtön azzal vág vissza, hogy nem, és ő semmilyen hitelt fel nem vesz, és albérletet sem fizet, amikor itt van neki ingyen. Napjai abból állnak, hogy heti 5 nap munka, aztán otthon elvan, vagy átjön, de többnyire én megyek hozzájuk. Ha azt mondom, segítenék benne, hogy elköltözzön, rám förmed, hogy miben? Bankot rabolok?

Gyakran azt hiszem, szakítást akar kiprovokálni, mintha fárasztanám csak azzal is, hogy ott vagyok, vagy segíteni szeretnék. Tele vagyok érzelmekkel és gondolatokkal, nagyobb a mozgásigényem is, több barátom is van, mint neki. Ő sajnos nagyon magának való, elvan a virtuális világban, a valódi emberek nem érdeklik igazán.

Nem tudja tartani velem a tempót.

Néha elviszem az én társaságomba, ahol udvarias, közlékeny, de látom rajta, hogy ezt csak megjátssza. Ha más pasival dumálok, azt mondja, „látom, van új rajongód", ami megint egy kötekedés. És nem is a féltékenységet látom ebben, hanem csak annyit, hogy ne érezzem már jól magam. Meg olyanokat mond, hogy akkor jövök át hozzá, ha nincs jobb dolgom. Annak, hogy nem akar onnan eljönni, szerintem nem anyagi oka van, csak szeret otthon lenni. És ha bármit kérdezek tőle ezzel kapcsolatban, előre tudom, nem fog tetszeni a válasz. Mit csináljak, hogy forduljon a kocka? Hogyan tovább?

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5516674472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2021.12.12. 18:38:52

Olyan érdekes, hogy rendre csak a férfiakat ekézik a "mamahotel" miatt. Ha egy nő csinálja ugyanezt, az rendben van. Sőt, a "pasihotel" is teljesen A-OK. Egyedül a "mamahoteles lúzer" az, akit kifordult szemmel, hörögve kell gyűlölni...

Kedves cikkíró! Ha nem tűnt volna fel, államilag támogatott ingatlanos piramisjáték fut az országban. Gyakorlatilag ugyanaz megy itt most, mint anno Albániában. A legutolsó kis putri is 10 milliónál kezdődik. Budapesten egy harmadosztályú lakóparki kecó - írd és mondd - 57 millió forintba kerül! Ennyit még egy senior programozó se tud csak úgy zsebbű' kicsengetni. A "mamahotelen" kívül tehát marad 2 megoldás, mindkettő egyformán rossz.
- A hitelt nem kell bemutatnom, gondolom, ha éltél 2008 körül, pontosan tudod, miért borzasztó rossz ötlet felvenni. Aki mégis megteszi, az általában vagy pénzügyi tanácsadót alkalmaz súlyos százezrekért, hogy ne kerüljön adósságspirálba, vagy eleve arra bazírozik, hogy ő vissza se akarja fizetni, és ha ráküldi a bank a végrehajtót, majd ajvékol egy sort a közmédiába, hogy jáj segíCCSég, a nagy gonosz bank elveszi a lakásomat, menCSetek meg köSZpénzből...
Apafej, az a lakás SOHASEM volt a tiéd. A banké volt.
- Az albérlettel "csak" annyi a gond, hogy egyrészt egy szög nincs a falban, ami a tiéd volna, másrészt ha jön valaki aki rádígér egy húszassal, a tulaj közli veled, hogy két heted van, csomagolj és tűnj el.

Nézz szembe ezekkel, kedves cikkíró. A pasas nem rád mérges elsősorban, hanem arra, hogy ennyire nem vagy tisztában a magyar realitásokkal és lehetőségekkel. Jobban járnál-e, ha összeköltöznétek, aztán 2-3 év után vagy a végrehajtó, vagy a főbérlő pakolna ki titeket az utcára?
süti beállítások módosítása