Néhány jel arra, hogy a barátzónában vagy

2021. október 29. 07:37 - csajokespasik

Ha a csaj rendszeresen hív, közvetlen veled, minden gondjába beavat, és néha azt is mondja, hogy hiányzol neki, még mindig kevés. Ám ha előtted csúnyán berúg, az annyit jelent, hogy nem akar tetszeni neked, de elfogadott ivócimborának.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Társaságban - de elnézve idegenek társaságát is - látom, ha valaki teper, olyanért, akiről mindez lepereg. A magam társaságában ugyanúgy akarattalanul is kiszúrom, mint akármelyik helyre beülve. Felismerhető, amikor a pasi lelkesül egy nőért, látszik, hogy nagyon bele van zúgva, ám a vágya tárgya mindössze kedves nagymamás mosollyal nyugtázza, látszik rajta, hogy kettejük közül ő az egyetlen, aki biztos benne, hogy mi nem lesz. Én is voltam ebben a cipőben, így összeszedtem pár tünetet, amikor észre kéne venned, hogy a barátzónában vagy. Ezekkel persze nem mellőzhető a pofára esés, csak a mihamarabbi rádöbbenés gyorsítható.

- Amikor elsőre is nagyon lelkes, örül, hogy lát, de még fél év után is (minden próbálkozásod ellenére) csak annyi van, hogy kétnaponta felhív, 1 órán át rád zúdítja a lelki bajait, és annyi.

- „Nem tartom magam jó nőnek, te jobbat érdemelsz... Nem veled van a baj ... Biztos te is megtalálod majd egyszer, aki hozzád rendeltetett... Nem az vagyok, akinek hiszel, és akit keresel...” – ismerős udvarias terelések, visszautasítások, melyek a próbálkozásaidat kísérik. Barátzóna.

- Rendszeresen ütköztök, közvetlen veled, még azt is mondhatja, hogy hiányzol neki. Elhív inni, és a jelenlétedben csúnyán berúg. Jelentése: nem akar tetszeni neked, de elfogadott ivócimborának, azon belül is meg alomtársnak.

- Még azt is mondhatja, hogy szeret, használhatja veled kapcsolatban ezt a szót, de más értelemben, mint hiszed. Ez félrevezető a gyanútlanoknak. Hiába mondja, nem érzed. Nem is az a lényeg, amit mond.

- Végül: Ha egy nőnek tetszel, azt azonnal megtudod, mint ahogy az ellenkezőjét is - ha észreveszed.

 
18 komment
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1116739012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örömhernyó 2021.10.30. 02:45:54

Ha egy nő akar tőled szexet, akkor azt tényleg azonnal érzed. És a harmadik randi körül megtörténik az aktus. Ha nem, akkor nem akar szexet éd belecsúsztál a kihasználható pasi szerepébe, a barátzónába.
És hiába jön nekem valaki azzal, hogy ő több éves ismeretség, barátság után feküdt le a vágyott nővel. Az a nő nem vonzódott hozzá szexuálisan, csak jobb híján adta oda magát egy gyenge pillanatában, amit meg is bánt. Vagy egyedül maradt és félt a magánytól, ezért legyőzte az undorát és magába engedte az illetőt.

szintetikus 2021.10.30. 03:48:44

"Nem tartom magam jó nőnek" ilyet mondott valaki valaha? Ne már.. az valóban mindenki számára rossz nő volt
"elfogadott ivócimborának" egy nő egy pasit? Ez komoly? Ehhez minek asszisztálni? Hűha

Örömhernyó 2021.10.30. 06:31:58

@szintetikus: Lepattanó muffban reménykedik a pasi, azért.

Én is belekeveredtem régen egy olyan kapcsolatba, amiben én a lány önsajnálatában voltam társ, alkoholizálás mértékkel volt, nem ivócimbora lettem, hanem lelki szemetes, de legalább volt jó szex, amíg tartott.

jegeskaveee. 2021.10.30. 08:24:58

Miért nem tudja elfogadni valaki -akár nő, akár férfi-, ha a barátja/barátnője többször is megmondja neki, hogy nem akar belemenni komoly kapcsolatba, csak jóbarátként tekint rá? Miért kell a sokadik alkalom után is erőltetni?

Lady Scarlett 2021.10.30. 09:28:44

@jegeskaveee.: Mert aki ilyen, annak ilyen a személyisége. Vagy nem fogja fel, hogy "nem" vagy leküzdhető akadályt lát a "nem"-ben. Esetleg olyan mértékű visszautasításnak fogja fel, amit nem bír elviselni.
Vagy, - de ez már klinikai eset - sértésnek értékeli a visszautasítást és mindent elkövet, hogy másképp legyen, őt nem utasíthatja vissza senki.

Esetleg szimplán szerelmes, akkor meg teljesen mindegy mit mondasz neki. Ezen csak a full izoláció segít.

fkv.117 2021.10.30. 12:35:15

De a csajok hogy meg tudnak sértődni, ha a barát zónába sorolt csávó meg nem lesz hülye ingyen fuvarozni, cipekedni, meg egyéb csicskáztatást csinálni neki...

fkv.117 2021.10.30. 12:37:35

@jegeskaveee.: A nő se tudja elfogadni ha a csávója csak kúrásra használja, és nem akar összeköltözni vele, pláne nem utánfutót gondozni. Az egész a nők hibája, nekik kell a mesefelhő a romantikáról, ha simán csak megmondod neki hogy megdugnád, akkor fúj perverz, ezért megkapják hozzá a mesét. De csak azt, attól még nem lesz több dugásnál.

Örömhernyó 2021.10.30. 16:41:45

@fkv.117: Igaz, ami a nők részéről a szárazbarát kihasználása, kecsegtetése, az férfi részről a komoly kapcsolat vagy házasság ígéretének lebegtetése szex reményében. Évezredes társasjáték ez, amiben a férfi akkor jár jól, ha soha nem lesz nők barátja. Mert az per definitionem egyenlő a szárazbarátsággal.

jegeskaveee. 2021.10.30. 18:08:22

@fkv.117: Pont ezért írtam azt, hogy "akár nő, akár férfi". Mindkét nemre értettem, nem csak az egyikre.

Burgermeister 2021.10.31. 06:49:36

Tobbszor tartottam csajokat a baratzonaban, vagy inkabb hatrebb soroltam oket tartalekba mert volt jobb naluk. Nemsokaig birtak.:) Na ez a lényeg, nekunk sem kell ebbe belemenni.

ElodNemeth 2021.10.31. 14:54:55

@szintetikus: mi ezzel a gáz, nekem is volt csaj akivel csak ittunk, buliztunk, más nem volt. Miért ne lehetne ez így? Mondjuk én se akartam lefektetni és a másik oldalról sem volt erre igény.

lobaszopiatej 2021.10.31. 17:35:13

"Végül: Ha egy nőnek tetszel, azt azonnal megtudod"

Sajnos ilyen élményem nem volt, pedig már kifutottam az ismerkedős korból.
Mind barátzóna volt, kivéve azt amelyik fizikai vonzalomnál nem menekült el.
Szóval elő a dákót, mert csak az a biztos!

Supergranat az igazságosztó 2021.10.31. 20:12:15

Ha nem is az elsőn de a másodikon nincs szex vagy szóba sem kerül vagy negatívan áll a témához a csaj, akkor azonnal lapát mert abból már nem lesz semmi!

Örömhernyó 2021.11.01. 04:56:58

@Supergranat az igazságosztó: @lobaszopiatej: Bizony, amit megtanultam, hogy ha harmadik randin nincs szex akkor ott nincs vonzalom. Vagy csak téged nem talál vonzónak, vagy eleve frigid. Mindkét esetben jó eséllyel bele fog csúsztatni a szárazbarát fiókba, de erről neked nem szól. Aztán miután hetekig, hónapokig minden rendben megy köztetek, teljes az összhang, azt hiszed, hogy célba értél. És amikor a 15. találkozón bepróbálkozol, a lompossal, akkor nyilván te leszel a hibás, a perverz, a nemnormális, mert hogy képzelted, hogy ebből több lehet, mint "barátság". Persze ez nem barátság, mert férfi és nő közt olyan nincs.

William Kidd 2021.11.01. 06:44:15

Na es mennyire helyettesiti a penz, az egzisztencia a kulsot? Kepes 1/1?

MsIreneAdler 2021.11.01. 10:13:32

Szerintem, aki ebben a reménytelen reménykedő helyzetben van, annak már nagyon nehéz bármit mondani, hogy adja fel a szíve választottja utáni koslatást.
Egyébként ez a fajta minden alapot nélkülöző rajongói viselkedés férfi részről ugyanúgy megdöbbent, mint a bunkó, rosszfiúk imádata női oldalról. Úgy gondolom ebbe a hibába gyakrabban esnek bele az olyan felszínes emberek, akik nem látnak túl a csöcsön és rúzson, illetve az izmokon és a pénztárcán. Akinek semmilyen konkrét megerősítés nem kell a másik vonzalmáról, ahhoz szerelmes legyen, az nagyon gáz. Nem mondom, fiatalabb, tapasztalatlan korban bele bele fut az ember ilyesmibe, de ha idősebb korban ráadásul többször is ilyen helyzet áll elő, na ott valami baj van a toronyban.

MsIreneAdler 2021.11.01. 10:23:49

@William Kidd: képes. Nézz csak körül. És még meg is ideologizálják a pénzért vett szerelmet. Patrónusnak, támogatónak jó hogy nem már magának a Mikulásnak nevezik azt, aki szimplán puncit vásárol. A nő sem szimplán kurva már, aki a testét eladta, hanem biznisz vumen, gyámolításra szoruló lányka (itt ha bulvár is játszik, behúznak egy nyomorkártyát is).
Senki ne értsen félre, nem az üzlet ellen vagyok, mindenki úgy él, azt csinál, amit akar. Az álszentség zavar, meg az, mikor egy ilyen kapcsolatot egyenrangúnak tartanak egy kölcsönös szereteten, bizalmon alapulóval. Többre tartok egy útszéli örömlányt, aki felvállalja, hogy a pénzért kefél, mint bármelyik ilyen díszluxus nőcskét.

fkv.117 2021.11.03. 20:14:55

@ElodNemeth: Akkor meg mire jó egy csaj? Hallgatni a hüvelygombás sztorikat?
süti beállítások módosítása