Ilyen, amikor a kapcsolatod stagnál

2022. április 13. 07:20 - csajokespasik

A pasi ügyesen taktikázik, mert ha a barátnője javasol valamit, ő nem utasítja el kapásból, hanem azt mondja, aludjunk rá egyet. Lehet, hogy nyomasztja az elköteleződés gondolata is, hiszen ez a kapcsolat megragadt a közösen töltött hétvégék szintjén.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem tartom magam túlságosan bonyolult nőnek, de a tehetetlenség kiborít, akárcsak a semmitmondó újságcikkek, a magamutogatás, a nulla teljesítmények felértékelése. Az „élj a mának” üres szlogenje sem győzött meg, nekem azon túl, hogy a felelőtlenségről szól, teljesen értelmezhetetlen. Akárcsak a „zárd le a múltat” -féle sablon is. Hogyan zárjam le? Mivel? Lánccal? És akkor jó lesz? : D

- a múltat nem lehet és nem is kell lezárni. Van egy párom, ő májusban lesz 41. Azt nem mondanám, hogy sülve-főve együtt vagyunk, se azt, hogy elválaszthatatlanok, és ez itt a probléma. Ő is megy a dolgára, és nekem is muszáj.

A szüleim nem bírják őt, de ezt nem mutatják felé, ő viszont érzi, mert inkább a kocsiban vár fél órát egyedül, mikor megyünk hozzájuk, nem jön fel.

Hogyan is jöttünk össze? Ismerősökön keresztül. Ezért sem opció nagyon a szakítás. Már mindenki egy párnak könyvelt el minket.

Ő elmondta, hogy a kis termetű, vékony nőket szereti, én meg az vagyok, a többi ment magától. Nem őt akarom hibáztatni, de főleg miatta van, hogy nem haladunk semerre, áll a dolog egy helyben. Ügyesen taktikázik, mert ha javasolok valamit, nem utasítja el egyből, hanem azt mondja, aludjunk rá egyet. Így felejtődik el szépen.

Én változni nem tudok jobban, nem is nekem kéne, de változtatni szeretnék a kapcsolatomon. Szerinte én vagyok az örök elégedetlen, és nem feltétlenül a kapcsolatunkkal van baj. Olyan lazán veszi, hogy az már fáj.

Bizonytalan vagyok a jövőnkkel kapcsolatban, pedig én bármit képes vagyok megtenni azért, akivel vagyok. Őt lehet, hogy nyomasztja az elköteleződés gondolata, hiszen megragadtunk az együttlétek és a közös hétvégék között.

 
11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr517806899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moonshadow 2022.04.13. 07:46:42

Keress olyat akivel egyezik a jövőképetek.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.13. 08:01:16

Az a baj veletek, hogy mindenképpen lépni akartok... előre-oldalra, mindenhova. Nem kell. Élvezzétek a közös hétvégéket, a jó programokat és kész. Nem kell olyat várni valakitől, amit nem akar adni. Ebből lesz a nagy hazudozás

Cirigli Jenő 2022.04.13. 09:54:16

“pedig én bármit képes vagyok megtenni azért, akivel vagyok”

Mindig ezek a szopásos közhelyek!

Lorrh 2022.04.13. 10:37:37

@Cirigli Jenő: közös hely helyett közös ülés!

antisocialnetwork 2022.04.13. 19:41:26

Húsvét előtti iromány dömping. Amúgy meg kit érdekel, mi baja van már ennek is. Egyszer írjanak már egy szösszenetet, hogy minden jó minden királyság. Nem erről szól a Cs&P ? Mindíg csak a nyafogás. Uncsi. Ja és Mindenkinek B.Ú.É.K!!

szeme közé, laposan! 2022.04.13. 21:17:32

Az a fránya biológiai óra, csak azt ne hallanád minden nap... Már rég kicsaptad volna a jóembert.

_krampampuli_ 2022.04.13. 23:20:07

Kérd meg a kezét a srácnak, menten színt fog vallani. ;-) Manapság teljesen megszokott dolog ez, mások is megteszik sokan.

jegeskaveee. 2022.04.13. 23:57:44

"...de a tehetetlenség kiborít, akárcsak a semmitmondó újságcikkek, a magamutogatás, a nulla teljesítmények felértékelése..." A semmitmondó poszt kimaradt...

Pepejoe 2022.04.14. 01:34:35

Remélem leesik, hogy kamutörténet. ☝️

Reactor 2022.04.15. 02:21:02

@antisocialnetwork: A tévéhíradó se a tejbegrízt mosolyogva kanalazó óvodásokról szól. A Tékozló Homárra sem az elégedett vásárlók írtak. Hát itt pedig azt lehet olvasni, hogy a másik mekkora egy rohadt szemét láda (sic!) volt.

Frh 2022.04.20. 16:10:52

Több dolog sántít a kapcsolat komolyabbá tételében (értsd házasság). Először is ott van, hogy a szüleid nem bírják. Már rossz a kezdés. Aztán ott van, hogy csak hétvégéken vagytok együtt. Először össze kéne költözni, hogy lássátok mit bírtok! A szakítás mindig opció, attól függetlenül, hogy mit szólnak hozzá az ismerősök. Kit érdekel? Ja hogy téged. És csak ezért nem lépsz tőle, gratulálok.
süti beállítások módosítása