A nők valódi esszenciája

2022. április 11. 07:20 - csajokespasik

Valaki szerint a legtöbb mai nővel az a baj, hogy össze vannak zavarodva a mindenféle túlkínálattól, és már kiveszett belőlük az „esszencia”. Ma megtudhatod, mit is takar ez a fogalom.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

Volt egy érdekes beszélgetésem nem rég egy ismerősömmel. (Azért küldöm be, mert elég tanulságos a másik nemre, és talán a mai világra nézve is.)

Szóval, neki van egy barátnője immár három éve, és elvan vele, miközben tudja, hogy nem fog sokáig tartani. A nőnek erről még nem szólt, ő nem is akarna gyereket, elmondása szerint, nem is bírja őket. Ő viszont családcentrikusnak érzi magát, akarja, hogy legyen majd gyereke, és hogy az anyja nagymama lehessen, ezek a jövőképek ott vannak benne.

Viszont a barátnője nála fiatalabb és még a bulik és a divat köti le, felszínes és impulzív életet él. Én így sem tartom tisztességesnek, amikor egy férfi tudja, hogy nem tervez a barátnőjével hosszabb távra, és nem szól neki, ez így kihasználás szagú. Tudomásul vette, hogy valószínűleg a nő is így érzi, és nem kell szavakat pazarolni erre. Azt valahol becsülöm, hogy az anyját tartja annyira, hogy szeretné, ha megérné azt, hogy unokája lett.

Azt mondta, hogy az a baj a legtöbb mai nővel, hogy össze vannak zavarodva a mindenféle túlkínálattól, és már kiveszett belőlük az „esszencia”. Hogy mit ért ez alatt, azt valahogy körbe is írta, de az csak egy része, hogy házias, gyerekszerető, jó anya, odaadó, asszonyi, önfeláldozó... és valahogy mindezek összessége alkotja ezt az esszenciát, aminek alapjai vagy együtt születik valakivel, vagy később tanulható, ha hajlandó rá. A kérdésem: Tényleg hiányolja a legtöbb, úgy ahogy normális értékrendű férfi ezt az esszenciát, tényleg keresik ezt még mai nőkben?

Tisztelettel:

Zoli

 
11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2017802677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.04.11. 08:35:38

Kedves tiszteletes Zoli!
Használj a posztban neveket: mindenki "ő" az írásodban és nehezen kibogozható a csapongásod folyamán, hogy ki kicsoda.

Az esszencia fontos. 1980-as Tokaji esszencia főleg.

Kevesebb tisztelettel,
Elemér

gigabursch 2022.04.11. 10:11:49

Megérdemlik egymást.
Mire várnak?
Az élet senkit nem vár meg.

A pasi nem gerinces, a nő meg nem nő, csak nőnemű.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 11:18:39

Az, hogy a nők többsége nem úgy dönt, hogy Egy Szent Fasznak szenteli az életét, már csak azért is jó, mert így a férfiaknak is lehetőségük van megélni egy évezredes álmot, magyarul hazavinni egy kisforgalmú kurva tapasztalatával és egy szerető érzelmi elköteleződésével bíró nőt, aki ráadásul képes baj esetén átvenni a helyünket is. Ja, hát ennek van ára, de ez nem kis pluszt jelent :)

antisocialnetwork 2022.04.11. 15:40:43

Hétfői iromány by Zoli. A válasz Zoltán: Nem. Vagy Igen. Nem tök mindegy? Mindenki mást keres. Nincs már egy kaptafára húzható modell. Ez van. Ennyi.

Szalay Miklós 2022.04.11. 18:47:53

Egy alapos és (szerintem) objektív összefoglaló a nemi különbségekről, arról, hogy milyenek a nők és a férfiak:

egyvilag.hu/temakep/052.shtml

Lorrh 2022.04.11. 20:35:37

@Szalay Miklós: jellegzetesen férfiagy terméke, aki azt hiszi rendet lehet tenni és objektivitást lehet rakni a világba, uralni lehet a káoszt.
Az entrópia szakadatlan növekedése azonban esszenciális lényege a világnak, az egyvilágnak meg pláne.

gigabursch 2022.04.11. 22:24:05

@Szalay Miklós:
Van olyan blog, ahová az alapos baromságaidat nem linkeled be?
1.) A lőtéri kutyát nem izgatja
2.) Hozdd ide a blog.hura, majd ki lesz vesézve minden egyes baromság tétele.

Amúgy meg tűnj el a fenébe!

Burgermeister 2022.04.12. 05:06:52

Azert 3 evig vkivel csak ugy lenni....hát a poszter is megerdemel egy peklapatot. Kamu.

Frh 2022.04.25. 14:47:03

A tisztelt író nemcsak a csajjal cseszik ki (akit valószínűleg nem is érdekel, mert amúgy is felszínes, leszarja), hanem saját magával és az édesanyjával is, mert ők gyermekszeretők, de így hogyan lesz gyerek he?
süti beállítások módosítása