Miért nekem kéne bizonyítanom?

2021. december 03. 07:55 - csajokespasik

Lehet egy távkapcsolat még hézagosabb? Levélírónknak az együttlétek után távoznia kell, és arra gyanakszik, hogy pasija hozzászokott a lazább kapcsolatokhoz, és ez jobb már nem lesz.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A mi kapcsolatunk még mindig távkapcsolat, és még így is kihagyásokkal. Elmondása szerint neki még nem volt komoly kapcsolata. Engem kifaggatott az exeimről, de az ő exei számomra mindig tabutéma. Mindig az van, hogy én utazom hozzá, ami nem kis táv, és onnan az együttlétünk után egyből mehetek is haza, nem aludhattam még ott soha! Azt mondja mindig, hogy muszáj aludnia, mert reggel korán kel. De én nem olyan vagyok, akivel ne lehetne együtt aludni pihentető módban.

Olyankor mindig megtalál a rossz érzés, hogy állandóan meg van határozva egy idő, és most menni kell. Van egy haverja, akivel lényegileg együtt nőttek fel, ő bezzeg ott aludhat bármikor. Ezt tudom, mert elszólta magát, amikor egyszer ő is ott volt. A baj az, hogy ő már annyira az életem része, hogy sok szempontból megszoktam, és szeretem őt. Ha sokáig nem találkozunk, engem mindig elkap a „na, eddig tartott" – érzés. Azt hittem, majd ez az egész szépen kialakul, és alakul is, csakhogy nem a nekem kedvező irányba. Mert neki valószínűleg így is jó. Miért nekem kéne bizonyítanom? Lehet, hogy ő a lazább kapcsolatokat szokta meg és tart valamitől?

Köszönöm, hogy elolvastad

 
22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7816772150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.12.03. 09:50:56

Ez nem kapcsolat. Hagyd ott és keress olyat aki komolyan vehető.

MsIreneAdler 2021.12.03. 09:55:08

@Puerto Prince:
"A baj az, hogy ő már annyira az életem része, hogy sok szempontból megszoktam, és szeretem őt."

De tényleg ez a baj, hogy a poszter azt szokta és szerette meg, hogy utazik egy csomót, majd kefélés után kihajítják, ráadásul még szerinte ez egy valamerre tartó, fejlődő párkapcsolat... Ez rohadtul szomorú.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.03. 10:38:14

@MsIreneAdler: na jó, de ez egy hazugság, amit ő akar elhinni.
Emlékeimből előkaparok egy lányt, akinek mondtam a felhőkarcoló megmászása után, hogy ilyenkor szoktak a lányok hazamenni, fura, hogy még itt van, nem tudok tőle aludni. Azt kérdezte: "Akkor... kártyázzunk?" Annyira abszurd, annyira gyermeki volt ez a felvetés, hogy teljesen odáig lettem meg vissza. Egész éjszaka kártyázni tanítottam, sőt, utána még sokáig összejártunk. Főleg dugni. De tudta ő, hogy kártyázni is fogunk, és hogy emiatt maradhat éjszakára is. Az ilyen dolgoknak ki kell húzni a méregfogát.

Ettől ez még nem stabilkomolyházasságelőszobájapárkapcsolat, de legalább nem is ez a nyomorult, önáltató kínlódás.

MsIreneAdler 2021.12.03. 13:07:29

@Puerto Prince: egyébként igazából nem is magával a konstrukcióval van a gond. Jó tud lenni egy ilyen kötetlen barátság extrákkal téma is ám :). Hanem, hogy valaki hogyan gondolhatja, hogy ilyen egy klasszikus kapcsolat: gyere-megduglak-najómehtsz? Miért hiszi, hogy itt valami kezdődik, vagy egyáltalán bármi is van? Ez nem az első ilyen poszt mostanában.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.03. 13:52:38

@MsIreneAdler: ezen én is gondolkodtam. De szerintem azért, mert a hazugság az csillogó és édes, az igazság az meg uncsi és szar.

Gondolom, hogy jó... :) sőt, még barátság sem kell!

szeme közé, laposan! 2021.12.03. 16:11:34

Volt hasonló kúrós kapcsolatom régen, de ő nálam alhatott, mert én reggel is szeretek dugni. Talán ezt felvethetné a a delikvens, hátha ettől nagyobb lesz a szerelem iránta. Ja, nem...

Lady Scarlett 2021.12.04. 12:01:30

Poszter, egyenesítsd ki a gerinced és hagyd a fenébe ezt a palit. Ha viszont neked jó így és szeretsz azon szenvelegni, hogy viselkedik veled, akkor hajrá. Csak akkor mi a fenének írogatsz ide be... (már ha nem kamuposzt az egész sztori).

Gabriella Vass 2021.12.04. 16:55:46

Poszter! Ez nem kapcsolat, hanem kapcsolódás. Kizárólag az ivarszerveké. A faszid a viselkedése alapján ahhoz van szokva,hogy felemeli a telefont,tárcsázza a megfelelő számot,kisvártatva a hölgy házhoz jön. Legközelebb, mikor távozol, emelj ki a pénztárcájából minimum 3 deákot és közöld vele, hogy ennyi a szaxi izé...taxi. Hogy teljes legyen a komfortérzete.
Még egy jó tanács: ÓVSZER! merthogy előtted, melletted is lehetnek külön szexei.

_krampampuli_ 2021.12.04. 18:16:15

Szerintem is ez egy kamu poszt. Aki ilyen viszonylag összeszedett, normális helyesírással megírt posztot tudott írni, az szerintem kizárt, hogy ennyire primitív legyen...

MsIreneAdler 2021.12.04. 18:31:57

@Lady Scarlett: mind kamu, de a játék kedvéért úgy teszünk, mintha igazi lenne : )

Motorogre 2021.12.04. 19:33:28

A poszt vagy kamu (ott a pont Scarlett Úrhölgynél) vagy a poszter férfi. Egy nő nem lehet ennyire hülye....

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2021.12.04. 20:21:10

@Motorogre: Már hogyne lehetne, egy nő (is) bármennyire hülye lehet.
Ismerek hasonlót, meg több 120 kilós hölgyet is, akik azt hitték, hogy miután végre elválnak a kibontakozásukat gátoló pacáktól, majd tömegével vívnak meg értük az alacsony BMI-indexű kenti grófok az olimpiai bajnok élsportolókkal.

eßemfaßom meg áll 2021.12.04. 20:31:20

"és tart valamitől?"

Attól, hogy a nyakán maradsz. Ezeket az olvasói leveleket nem a bravo meg ifjusági magazinból szedtétek?

Rubasov et. 2021.12.05. 10:49:14

@Motorogre:

"Egy nő nem lehet ennyire hülye...."

Dehogynem, megfelelő szintkülönbség (legalább 2, de inkább 3) kérdése a férfi javára az egész.
Sajnos a női intim testnedv termelődés nem intelligenciától függ. Ezért vannak tömegesen magasan kvalifikált, több nyelven beszélő nők a poszterinához hasonló kúrópajti kapcsolatban, vagy szeretői státuszban.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.05. 13:49:51

@Rubasov et.: és azzal mi a baj?

Egy nő nyugodtan dönthet úgy, hogy van más öröm is az életben, mint gyereket büfiztetni meg egy pacák után mosogatni.

Rubasov et. 2021.12.05. 16:47:48

@Puerto Prince:

Természetesen nincs a fentebb leírtakkal gond, ha a nő tisztában van szintkülönbséggel és ennek következményeivel.

A gond itt az, hogy a poszterina szívesen büfiztetné a sumák alfa tőle született gyerekét. A sumák sviháknak viszont esze ágában sincs gyereket csinálni a poszterinával.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2021.12.05. 18:38:17

@Puerto Prince: Láttál már - a papucsállatka szintjét szellemileg meghaladó - nőt, akinek az az ambíciója, hogy az egyetlen kapcsolata egy dugópartner legyen, aki esetleg ráadásul másnak a férje?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.05. 21:58:35

@Rubasov et.: jó, de ezek vágyak. A vágyak meg ritkán értelmesek, kevésszer teljesednek be, boldogságot meg csak az önismerettel egyenes arányban hoznak.

@Hepci: aha, láttam. Bár nem kifejezetten az volt a lényeg, hogy kinek a férje. Egyáltalán nem számított, hogy valakinek a férje-e :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.05. 22:04:32

@Hepci: ha megnézed, kb az összes Olaszországba meg Franciaországba jövő kínai üzletasszonynak van white monkeyja. Odamennek, azalatt az egy-két hét alatt romantikáznak a nyugati pasikkal, otthon meg tolják tovább az ipart :) De hallottam már ilyet kollegiális viszonyokban is. Nem minden nő álma a párkapcsolat, sokan élvezik az életet, a jelenben vannak, és nem zavarja őket a csávó múltja vagy a közös jövőjük

MsIreneAdler 2021.12.06. 17:58:32

@Hepci: szerintem van az az élethelyzet, nem is olyan ritka. Mondjuk túl egy házasságon, egy két kamasz gyerekkel egyedül, mi a bánatért vágyna többre egy pl negyvenes nő, mint kellemesen elkefélgetni valakivel?
süti beállítások módosítása