„Mit akarsz tőlem?” - kérdezte másfél év után

2022. április 07. 07:59 - csajokespasik

Minden kapcsolat korlátoz egy kicsit, ám ezeket a korlátokat olyan fogalmak alkotják, mint a hűség, az őszinteség, vagy a kölcsönös tisztelet. Posztolónk tudná is vállalni, de most úgy érzi, ha ezeket leírja az adatlapjára, félreérthető üzenete lenne, mintha követelne valamit.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Úgy látszik, nekem az a sorsom, hogy egyedül legyek. Emiatt van egy kis szorongás is rajtam. Általában az a vízióm, hogy majd csak jön valaki, nem görcsölök rá, nem viszem túlzásba a társkeresőzést, még csak tavaly léptem át a harmincat, a kapkodással sem megyek sokra. Előző barátnőm nálam idősebb volt, és másfél év után kérdezte meg tőlem, hogy mit is akarok tőle? Olyan hangsúllyal, mintha azt kérdezné, mikor megyek le a boltba. Ettől úgy éreztem, nem vezetett eredményre a számos együttlét. Tudtam, hogy ő kissé problémás, mert az előző pasija nyíltan csalta őt, és azóta sem tudom, miért tűrte sokáig, ...hát ő se volt egy határozott jellem.

Végül ő szakított velem, pedig én szépen álltam a sarat, amikor belőle ciklikusan jöttek elő a problémák, mert úgy egy hétig minden nyugis volt, majd valami egészen apróságtól bepöccent. Meg kellett válogatni a szavaimat, ha nem akartam, hogy ez állandóan ismétlődjön.

Mind a ketten elég nehéz sorsúak voltunk és egyikünk sem könnyű eset, persze nem volt olyan súlyos a dolog, de jobb lett volna, ha inkább segítünk egymásnak talpra állni. Sajnos ő is olyan, aki inkább a különcökhöz vonzódik, mint amilyennek én is tartom magam. Neki a normális unalmas, ahogy mondta.

Mindig szeretek meggyőződni róla, hogy legalább annyira figyelmes velem a másik, mint én vele. Inkább mindent megteszek, nem merek követelőzni, mert ha már ki kell harcolni az akaratom, akkor nem egy irányba megyünk.

Nem várom el, hogy mindig minden happy legyen, de azt is nehezen viselem, ha a másik azzal zárja le a vitát, hogy mert neki így jó, indoklás nélkül. Azért lennénk egy pár, hogy ez a mondat soha ne hangozzék el.

Aztán jön az a rész, hogy úgy érzi, nem kapja meg azt, amit akar, látszat-féltékenységből rugaszkodik odáig, hogy kimondja, úgy látja, mintha bezárnák ebbe a kapcsolatba a világ elől. Szerintem minden kapcsolat korlátoz egy kicsit, ez már csak ilyen, ha baja van ezzel valakinek, nem ezt a formát keresi. Amikor azt mondom, korlátok, nem kimondottan megszorításokkal járó szabadság nyirbálásról beszélek, hanem maguktól adódó „korlátokról”, amik egészségesen alakulnak ki, ilyen a hűség, az őszinteség, és kölcsönös tisztelet...stb. Én ezeket tudnám vállalni, illetve eddig is tudtam. De ha így leírom az adatlapomra, félreérthető üzenete van - Csak azt nem értem, miért gondolják így? Mert ez nem elvárás, nem is követelés.

L.

 
8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr217799359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.07. 09:09:44

A maguktól kialakuló korlátokkal kovid idején csajozni egy olyan szint, amit én még fénykoromban sem tudtam volna megugrani!

antisocialnetwork 2022.04.07. 16:02:37

Na megjött a csütör-töki is. De semmi érdekes. Nem is értem a cikk írók, mit akarnak ezekkel az irományokkal. Ezekel növelnék a látogatottságot a CS&P-n.
Hát ettől biztos nem fog nőni.

látjátok feleim szümtükkel 2022.04.07. 18:25:48

@antisocialnetwork:

Pedig eccerű ez, mint az egyszeregy. Csak meg kell kérdezni a fiatalembertől, hogy ő megkérdezte egyszer is a barátnét, mit akar/vár ettől a kapcsolattól?

Reactor 2022.04.07. 21:00:16

Addig örülj, amíg egyedül vagy. Hidd el, jobb vásárt csinálsz így.

Real_Time 2022.04.08. 07:25:15

@antisocialnetwork: Meg a regisztrációk számát szeretnék növelni, hogy azért ne csak kamuprofilok legyenek a társkeresőn, azok ugyanis nem fizetnek elő. Főleg nem havi 8000-et, amiből kb. olyan 200Ft a honlap fenntartása, a többi tiszta haszon.

_krampampuli_ 2022.04.08. 08:11:15

@Real_Time:
Poénból én megcsináltam, hogy beregisztráltam, aztán addig töltöttem a profilomat, amíg ingyenes volt. Utána vártam az üzemeltetők reakcióit. Jöttek is, jó sok hónapon keresztül. :)

Andy73 2022.04.08. 09:03:49

Ha idősebb, problémás nő volt, akkor ne bánkódj, hogy lelépett. Teljesen normális, hogy hűséget vársz el egy kapcsolatban. Próbálkozz tovább, de inkább fiatalabbakkal, és előbb-utóbb megtalálhatod az igazit. Nincs recept, de az ideális, ha a nő néhány évvel fiatalabb, mint a férfi. Persze nem a kor a legfontosabb, hanem az, hogy egyébként is jó legyen az összhang.

Andy73 2022.04.08. 09:41:51

A kérdés egyébként arra is vonatkozhatott, hogy el akarsz-e köteleződni, el akarod-e venni, ami időszerű másfél év után, főleg egy idősebb nőnél.
süti beállítások módosítása