Barátság már nem, kapcsolat még nem

2021. november 15. 07:42 - csajokespasik

A negyvenes pasi úgy érzi, hogy a húszas csaj többet akar tőle, de hamar rájön, hogy csak egy számára érthető játék részének szánja.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

(Előrebocsátom, hogy a tiszta válaszok érdekében tekintsük ezt elsősorban elméleti kérdésnek és mint csak jelenséget nézzük.)

Negyvenes pasi és húszas csaj. Netes ismeretség, és elsősorban a lány akarta a találkozót. A pasi nem sok reménnyel megy bele. Végül is mi baj lehet belőle? Ugyanakkor váratlanul jól sül el az egész. Később a lány elhívja magához, ahol egy kisebb összejövetelt tart. Ő úgy viselkedik, mintha nagyon is érdeklődne a férfi iránt, sokat beszél vele, sokat mosolyog, beleül az ölébe (némi alkohol hatása alatt) a haját babrálja. Elárulja, hogy mindig nála idősebb pasijai voltak. Szóval, minden jel kedvező.

A férfi mindezek hatására cselekszik, hiszen tudja, hogy ez az ő dolga. Ám amikor előáll a szándékkal, a lány visszakozik, majd később azt mondja, ha az kell, el tudná játszani a barátnő szerepét, mások előtt. Színjáték szinten. Ezt a férfi nem tudná felvállalni, és értelme se lenne. (A lány nem foglalt, nincs senkije. Van, hogy önbizalom hiányos nők gyakran alul választanak, pedig nem okozna gondot neki bármilyen, korban hozzáillő pasi megszerzése.)

A férfi az eszénél van, reálisan átlátja, hogy ebből ő sehogy se jönne ki jól, de a csaj naponta ráír és hívja. Miért ez a játszadozás? Barátság már nem, kapcsolat még nem.

Belátja, hogy beleszaladt ebbe. Azt érte el, hogy a férfi sokat gondol rá és hülyének meg tehetetlennek érzi magát ebben a játékban. Mert ez egy játék, csak ő nem élvezi igazán. Meg lehet-e határozni ezt a helyzetet anélkül, hogy bármelyik felet is minősítenénk vagy elítélnénk?

 
16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr416755632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nOniCk 2021.11.15. 09:42:32

Nincs itt semmi látnivaló. Egolegyezgetés a cicamica részéről az ismerősei előtt. Ojajj, minősítettem. Férfi feladata nyilvánvalóvá tenni a szándékát és felállást. Továbblépés tekintetében sexbe, vagy elfelejtésbe visz az út.

exilis 2021.11.15. 12:03:16

Felhőztet a kislány. Nem akar tőled semmit, de kell neki a visszaigazolás, hogy ha akarná akkor lehetne ilyen pasija is. Azok a nők is csinálják ezt akik nem akarnak egyáltalán párkapcsolatot, ez egy teszt, ami megerősíti őket a szexpiacon elfoglalt helyükben. Felejtsd el, köszönj el tőle. Mindenképpen a lezárás számodra a legjobb út, mert ez az egy ami esetleg felpiszkálja az egóját - nem viseli el, hogy nem érdekled - és a végén mégis megdughatod.

pura.vida 2021.11.15. 12:35:08

"Ám amikor előáll a szándékkal, a lány visszakozik, majd később azt mondja, ha az kell, el tudná játszani a barátnő szerepét, mások előtt. Színjáték szinten."
Szerintem ez az a pont, ahol gondolkodás nélkül hagynod kéne a csajt. Alapvető értékrendbeli problémák vannak, teljesen komolytalan és éretlen a gondolkozása. Ego boostra van egyedül szüksége jelenleg.
Ne kínozd magad feleslegesen, próbáld elfelejteni.

szeme közé, laposan! 2021.11.15. 14:18:58

Valami nemesfémbányászat jut az eszembe, csak nem tudom, pontosan melyik... Réz, cink...? Valami köze van a pénzhez, az biztos.

ben2 2021.11.15. 15:32:32

Pontosan mi a kérdés?
Ez egy lefutott meccs.
Ha a kiutat keresi, az nagyon egyszerű: meg kell sértődni még akkor is, ha elsőre méltóságon alulinak és gyerekesnek érzi.
Telefonszámot tiltó listára, facebook-on blokkolni, emailek a spam folderbe.
És még véletlenül sem reménykedni, hogy ez majd gondolkodásra készteti a csajt, aki végül meggondolja magát és belemegy a kapcsolatba, mert az összes közül az a legjobb forgatóköny, ha nem így lesz.

||| 2021.11.15. 17:32:12

"ha az kell, el tudná játszani a barátnő szerepét. Színjáték szinten."

"Meg lehet-e határozni ezt a helyzetet ... ?"

Meg. Bohózat live! :D

Motorogre 2021.11.15. 19:12:37

A nevében benne van a megoldás: Szín-JÁTÉK !! Játssz egy keveset és utána értékeld. Senki nem kötelezhet a második leosztásra ...

Burgermeister 2021.11.15. 19:16:01

Felejtos. Jobbat erdemelsz.

dekás dezső 2021.11.15. 20:16:59

Hát persze, legalább játszik egy jót a kisasszony. Gyakorol. Te meg kapsz egy kis illúziót. Mi baj lehet? Ááá, semmi.
Csak nehogy beleszeress.:)

MsIreneAdler 2021.11.15. 22:39:53

A kulcsmondat:

"Ám amikor előáll a szándékkal, a lány visszakozik, majd később azt mondja, ha az kell, el tudná játszani a barátnő szerepét, mások előtt"

Szerintem itt szó sem volt semmiféle románc kezdetéről, honnan veszi ezt mindenki?? A napnál is világosabb, hogy a csaj profi. Várja az ajánlatot, hogy mennyiért játsza majd el a barátnő szerepét, de a pasi nem vette a lapot, azt hitte ez valami ismerkedés. Na mindegy, hátha most leesik neki. Hogy miért írogat? Hát nyilván kedves a lány egy potenciális ügyféllel...

Negyven évesen azért már illene tudni, hogy mi a célcsoport, milyen nőket kaphat meg általában az ember. Ha mondjuk nap mint nap nem akarják széttépni őt a húszéves csajok, akkor érdemes elgondolkodni, hogy vajon most ebben az esetben, mi is történik valójában.... Értem én, hogy simizi az egót, meg minden, de azért maradhatna a realitások talaján.

Olasz Bazsa 2021.11.16. 09:53:20

"Van, hogy önbizalom hiányos nők gyakran alul választanak"
Bullshit. Ha egy csaj önbizalom hiányos, akkor a közösségi oldalakra addig pakolja a csücsörítős szelfiket, amég a sok szerencsétlen lájkhuszár feljebb nem turbózza az önbizalmát. Csaj, aki alul választ??? Mindenki nyugodjon le a p.csába, ilyen még egy fantasztikus filmen sincs, nemhogy az életben. A legtöbb kislányt már tinédzser kortól kondícionálja a környezete az egzisztenciális prostitúcióra, aminek egyenes ági következménye lesz a féktelen hipergámia.
Alul választó nő LOL b+ ez a nap vicce.

pura.vida 2021.11.16. 18:51:57

@Olasz Bazsa: jézusom :D rengeteg nőnek van olyan időszak az életében (pl épp kijöttek egy bántalmazó kapcsolatból, ami elhitette velük, hogy sz.rt se érnek), vagy épp egy komolyan trauma után vannak, hogy igenis alul választanak, mert már az eléri az ingerküszöbüket, hogy valaki (bárki!!) érdeklődik irántuk/csodásnak tartja őket. Ez abszolút létező jelenség.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.11.17. 10:12:11

@pura.vida: ez a bántalmazó kapcsolat túl van egy kicsit misztifikálva. Ma már az is annak számít, ha valaki csúnyán beszél a párjával. Ma már mindenki egy kis hópihe, akinek a lelke sérülékeny, az önbecsülése ingatag és külső megerősítésre vár, és mindez persze a partner dolga. Közben persze szeretnénk a vágyainknak is élni, tehát bizseregni akarunk, és örök és mindenre kiterjedő, szenvedélyes szerelmet. Mivel a két dolog nem jön össze, ezért meg boldogtalanok leszünk, amiért mindig a másik a hibás.

Véletlenül sem az a faszság, amit a világról hiszünk. Á.

exilis 2021.11.17. 12:09:23

@Puerto Prince: Nem találkoztam még elvált nővel aki ne egy "bántalmazó" kapcsolatból jött volna. Ez a legegyszerűbb hazugság ha együttérzést akarunk kicsikarni, és elterelni a lényegről a figyelmet. Barátom akit fűvel fával csalt az asszony, egy nyámnyila alak volt, de tényleg, amikor vége lett, akkor úgy tudta meg, hogy ment haza munkából, és a feleség épp szórta ki a holmijait a másodikról, mert költözött a helyére az új bak. Na még róla is visszahallottam, hogy micsoda erőszakos alak volt, bezzeg és szegény Gizuka....

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.11.17. 17:05:23

@exilis: jó de ez meg olyan, hogy minden exfeleség szarul főzött, elverte a pénzt és egy hal volt az ágyban :)

MsIreneAdler 2021.11.17. 18:27:03

@Puerto Prince: na ott a pont :).
Egyébként nagyon sokmindent elárul valakiről az ahogyan az exeiről beszél. Nem is az amit mond, hanem ahogyan mondja. Nyilván valami nem stimmelt, ha vége lett a kapcsolatnak, de ilyenkor mindig érdemes önvizsgálatot tartani, nem pedig vaktában a másikat hibáztatni mindenért.

@exilis: barátnőm volt férje, aki egy fitying nélkül ment a házasságba, a végén mindent is akart. Mivel a lány apukája anno szerencsére nem hagyta, hogy az általa vásárolt ház kettőjük nevén legyen, így jobbhíján az ingóságokra röppent rá a srác. Úgy gondolta, hogy 6 év házasság után, amit ő naplopással és alkalmi munkákkal töltött, igazán megérdemli az utolsó kiskanalat is... Én is tudok ilyen sztorikat... 1:1 :D
süti beállítások módosítása