A csaj jelenleg nem akar kapcsolatot

2021. szeptember 10. 07:44 - csajokespasik

… de ez Levélírónkat nem zavarja. Főleg abban látja a reményt, hogy a nő úgy fogalmazott, hogy „jelenleg” nem akar kapcsolatot. Azt pedig majd az idő és a kitartás eldönti, hogy a jelenleg hány hónapot is takar valójában.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Úgy 1 hónapja ismerkedek egy nővel. 27 éves. Közölte, hogy helyesnek tart. Ő intelligens, humoros és kedves. Önálló, saját lakása van, és autója. A munkájára sincs panasz. Sok barátja is van, akikkel összejár, vagy együtt nyaralgat. Én ezekből nem sokat tudok felmutatni, de nem zavarja. Egyszer aludt nálam, de nem volt semmi. Inkább még talán csak barátok vagyunk. Neki nincs párkapcsolata. Az hátráltat, hogy a beszélgetésünk kezdetén elmondta, hogy nem akar jelenleg senkit. Többször találkozunk, de egy jó beszélgetésen kívül semmi. Persze, az se rossz.

A beszélgetésekből kiderült, hogy van egy olyan „barátja” akivel néha-néha lefeküdt korábban. Ez nekem annyira nem tetszett. Ahogy leírta nekem a fickót, bulifüggő nőcsábásznak tűnt. Én a helyében féltem volna, hogy más nőtől mit szed össze, ...és utána fogadja... de ezt nem mondtam neki. Nyilván ezzel a kockázattal ő is tisztában volt.

Számomra felfoghatatlan, hogy miért elég neki a magány, amikor lehetne normális kapcsolata. De legalább bevallja magának is, és nem tesz úgy, mint sokan mások, hogy gyorsan férjhez megy, aztán szanaszét csalja szegényt. Lehet, hogy nem megy neki a párkapcsolat, nem tudja vállalni. De nem is zárja ki, hiszen úgy fogalmazott, hogy „jelenleg”. Abban bízom, hogy ha minél több időt töltünk együtt, majd lazulnak a kialakult sémái, és megpróbálhatjuk együtt.

 
11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1016684920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exilis 2021.09.10. 13:41:07

Én szívesen fogadok veled egy nagyobb összegben, hogy ez a nő soha nem fog veled lefeküdni. Menekülj, mert napnál világosabb, hogy csak ego tuningra használ, te legyezgeted a hiúságát, a jó pasi keféli, de elvenni nem akarja, ő meg vágyik egy jó pasira akinek nem csak kefélésre kell. Nem rád, mert akkor már lefeküdt volna veled, te ebben a felállásban csak csicska vagy, aki megerősíti az önbizalmát, de te nem kapsz cserébe semmit. Ezt hívják felhőztetésnek, ennél kevesebb megalázóbb helyzet létezik egy férfinak. Amikor a hozzád való nővel találkozol, akkor látni fogod mennyire más a felállás, nem kell kaparnod és várnod semmire, mert te leszel számára a jó pasi.

Szalay Miklós 2021.09.10. 13:42:31

Egy írás, mely jól összefoglalja, hogyan működik a szerelem, szeretet és barátság:

egyvilag.hu/temakep/054.shtml

Ajánlom különösen a 4-es pontot, a szerelem tényezőiről, itt:

egyvilag.hu/temakep/054.shtml#p12

Levi999 2021.09.10. 14:04:34

A "jelenleg nem akar senkit", azt jelenti, hogy nagyon is akar, csak nem téged!

2021.09.10. 14:05:23

Megkockáztatom a kijelentést: még fiatal vagy és nincs túl sok tapasztalatod.
Már ebből a rövid leírásból is látszik, hogy az a fajta csaj az illető, akinél te maximum csak szárazbarát lehetsz. Ha úgy gondolja, majd nálad alszik, kiönti a szívét - cserébe hozzá se nyúlhatsz. Persze ha az az életcélod, hogy egy olyan nő lelki szemetesládája legyél, aki olyan faszikkal fekszik össze, akiknek mellete még van másik n+ nője, akkor hajrá.
De jobban jársz, ha kilépsz a képből: most még minimális lelki-érzelmi-anyagi veszteségekkel kiszállhatsz.
Ajánlott irodalom: KFT: Bábu vagy.

Motorogre 2021.09.10. 14:24:27

Ugraszd ki a nyulat a bokorból: keríts egy hús-vér barátnőt magadnak, és a Vele történt nyali-fali után ernyedten panaszkodj a blogbeli hölgynek valami kamu indokkal .. . erre hogy reagál vajon ?

Vagy ne ugraszd ki - hanem köszönj el. Így csak esküvői tanú lehetsz max Nála.

sure_shot 2021.09.10. 18:19:07

Megéri várni, előbb-utóbb végre bemutat az emberének. Az nagyon kellemetlen lesz, de talán összebarátkoztok.

Burgermeister 2021.09.10. 18:31:46

@AntiChrist: szarazbarat...:) hany ilyen balek van..:(

Burgermeister 2021.09.10. 18:32:58

Nemreg talalkoztam egy hasonlo nemberrel, eloadta h van ketto veszfasz a tarsolyban....na akkor szia hello es tipli.

sírjatok 2021.09.10. 18:44:04

ha igazán menő vagy, lefekszel a csávójával

2021.09.10. 22:54:35

@Burgermeister: Rengeteg. És nemcsak a fiatalok között. 40+ férfiak között (általában elváltak) is van annyi lúzer, hogy megszámolni se lehet őket.
süti beállítások módosítása